En ........ Sunucumuz Hangisi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xToKeRx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: En ........ Sunucumuz Hangisi?

Mesaj gönderen xToKeRx »

WHiTexDeWiL yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
gercekler34 yazdı:
Sypratan yazdı:ha evet :D Anka pahalıydı :D
valla menekşeye 100 m veriyoz genede alamıyoz :D
turkoxHAMSTER yazdı:En pahalı sunucu anka inanmazsanız gelin bakın :roll:
anka sunucusunda madenler para ile satılmıyor takasla oluyor bildiğim kadarıyla eğer aksi bir durum varsa o sunucunun tembelliğidir , biraz maden çekmeye ne dersiniz ;)

heheh birader zaten ankada ergenlerle uğraşıyoruz sende laf işitmek istemezsin heralde kes sesini :)

Sen kimsin la adama kes sesini diyosun. Millete ergen demeden önce kendi yaşını yazda buraya millet ergen görsün ;)
bildiğim kadarıyla furkan lise 2 ye gidiyor :?:
Resim
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

xToKeRx yazdı:
WHiTexDeWiL yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
gercekler34 yazdı:
Sypratan yazdı:ha evet :D Anka pahalıydı :D
valla menekşeye 100 m veriyoz genede alamıyoz :D
turkoxHAMSTER yazdı:En pahalı sunucu anka inanmazsanız gelin bakın :roll:
anka sunucusunda madenler para ile satılmıyor takasla oluyor bildiğim kadarıyla eğer aksi bir durum varsa o sunucunun tembelliğidir , biraz maden çekmeye ne dersiniz ;)

heheh birader zaten ankada ergenlerle uğraşıyoruz sende laf işitmek istemezsin heralde kes sesini :)

Sen kimsin la adama kes sesini diyosun. Millete ergen demeden önce kendi yaşını yazda buraya millet ergen görsün ;)
bildiğim kadarıyla furkan lise 2 ye gidiyor :?:
:lol: :lol: :lol: :mrgreen: Tamam ben aldım cevabımı :lol: :lol: :twisted: 8-)
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Evet 16 yaşındayım,senin durumunu değiştirmezki.
Ya arkadaş ankada zamanında kasılan para çok yüksek miktarlarda şimdi normal sunucuya göre fazla para olunca paranın değeri azalıyor bu yüzden maden fiyaları tavan...Bu yüzden ki para dahi vermiyoruz direk takas ediyoruz düşünebilsen burda artislik yapmazdın.Bizde ergeniz ama adam gibi oynamayı biliyoruz adamlar gelmiş klandan bölgeden bayanların içinde afedersiniz bilmemne muhabbeti yapıyor belliki 13-14 yaşında yeni öğrenmişler...Sen ne derdin bunlara?İstediğime de kes sesini derim kendisi gelsin sana konuşmakl düşmez.
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

turkoxHAMSTER yazdı:Evet 16 yaşındayım,senin durumunu değiştirmezki.
Ya arkadaş ankada zamanında kasılan para çok yüksek miktarlarda şimdi normal sunucuya göre fazla para olunca paranın değeri azalıyor bu yüzden maden fiyaları tavan...Bu yüzden ki para dahi vermiyoruz direk takas ediyoruz düşünebilsen burda artislik yapmazdın.Bizde ergeniz ama adam gibi oynamayı biliyoruz adamlar gelmiş klandan bölgeden bayanların içinde afedersiniz bilmemne muhabbeti yapıyor belliki 13-14 yaşında yeni öğrenmişler...Sen ne derdin bunlara?İstediğime de kes sesini derim kendisi gelsin sana konuşmakl düşmez.
Ben konusunca zoruna gitti o yüzden bana konuşmak düşmez dimi.. Kimseye burada ergen diye hakaret edemessin kaldı ki sende bir ergen olduğun için aynı zamanda kendi türünü aşağlamış oldun. Konuya gelince ben bişey demezdim bunlara insanlar ankada gelip ister maden çeker ister bölgeden klandan isdediği muhabbeti yapar burada kimseye terbiye verme veya haklarını kısıtlamaya çalışmak gibi ne bir yetkin nede bir hakkın vardır. O yüzden biraz mantıklı düşün ve bir kimseyi küçümsemeden önce kendinin küçümsenecek duruma düşeceğinide unutma ;)
gercekler34
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen gercekler34 »

turkoxHAMSTER yazdı:Evet 16 yaşındayım,senin durumunu değiştirmezki.
Lan velet ben ankada oynarken sen 14-15 yaşlarındaymışsın ;) sen oynadığın sunucudaki maden işlerinin nasıl döndüğünü bilmiyosan biz napabiliriz , çoluk çocuğun eline ğc vermemek lazım çok şüür SANCAK sunucusunda yaşı küçük olan kardeşlerimiz var ama yüzde 80 çok efendi ve terbiyeli insanlar senin gibi fırlama değil
Resim

KESER DÖNER SAP DÖNER , GÜN GELİR DEVRAN DÖNER

Sapı nerde diye sorma :)
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön