Bilindiği Üzere IIxAnAToLxII İsimli Şahıs EFTELYAM Osman KArdeşimden Epe Çalmıştır Bunu Fotoğraflarıyla KAnıtLamımıza Rağmen Suçlu Yine Biz Olduk Hırsızı Gözeten Ve Kollayan Yönetim Burdan Sana Sesleniyorum NeWoTToMaN NeWoTToMaNII NeWoTToMaNIII daRKbRaİnII Cesurzade Tüm KArekterlerim Olarak Oyunu Bırakıyorum.. Bir Türkün Yapacağı İş Ancak Bu KAdar Olur Birilerinin KAyırıldığı Bir Oyun DAhi Olsa Bize LAzım Değil.. Bir İşi Adam Gibi Yapamıyorsunuz Konu Açıldıktan 2 dk Sonra KAldırılacak Kilitlenmiyecek Bile.. Benim Bildiğim Forumdan Hiç Bir Konu Kaldırılmaz Kilitlenir. Benim Açtığım Olayla İlgili Genel Etkileşim Ve kuklacı Bölümündeki Konular Tamiyle Kaldırılmıştır..
Ayrıca IIxAnAToLxII SAna Helal Olsun İyi Ortam Kurmuşsun Ama Kimin Hakkı Kime Helal Çıkar Elbet Sendende Bişeyler Ayrıca Ben Hakkımı Savunan Bir Kişi Olarak Bügün Avukatım Aracılığıyla SAvcılığa Suç Duyurusunda Bulundum Oyunla Bir İlişiğim Kalmadı Sadece Böyle İnsanların Sanal Olsa DAhi Bir Ortamı Kirletmemeleri İçin Çabalıyacam Sonuna Kadar Götürecem Dava Açılacak İnş.
(ben Furkan Özgeliş Forum Hesabım Kayırıcı Yöneticiler Tarafından Kapatıldığı İçin Burada Size Sesleniyorum)
Eğer Sizde Böyle Bir Durumla KArşılaşırsanız Hakkınızı Her Zaman Arayın ki Böyle İnsanlar Hiç Bir yerDe Barınamassın...!
KEndinize İyi Bakın Beni Seven Sevmeyen HErkese Selamlar..
Hırsızı Kollayan Ve Gözeten Oyun Ve Forum Yöneticileri
-
- Acemi Savaşçı
-
- Acemi Savaşçı
Re: Hırsızı Kollayan Ve Gözeten Oyun Ve Forum Yöneticileri
Bilgi
09 May 2011 19:41 tarihine kadar panodan uzaklaştırıldınız.
Daha fazla bilgi için pano yöneticisi ile iletişim kurunuz.
Uzaklaştırılma nedeni: Başka kullanıcılara suçlamalarda bulunma
Bu yasak kullanıcı adınıza yöneliktir
Forum Hesabıma Giremiyorum Bu yaZı Çıkıyor Suçlamaya Bakarmısınız Başka Kullanıcılara Suçlamada Bulunmak
)
KAnıtıyla Ortaya Koyduğumuz Bir şey İçin Bize Verilen Cevap Bu..
09 May 2011 19:41 tarihine kadar panodan uzaklaştırıldınız.
Daha fazla bilgi için pano yöneticisi ile iletişim kurunuz.
Uzaklaştırılma nedeni: Başka kullanıcılara suçlamalarda bulunma
Bu yasak kullanıcı adınıza yöneliktir
Forum Hesabıma Giremiyorum Bu yaZı Çıkıyor Suçlamaya Bakarmısınız Başka Kullanıcılara Suçlamada Bulunmak
KAnıtıyla Ortaya Koyduğumuz Bir şey İçin Bize Verilen Cevap Bu..
Bu konuyuda silip forum hesabını banlarlar.
Yöneticiler naptıklarını bilmiyorlar artık vede bazı insanları bariz bir şekilde kayırıyorlar gülüp gençmek gerekli
Ve şunu söliyim kardeşim hakkını araman gerçekten güzel senide bu konu hakkında ayriyetten tebrik ediyorum 
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
-
- Acemi Savaşçı
Teşekkür Ederim Kardeşim Ayrıca Bildiğim Kadarıyla Konu Kilitlenir Benim Anlamadığım Neden Konuyo Kaldırıyrlar ??DiSMoTi yazdı:Bu konuyuda silip forum hesabını banlarlar.Yöneticiler naptıklarını bilmiyorlar artık vede bazı insanları bariz bir şekilde kayırıyorlar gülüp gençmek gerekli
Ve şunu söliyim kardeşim hakkını araman gerçekten güzel senide bu konu hakkında ayriyetten tebrik ediyorum
- EFTELYAM
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Bu Oyunda Hak Hukuk Yok Heralde Forum Yöneticisi Arkadaşlar Kafasına Gore Forumdan Konuyu Silmiş Böylelerini Savundukça Bu Oyun Gelişemez.Türk Oyunu Anca Torpil Nolacak Ki Başka O Kadar Para Yediriyoruz Boşuna Herhangi Birşey Oldugunda O Para Yedirdikleriniz Birden Yok Oluyor.4 yıldır Aldıgım Plus Parasını Bilirim Ben.Forumdan Konuyu Silmeye Devam Edin.Oyunun Açıgını Gordugum Dakika Mahkemeye Veririm Gidinde Ugraşın. AsLında Henuz Oyun Yeni BaşlıyoR.
- EFTELYAM
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Tehdit Olarak Mı Algılarsınız Artık Bilemem Ne Olarak ALgılarsanız Algılayın Yalnız Açıgınızı Gormuyum Peşinizi Bırakmam.
- Furkanozgelis
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Osman Arkandayım Kardeşim Her ZaMan ..!
Ne OlurSan Ol qeLme MewLana Deqilim Beni qeRme ...!
Merhabalar,
Duruma açıklık getirmek adına yorum yaparak şu anda yanlış bir forum moderasyon işlemi yaptığım, açıklamamdan sonra daha iyi anlaşılacaktır.
Belirli bir kişi veya bir grup adının illegal yollar ile dile getirilmesi hiç hoş değildir. Yazıyla, sözle veya ekran görüntüsüyle yaptığınız paylaşımlar asla kanıt gösterilemez. Sizler belki de bizlerden daha iyi bilirsiniz zamanın teknolojisinde ekran görüntülerinde değişim yapmak hiçte zor bir zanaat değildir. Bu açıklama siz bu yönde paylaşım yaptığınız anlamı taşımaz. Sadece tür paylaşımların yayınlanmasını engellemek için alınan bir önlemdir.
Forum içerisinde "falancı kişi eşyamı çaldı,falancı kişi bireysel OkO'da iddia ödülünü vermedi,falancı lonca düzenbazdır" vb. açılan konuların içerisinde illegal işlerle adı anılan kişilerin belkide bu foruma konu açıldığından haberi, olayla ilgisi bile yoktur. Ayrıca yapılan paylaşımlara itiraz eden kişilerce konu içerisinde uygunsuz tartışmaların oluşması da ihtimaldir. Lütfen bu hususta dikkatli olmanızı rica ederiz.
Duruma açıklık getirmek adına yorum yaparak şu anda yanlış bir forum moderasyon işlemi yaptığım, açıklamamdan sonra daha iyi anlaşılacaktır.
Belirli bir kişi veya bir grup adının illegal yollar ile dile getirilmesi hiç hoş değildir. Yazıyla, sözle veya ekran görüntüsüyle yaptığınız paylaşımlar asla kanıt gösterilemez. Sizler belki de bizlerden daha iyi bilirsiniz zamanın teknolojisinde ekran görüntülerinde değişim yapmak hiçte zor bir zanaat değildir. Bu açıklama siz bu yönde paylaşım yaptığınız anlamı taşımaz. Sadece tür paylaşımların yayınlanmasını engellemek için alınan bir önlemdir.
Forum içerisinde "falancı kişi eşyamı çaldı,falancı kişi bireysel OkO'da iddia ödülünü vermedi,falancı lonca düzenbazdır" vb. açılan konuların içerisinde illegal işlerle adı anılan kişilerin belkide bu foruma konu açıldığından haberi, olayla ilgisi bile yoktur. Ayrıca yapılan paylaşımlara itiraz eden kişilerce konu içerisinde uygunsuz tartışmaların oluşması da ihtimaldir. Lütfen bu hususta dikkatli olmanızı rica ederiz.