~~ >>''SoNx LoNcaSı GöRSeLLeR BöLüMü''<< ~~
- lSuSTuRunl
- Işık Hanım'ın Elemanı
Re: ~~ >>''SoNx LoNcaSı GöRSeLLeR BöLüMü''<< ~~
Meran benımdır, benım kalır
sen karakter ismini ver bakayım özelden konuyu kirletme senı kırletıcem ben hadı beklıyorm
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKV
M2
DeaTH..SusTuRun
İKV

M2

SEN ÖNCEKİ NİCK'ini söylesene ?lSuSTuRunl yazdı:Meran benımdır, benım kalırsen karakter ismini ver bakayım özelden konuyu kirletme senı kırletıcem ben hadı beklıyorm
bummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbummmmmmbummmmmmmm golllllllllllllllllll gollllllllllllllllll gollllllllllllllllllllllllllllll Merandaki nicklerim = )
AZRAİL grubu
Ben konuşmadıkça Meran Susmaz !
AZRAİL grubu
- lSuSTuRunl
- Işık Hanım'ın Elemanı
Godofwar,Ksktherockula,Deathxroland,Deathxrazor.. senın gıbı sıdıgımım arkasına gizlenmem ben
DeaTH..SusTuRun
İKV
M2
DeaTH..SusTuRun
İKV

M2

Kskfuneral (yani fatih) , Blackthrine (yani serhat) bunların arkasına gizlenlSuSTuRunl yazdı:Godofwar,Ksktherockula,Deathxroland,Deathxrazor.. senın gıbı sıdıgımım arkasına gizlenmem ben![]()
En son GOLGOLGOL tarafından 09 May 2011 17:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
bummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbummmmmmbummmmmmmm golllllllllllllllllll gollllllllllllllllll gollllllllllllllllllllllllllllll Merandaki nicklerim = )
AZRAİL grubu
AZRAİL grubu
- lSuSTuRunl
- Işık Hanım'ın Elemanı
Adını bıle bılmedıgım bırıyle neden tartısıyorum kı?kım oldugunu soyleyemeyecek kadar acız ve anca laf sallayıp durur..Konu sahıplerınden ozur dılerım yorumları da sıldırıyorum.
Senın kım oldugunu da ıyı bılıyorum oyunda hesap sorarım
Son mesajımdır ıstedıgın kadar yırt kendini
Senın kım oldugunu da ıyı bılıyorum oyunda hesap sorarım
Son mesajımdır ıstedıgın kadar yırt kendini
DeaTH..SusTuRun
İKV
M2
DeaTH..SusTuRun
İKV

M2

Susturun düşüncelerin için teşekkürler fakat tartışmak için farklı bir yer seçerseniz sevinirim. Ayrıca eleştri yapan diğer bir arkadaş da beğenmediysen beğenmedim diyebilirsin. Dalga geçmek senin haddine değil çok biliyorsan sen yaparsın daha iyisini bizde dinleriz. :!:
bana mı diyonaNaRcHy yazdı:Susturun düşüncelerin için teşekkürler fakat tartışmak için farklı bir yer seçerseniz sevinirim. Ayrıca eleştri yapan diğer bir arkadaş da beğenmediysen beğenmedim diyebilirsin. Dalga geçmek senin haddine değil çok biliyorsan sen yaparsın daha iyisini bizde dinleriz. :!:
AZRAİL grubu
AZRAİL grubu
Dinle Anarchyx
ben yapmadım yapanları dinledik
ben yapmadım yapanları dinledik
AZRAİL grubu
AZRAİL grubu
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Haftaya bende Çin'e gidiyorum güzel mi bari ?lSuSTuRunl yazdı:... Çin'den foruma giriyorum ..

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

yalan BEDAVACanceazi yazdı:Haftaya bende Çin'e gidiyorum güzel mi bari ?lSuSTuRunl yazdı:... Çin'den foruma giriyorum ..
AZRAİL grubu
AZRAİL grubu