ChoosensxSıRTLaN 5__0 MeGaxHuReyR

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
sivaslee
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran

Re: ChoosensxSıRTLaN 5__0 MeGaxHuReyR

Mesaj gönderen sivaslee »

SHooT yazdı:Diş' e diş , kan' a kan ;)

Haram yoldan kazandıgın ıtemlerlemı yenıp koyuyorsun foruma ? :)

Resim

Resim

Benm anlamadğım şu ?? bana epini satan apo ve halil.Benden para dilenen şahıs emin:)) Apoya 50 milyon peşin verdm geriye kalanı pazartesi dedim o da olmazsa çarşamda elinde kardeşim dedim apo tmm dedi(o sıra oyuna fazla girmiyorum kasa çarının şifresi kubilayda kubilayda sivasta değildi)D:d pazar günü dükkana gidiorum adamalr bni arıor para ver diye :)Daha sonra emin denn dalgavuk para dilenior:D ben epini kimden aldıysam parayıda ona veririm :DApoyu beklyecektm vermek için baktım bu ötüor babasının hayrına:D Baktım bu 20 milyon için ağlıyor parasını verdm :) o sırada skypede dursunlarlada konuşuorum bak dursun parasını veriorum dedim o da şahit.Her neyse 2 gün sonra halil gelip para istior abi para ne oldu dedi .dedim skype gel:)Skype geldi gardaş paranızı verdik daha ne parası abi haberm yoktur dedi(birbirlernden haberleri yoktur.)Daha sonra halil gardaş böle böle adam hırsız diyor dedm.Abi bırak sana hırsız demesini senden para istemesi bile çok ayıp dedi.Halil apo deli kanlı adam ses çıkaramam.Yiğidi öldür hakkına tecavüz etme:) Ama emin denen dalgavuk cok haysiyetsiz:)parayı aldğı hale inkar edyior:)Saten namusu olsa çalğdın parayla demez parasını aldı :)
Herkes burada!

Resim

IKV Hayran Sayfası Yöneticisi Cengiz KARABAĞ [Pcmanyaqı]
Kullanıcı avatarı
GOLGOLGOL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen GOLGOLGOL »

sivaslee yazdı:

Resim

Resim

Benm anlamadğım şu ?? bana epini satan apo ve halil.Benden para dilenen şahıs emin:)) Apoya 50 milyon peşin verdm geriye kalanı pazartesi dedim o da olmazsa çarşamda elinde kardeşim dedim apo tmm dedi(o sıra oyuna fazla girmiyorum kasa çarının şifresi kubilayda kubilayda sivasta değildi)D:d pazar günü dükkana gidiorum adamalr bni arıor para ver diye :)Daha sonra emin denn dalgavuk para dilenior:D ben epini kimden aldıysam parayıda ona veririm :DApoyu beklyecektm vermek için baktım bu ötüor babasının hayrına:D Baktım bu 20 milyon için ağlıyor parasını verdm :) o sırada skypede dursunlarlada konuşuorum bak dursun parasını veriorum dedim o da şahit.Her neyse 2 gün sonra halil gelip para istior abi para ne oldu dedi .dedim skype gel:)Skype geldi gardaş paranızı verdik daha ne parası abi haberm yoktur dedi(birbirlernden haberleri yoktur.)Daha sonra halil gardaş böle böle adam hırsız diyor dedm.Abi bırak sana hırsız demesini senden para istemesi bile çok ayıp dedi.Halil apo deli kanlı adam ses çıkaramam.Yiğidi öldür hakkına tecavüz etme:) Ama emin denen dalgavuk cok haysiyetsiz:)parayı aldğı hale inkar edyior:)Saten namusu olsa çalğdın parayla demez parasını aldı :)
Para verek sussunlar :lol: :lol: :lol:
bummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbummmmmmbummmmmmmm golllllllllllllllllll gollllllllllllllllll gollllllllllllllllllllllllllllll Merandaki nicklerim = )

AZRAİL grubu
Ben konuşmadıkça Meran Susmaz !
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

sivaslee yazdı:

Resim

Resim

20 mi 80 mi ? Epin benim miydi halil in mi ? parayı ıstedıgım gun neydı ? vermen gerekenden 1 hafta sonrakı gun ? :) bende hak edene kufretmesını ıyı bılırım burdan erkeklık yapmakla olmuyor hani ? :)
Kullanıcı avatarı
GOLGOLGOL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

ALTIN HARFLERLE YAZ MAHLASI MI ;) GÖLGE HARAMİLERİNE BİR SELAM ÇAK :lol: :lol: :lol:
bummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbummmmmmbummmmmmmm golllllllllllllllllll gollllllllllllllllll gollllllllllllllllllllllllllllll Merandaki nicklerim = )

AZRAİL grubu
Kullanıcı avatarı
Alqoholiq
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Alqoholiq »

İnsan bukadar yüzsüz olur :) Kaçkere grubunu kabl etmedim halen grup atıyo :) 200 bn werince adm oluyosa size gel :D Servetimi Werim diyecemde Oyundan daha Karekterli İnsanalr war :) Siz bana Çevrim Dışısnız :) :) :D

Resim
Simdide Ayak çekiyo :D gel hacı kenan yapak ben büyüye gececem diyo :D
Resim

HeHeHeHe Buradada tbrk ediyom diyo İlk yenilgim oldu diyo Ws teklif Eden :D simdi klandan car car konusuyon :D EmiN Sana Müste hak Eger 1 el alsaydınız Vs. Tekrar Atardımda :) 1 el alamayan insanla Vs. atmıyom :) Yüzsüz işte 5*0 kesiliyo helan konusuyo Olurda Bukadar olur :D İnsan Yalaka olmasın :D Plusum yoktu klandan carcar konusmasın 5*0 dan sonra kuyruk Acısı war ama olmasıda lazım :) Adam Vs. Teklif 5*0 Yenilmek acı koyar :D Ama halen ne kadar yüzsüzsün helan konusyon :D admlarına söle bidaha ws. demesinler :D
Resim
.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .

ஐ◄███▓▒░░|.aLqoHoLiq..ıIıxMüBDeZeLxıIı.|░░▒▓███►ஐ

ஐ◄███▓▒░░|.OuZz.|░░▒▓███►ஐ
Kullanıcı avatarı
Alqoholiq
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Vs. siz teklif ettiniz Hatırlatırım Kafanıza yediniz Ben emin deil su deil bu deil :D Sen kimsin leyn ozmn :D :lol: Bilmiyosun ya kafana yiyeceğini ötüyon :) 5*0 dile kolay :D 1 el alamadınız halen :D konusuyon len sizin açınızdan düşünürsek çok acı bi durum :D (ENPATİ YAP ) :)

Kullanıcı avatarı
GOLGOLGOL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

..ChoosensxSaNSaR.. [(^)Asahb-ı Keyf]
....ChoosensxSıRTLaN...[(^)Ecel Getiren]
...ChoosensxEsKoBaR... [(^)Asahb-ı Keyf]
....HükümdarxGameOw...[(^)Ecel Getiren]

Ejder veya Latif Lazım olursa yeterli maden var Destek benden Sivaslı ;)

AZRAİL grubu
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

Hırsızlık fotolarına yorumun yok mu ? :) Grup atma mevzusuna gırmeyeceğim daha yenı sorunları ortaya çıkaracak çünki eminim :)

bak sana bı teklıfım var ?

Buyucuyum , neyle gelıyorsan gel 2 avans 5 de bıter ?
Savascıyım , Savascınla veya buyucunle gel savascına 2 avans 5 de bıter ?

Vs mıktarını , hakemını herseyı sen belırle?
Kullanıcı avatarı
GOLGOLGOL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Beni Çok Seviyordun Öyle Mi Emin . ;) bence SUS ! Çünkü Senin Bir ad ' ın YALANCI BİR AD'INDA şarkıda gizli Serdem Coşkun Söylüyor :lol: :lol: :lol:

AZRAİL grubu
Kullanıcı avatarı
Alqoholiq
Cin Avcısı
Cin Avcısı

SHooT yazdı:Hırsızlık fotolarına yorumun yok mu ? :) Grup atma mevzusuna gırmeyeceğim daha yenı sorunları ortaya çıkaracak çünki eminim :)

bak sana bı teklıfım var ?

Buyucuyum , neyle gelıyorsan gel 2 avans 5 de bıter ?
Savascıyım , Savascınla veya buyucunle gel savascına 2 avans 5 de bıter ?

Vs mıktarını , hakemını herseyı sen belırle?
GOLGOLGOL yazdı:Beni Çok Seviyordun Öyle Mi Emin . ;) bence SUS ! Çünkü Senin Bir ad ' ın YALANCI BİR AD'INDA şarkıda gizli Serdem Coşkun Söylüyor :lol: :lol: :lol:
Sizle POLEMİĞE girmemm Kolay gelsin Sonu gayet iyi Haa Tekarar diyom :D Karektersiz iNsanlar Muhatabım yok :D Kolay gele İyi Formlar .. :)Tekrar Hatırlatıyom Vs. Siz teklif ettiniz :)

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön