bi üzüldüm bi üzüldüm anlatamam biliyomusun :mrgreen:ByWaRNiNG yazdı:Azizz çarımın ardından Warning çarımda ban yemiştir ..! Neden ban yediğini bilmemekteyim.Çok dikkatli kullanıyordum çarımı küfür etmiyordum neyden ban yediğini bilmiyorum..! 26.09.2012 ye kdr ban yemiştir..! HİÇ BİR KUSUR YAPMADAN BAN YEMEKDE İNSANA FENA KOYUYOR ..! BEN BUNU HAK ETMEMİŞTİM ..!
ACI HABER ..!
- Tutkunumsana
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: ACI HABER ..!
Tutkunumsana
TuTKuNumxSana
TuTKuNumxSana
- HasanAslan
- Sahaf Yardımcısı
Re: ACI HABER'e cvp
Aziz ,
Öncelikle Başına gelen olaya üzüldüm, biliyorsunki Şuçlu kişi bu oyunda Ceza almadığı gibi Suçsuz kişilerin Üstünden Prim yapan Destek ekipleri sayesinde senin bu duruma gelmendir kısacası.
Hiç birşeye Üzülmüyeceksin Oyun diyeceksın Nasıl ki ben '' Elimin kiri, yıkarım Geçer'' dediğim gibi,
Bu oyunda Adelet'in zerresi Yok bu durum'a geldiğin'de dost'unda düşmanında kendini belli eder,
Ben dostumu bana yapılan haksızlık sayesinde , Yine ben Düşmanımı haksızlık sayesinde gün yüzüne çıkardım Onlar kendilerini biliyorlar Suratları karşımda kızarık bir vaziyette Konuşmaya selam vermeye Cürret edemeseler bile ...
*Adıma Özür dileyip Hiç bir şey olmamış gibi yollarına devam edenler,
*İçerde başka dışarda bakşa hal alanlar,
*senin açıgını aramak için ellerinden geleni ardına koymayanlar,
Sözüm Belli başlı 3 Şahsa Z** , P** , Q**....
Öncelikle Başına gelen olaya üzüldüm, biliyorsunki Şuçlu kişi bu oyunda Ceza almadığı gibi Suçsuz kişilerin Üstünden Prim yapan Destek ekipleri sayesinde senin bu duruma gelmendir kısacası.
Hiç birşeye Üzülmüyeceksin Oyun diyeceksın Nasıl ki ben '' Elimin kiri, yıkarım Geçer'' dediğim gibi,
Bu oyunda Adelet'in zerresi Yok bu durum'a geldiğin'de dost'unda düşmanında kendini belli eder,
Ben dostumu bana yapılan haksızlık sayesinde , Yine ben Düşmanımı haksızlık sayesinde gün yüzüne çıkardım Onlar kendilerini biliyorlar Suratları karşımda kızarık bir vaziyette Konuşmaya selam vermeye Cürret edemeseler bile ...
Cenkoğlu
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
Ha ha
komedi lan bu adam valla komedi
koptum yaaa
başlığa bak "acı haber "
lan bi hırsız banlandı diye kim acı çeker
gördüğün gibi zil takıp oynamadıkları kaldı
bide kalkmış haksızlık haksızlık diye feryat ediyor allahın hırsızı
lan pis hırsız "hak" kelimesi yakışıyormu senin ağzına :roll: cidden forumda milletle alaymı ediyon yoksa gerçekten banlandımı çarın :?: bak şimdi üzüldüm ne kadar ACI çekiyorum anlatamam hadi başkası olsa neyse de senin gibi dürüst namuslu bi insanın ban yemesi çoooook acı verici
pffft
birazdan biz dalga geçek azizcim sana tek sözüm cehennemde ebedi cezası olan bi insanın öbür tarafta daha fazla çekecek cezası kalmadığından bundan sonra yaptıklarının cezasını burada ödemeye başlayacaksın öbür taraf ağzına kadar dolmuş besbelli 
Abdullah... senin tanıdığın dille powerx ler yada urfalısavaşçı
pffft
Abdullah... senin tanıdığın dille powerx ler yada urfalısavaşçı
- fatihfenerkoliq
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Banlanmış Hırsızlar Derneği Olarak Bu Durumda MANEVİ Destekğimizi Esirgemeyeceğiz..
Wolfpack Lideri
TSKxSUBAY
SaygılaR
Wolfpack Lideri
TSKxSUBAY
SaygılaR
Meran FatiHi
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
TSKxSUBAY mış pehhh yeme bizi fatihhhhhfatihfenerkoliq yazdı:Banlanmış Hırsızlar Derneği Olarak Bu Durumda MANEVİ Destekğimizi Esirgemeyeceğiz..
Wolfpack Lideri
TSKxSUBAY
SaygılaR

Re: ACI HABER'e cvp
Zülkarneyn , Pozgut 3. kim Quasi miHasanAslan yazdı:Aziz ,
bummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbummmmmmbummmmmmmm golllllllllllllllllll gollllllllllllllllll gollllllllllllllllllllllllllllll Merandaki nicklerim = )
AZRAİL grubu
Ben konuşmadıkça Meran Susmaz !
AZRAİL grubu
Ben konuşmadıkça Meran Susmaz !
- fatihfenerkoliq
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
xToKeRx yazdı:TSKxSUBAY mış pehhh yeme bizi fatihhhhhfatihfenerkoliq yazdı:Banlanmış Hırsızlar Derneği Olarak Bu Durumda MANEVİ Destekğimizi Esirgemeyeceğiz..
Wolfpack Lideri
TSKxSUBAY
SaygılaRdaha geçen dün bölgeden lodoslar bırakın geçem diye bağırıodu lan
dangalak o çarımı APo adlı bi Arkadaşıma Verdim.. Benimle Bir Alakası Yok Şuan. Ayrıca o Olay 3 Ay önce oldu ..
sabit bi yerde bekliyor çar :mrgreen:
Meran FatiHi
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
- MiketysonCELAL
- İskele Babası
ByWaRNiNG yazdı:Azizz çarımın ardından Warning çarımda ban yemiştir ..! Neden ban yediğini bilmemekteyim.Çok dikkatli kullanıyordum çarımı küfür etmiyordum neyden ban yediğini bilmiyorum..! 26.09.2012 ye kdr ban yemiştir..! HİÇ BİR KUSUR YAPMADAN BAN YEMEKDE İNSANA FENA KOYUYOR ..! BEN BUNU HAK ETMEMİŞTİM ..!
Püskevit ^^ asker'De.. 
Açılın Zindanlar HEY DOST ŞAH ' A GİDELİM ..
!
Açılın Zindanlar HEY DOST ŞAH ' A GİDELİM ..

SEn gene iyi yırtmısn bende bilmediim neden dolayı 2014 e kadar (999gün) ban yedim ben napıyım 
- Tutkunumsana
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
namev0 yazdı:SEn gene iyi yırtmısn bende bilmediim neden dolayı 2014 e kadar (999gün) ban yedim ben napıyım

Daya ceneyı suya bol bol iç :mrgreen:
Tutkunumsana
TuTKuNumxSana
TuTKuNumxSana