DiSMoTi yazdı:Serserixkratos senin yorumlarını takip ediyorumda herkeze bir sataşma,hedef alma çabası içindesin.Kuyruk acınmı var gerçekten merak ediyorum nedir bu saldırıların sebebi?En yakın zamanda kendine çeki düzen vermelisin.
Bende açılıyor . . ama
fotoğrafta katalına var dıkkat edın
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
DiSMoTi yazdı:Serserixkratos senin yorumlarını takip ediyorumda herkeze bir sataşma,hedef alma çabası içindesin.Kuyruk acınmı var gerçekten merak ediyorum nedir bu saldırıların sebebi?En yakın zamanda kendine çeki düzen vermelisin.
Bende açılıyor . . ama
Kocum kafa mısın ne sin Resim olrak Buraya At sana kod da acılmıyo
IxSPARCOxIBeNxSpArCoHERZAMAN HERYERDE ŞANLIURFASPOR
HAPŞUR DUĞUMUZDA COK YAŞA DİYEN SEVDİĞİMİZ OLMASA BİLE OHA YAVAŞ DİEN DOSTLAR MIZ VAR
Sen Benim İçime çektğim Dumansın. http://i.hizliresim.com/rgJAr3.jpg
Bende açılıyor . . ama
Kocum kafa mısın ne sin Resim olrak Buraya At sana kod da acılmıyo
maLoğLan Direk Lınk atıLmıor bıldığımız 1 sey var demı!!!! adresı kopyala Çubuğa Yapıştır onu BİLE BILMIYORSUN !!!!
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Serserikratos. Havlamak var ısırmak yok sende. Isıracağın insanın resmini çektiğini idda ediyorsun resim açılmıyor. Kafan göre link atıyorsun resim diye gösteriyorsun.Senin gibi çok var bu oyunda çakal
para için yapmıyacağın şey yok özellıkle kendını kız olarak tanıtman neyse Bunları Sızın cocukLuğunuze Verıyorum ve yıne Ben hakLı çıkıyoRum ıyı oyunLar . .
para için yapmıyacağın şey yok özellıkle kendını kız olarak tanıtman neyse Bunları Sızın cocukLuğunuze Verıyorum ve yıne Ben hakLı çıkıyoRum ıyı oyunLar . .
Bunun benimle ne alakası var dostum anlıyamadım?? Benim bir yamuğumu belgelersen gel koy
Bunun benimle ne alakası var dostum anlıyamadım?? Benim bir yamuğumu belgelersen gel koy
DİSMOTİ KARDEŞ LAFIM SANA DEĞİL KUSURA BAKMA SERSERİXKRATOS DİYE BİR ÇOCUĞA SÖYLEDİM ONU