3. Geleneksel Tılsım Buluşması ( 08.05.2011 ) [Bakırköy]
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Re: 3. Geleneksel Tılsım Buluşması ( 08.05.2011 ) [Bakırköy]
Sen Mügesin abla değil 
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Gelemedik bari resimleri görürüz diye düşünmüştüm.
Yok abi valla şaka yapıyosunuz
Deklanşör olmasın yaw
iğne filan dürtseydiniz.
Yok bizi kandırıyosunuz siz
Eminim 5 mplik kamerası olan en az 10 kişi çıkar ordan 
Deklanşör olmasın yaw
Yok bizi kandırıyosunuz siz
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Fatih vallahi hava güzeldi bir yayıldık bir muhabbete daldık kimse ne fotoğrafdan bahsetti nede kimse çekti.Louster yazdı:Gelemedik bari resimleri görürüz diye düşünmüştüm.
Deklanşör olmasın yawiğne filan dürtseydiniz.
Yok bizi kandırıyosunuz sizEminim 5 mplik kamerası olan en az 10 kişi çıkar ordan
Bi ara hakkaten Cafe nin garsonu uyardı hatta. '' Abi bu ne herkes ayrı bi yerde oturuyor, size yer ayarladık orası hariç heryere yayıldınız'' diye
- CelalYILMAZ
- FareAdam Düşmanı
Merhabalar,
Bu güzel günde böylesine güzel insanlarla bir arada olup eğlenceli vakit geçirmek gerçekten paha biçilemez bir mutluluk.
Bu güzel günü organize etmenin hazzı zaten ayrı bir mutluluk
Öncelikle İzmit'ten gelip bizleri yanlız bırakmayan Şükrü ( STYLxASİUSTA ) ağabeyimize, Kısa bir süre önce görevinden ayrılan İlyas ( [GM] Kindar ) ağabeyimize, İKV'de Denetmen Ekip Sorumluluğunu ve Forum moderatörlüğünü üstlenen Savaş ( [DES] EraseR, İstanbulKartalı ) kardeşime ve Forum Denetmen ekibinden Onur ( SirOnur ) kardeşime çok teşekkür ediyorum.
Fotoğraf konusunda bir aksaklık yaşadık ve bu buluşmada fotoğraf olmasın dedik
37 İKV oyuncusunun bir arada olduğu güzel günde gelen herkese teşekkür ediyorum.
Buluşmaların ardı arkası kesilmeyecek. Ancak sık sık olması hevesi kaçıracağından dolayı araya belli bir mesafe koymak zorundayız
Bu güzel günde böylesine güzel insanlarla bir arada olup eğlenceli vakit geçirmek gerçekten paha biçilemez bir mutluluk.
Bu güzel günü organize etmenin hazzı zaten ayrı bir mutluluk
Öncelikle İzmit'ten gelip bizleri yanlız bırakmayan Şükrü ( STYLxASİUSTA ) ağabeyimize, Kısa bir süre önce görevinden ayrılan İlyas ( [GM] Kindar ) ağabeyimize, İKV'de Denetmen Ekip Sorumluluğunu ve Forum moderatörlüğünü üstlenen Savaş ( [DES] EraseR, İstanbulKartalı ) kardeşime ve Forum Denetmen ekibinden Onur ( SirOnur ) kardeşime çok teşekkür ediyorum.
Fotoğraf konusunda bir aksaklık yaşadık ve bu buluşmada fotoğraf olmasın dedik
37 İKV oyuncusunun bir arada olduğu güzel günde gelen herkese teşekkür ediyorum.
Buluşmaların ardı arkası kesilmeyecek. Ancak sık sık olması hevesi kaçıracağından dolayı araya belli bir mesafe koymak zorundayız
.
.
.
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: NEMESİS
Abi karşındaydım ama hakkattende komik bi durum :lol:HarunYILMAZ yazdı:Çok güzel bir gündü eğlendik hoş sohbet ettik.
Emre (Ezdarem) in gelmiş olması ve bundan benim haberimin dahi olmaması da ayrı bir komik durum
Boş beleş konuşup da gelmeyen arkadaşlarıda çok bekledik
Katılım gösteren herkese çok teşekkürler.
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
- mimarzekeriya
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Deliler Ocağı
2. buluşmada tanıştığımız için tanırsın sanmıştım amaasim3428 yazdı:Foto çekilmedi yaaboo kızın yüzünden millete kimsin diye sormayı unuttuk Zekeriya sen gelenlerden hangisiydin
Mimarzekeriya-Mimarzeko-Mimarov-UrbanUsta-VvvvVvvvvV-SultanIIBayezid/Mylady
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- CelalYILMAZ
- FareAdam Düşmanı
Fotoğraf olmaması iyi oldu ya
Hem fotoğraf bekleyenler dumur oldu hemde orada yaşananlar orada kaldı
Meraktan kudururlar artık gelemeyenler :mrgreen:
.
.
.
- mimarzekeriya
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Deliler Ocağı
Valla Celal abi Polyanna gibisinCelalYILMAZ yazdı:Fotoğraf olmaması iyi oldu ya![]()
Mimarzekeriya-Mimarzeko-Mimarov-UrbanUsta-VvvvVvvvvV-SultanIIBayezid/Mylady
Merhaba millet,
İlk önce organizasyonu düzenleyip daha sonra gelmiyenler hakkında olumsuz yazı yazan organizatörleri kınıyorum
4000 kişinin çalıştığı şantiyede kendime bir oda bulma telaşı, 12 Türk ustası, 16 Türkmen yardımcı elemanının ayrı ayrı dertlerini çözmeye çalışırken, diğer taraftan 16 TIR ın boşaltmış olduğu malzemelerin gelişi güzel depolanmasının organizasyonu ile ilgilenirken bir diğer taraftan yönetimin biran önce montaja başla baskısını omuzlarımda hissettiğim anlarda inanın sizin toplanmanızı ve muhabbetinizi özlemiş bir abinizi üzdüğünüzü biliniz.
Yurt dışında olduğum yüzünden katılamadım. Anca fırsat bulup bir telefon ve modem alabildim ve ilk yaptığım bu sayfaya bakmak oldu. İnternet bağlantısının çok kötü olduğu bir yerden oyuna girmem mümkün görünmüyor. Fakat fırsat buldukça forumu takip etmeye çalışacağım.
Keşki fotoğraf çekilmiş olsa idi. Bir nebze kendimizi oradaymışız gibi hissedebilirdik.
Kendinize çok iyi bakın, birbirinizi kırmamaya özen gösterin.
elimde olmayan nedenlerden dolayı katılamadığımdan organizatörlerden özür dilerim.
İlk önce organizasyonu düzenleyip daha sonra gelmiyenler hakkında olumsuz yazı yazan organizatörleri kınıyorum
4000 kişinin çalıştığı şantiyede kendime bir oda bulma telaşı, 12 Türk ustası, 16 Türkmen yardımcı elemanının ayrı ayrı dertlerini çözmeye çalışırken, diğer taraftan 16 TIR ın boşaltmış olduğu malzemelerin gelişi güzel depolanmasının organizasyonu ile ilgilenirken bir diğer taraftan yönetimin biran önce montaja başla baskısını omuzlarımda hissettiğim anlarda inanın sizin toplanmanızı ve muhabbetinizi özlemiş bir abinizi üzdüğünüzü biliniz.
Yurt dışında olduğum yüzünden katılamadım. Anca fırsat bulup bir telefon ve modem alabildim ve ilk yaptığım bu sayfaya bakmak oldu. İnternet bağlantısının çok kötü olduğu bir yerden oyuna girmem mümkün görünmüyor. Fakat fırsat buldukça forumu takip etmeye çalışacağım.
Keşki fotoğraf çekilmiş olsa idi. Bir nebze kendimizi oradaymışız gibi hissedebilirdik.
Kendinize çok iyi bakın, birbirinizi kırmamaya özen gösterin.
elimde olmayan nedenlerden dolayı katılamadığımdan organizatörlerden özür dilerim.