Büyücü yeteneği
- DxNxZ
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Mustafa Kemal Atatürk
Büyücü yeteneği
Arkadaşlar Kabus 22 oyununda İnzar karakteri var oynayanlar bilir bu karakterin kendine can basma gibi bir yeteneği var oynarken acaba İKV'de de büyücülere böyle bir yetenek verilse nasıl olur diye düşündüm görüşlerinizi bekliyorum.
Re: Büyücü yeteneği
hea şu kollarından bıçak çıkarma olayını da getirelim yücelen setla savaşçıya dalalım 

- DxNxZ
- Şarapçı'nın Sırdaşı
aslında buda fena fikir değil şu hızlı dönmede oldu mu tamam savaşçının hiç şansı yok 
aynen şu etrafında fırıldak gibi dönme kombosu vardıDxNxZ yazdı:aslında buda fena fikir değil şu hızlı dönmede oldu mu tamam savaşçının hiç şansı yok

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunda 3 sınıfın kendine özel bir yeneteği vardır bunlar savaşçının dayanıklığı büyücünün hasarı şifacının can basması her halde anlatabildim
Yani büyücülerde can basma olursa oyunda ne savaşçıya ne şifacıya ihtiyaç duyulur
Yani büyücülerde can basma olursa oyunda ne savaşçıya ne şifacıya ihtiyaç duyulur
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
Çok saçma...
Aynen öyle. Karakter dengelerini sarsacak bir şeyin geleceğini sanmıyorum, düşünmüyorum bile.KaraXHayalet yazdı:Oyunda 3 sınıfın kendine özel bir yeneteği vardır bunlar savaşçının dayanıklığı büyücünün hasarı şifacının can basması her halde anlatabildim
2009-2013
- Toxit
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
ama dusuk sekilde olabilir mesela savascıya dusuk meditasyon arttırıcı yetenek gelebilir
- DxNxZ
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Arkadaşlar tabiki olmaz olamaz
sadece bir fikir sizde görüşlerinizi yazdınız hepinize teşekkür ederim .