Asım'a yeni görevinde başarılar dilerim.
Şuan için ve bundan sonrası için Asım RoA Tılsım Temsilcisidir kendisi bırakmak istemediği sürece buranın lideridir.
Bizden uzanan bayrağı en iyi şekilde taşıyacağından şüphemiz yoktur.
Asım kendisine bir lider yardımcısı ve görev takımı belirleyecektir. Bu süreçte oyunu bırakan lonca üyelerimiz olduğu gibi loncadan ayrılma kararı alan üyelerimizde olmuştur güncel listeyi asım paylaşmıştır.Bütün arkadaşlardan geri bildirim aldığımızda detayları paylaşırız buradan.
Selamunaleyküm Tılsım'ın değerli RoA neferleri.Tılsım sunucusu,en az Eminönün ve Kuklacı sunusu kadar RoA yapılanması eski olsa da ,Üyelerinizin sayısı onlara nazaran daha az .Tabiiki ben her zaman "bizim sayısal olarak değil ,nitelik oarak üstünlüğe ihtiyacımız var" diyorum ama ,niteliği bozmadan sayınızı da artırırsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.Asım kardeşim .Yeni liderlik görevinde başarılar diliyorum.Bir yardıma ihtiyaç duyduğunda ya da kafana takılan bir şey olduğunda burdan ya da RoA forumdan bana ulaşabilirsin.Hepinize sevgilerimi saygılarımı sunuyorum.İyi eğlenceler. BebeRuhi
Öncelikle sayfamıza hoş geldin sefalar getirdin Musa abi, sayfamıza gelmen bizi sevindirdi,
Liderlik görevi için teşekkür ederim,
Üye sayısı olarak bende uzun süredir oyuna giremiyodum, oyunda gelen yenilikler vb. durumlar üyelerimizi olumsuz yönde etkiledi ve oyundan artık zevk alamaz hale geldi arkadaşlarımız için,
Ben ise tekrardan oyuna girmeye başladığım için Oyun içerisinde üye alımlarımızın başladığını belirttim bunun üzerine 3 kişinin başvurusu geldi, fakat üyelerimizin RoA adınıda taşıyabilmesi önemli olduğundan dolayı üye alımı vb. konularda biraz daha titiz durumdayız fakat biraz zaman içerisinde bu durumu toparlayacağımıza eminim.
slm gencler nassiniz asim balim hayirli olsun gorevin.
Bi maynaq vardi burlarda bana sarki bulucak ayagina yatti yalan oldu goren olrsa bi soyleyiversin