Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
Aynen usta forum budalası olan bunlra güzel bi cvp yok çarını sildirdm:DD Yok ghostu kestm diolardı Alın size foto tek bir el alamadı D ışık yüzğümüz de hala yok varsa megalardan kafa tutacak buyursun gelsn Ghosttan önce bir biz ezelim
Şifada da ben Beklerm ChoosensxSaNSaR namı diğer (ChoosensxViTaMiN)
Tebrikler kardeş biz yenildiğimizde tebrik etmesini biliriz gerçi ben olayı bilmiyorum fotolara göre konuşuyorumda bizim kuzeni devirmişsin helal yalnız şunu bil ki o çarında ışık yüzüğü eksik :idea: ah choolar ahh keşke sizde biraz büyüyüp yenilince tebrik etmeyi öğrenebilseniz neyse artık zamanla olgunlaşırsınız
SHooT yazdı:Tebrikler kardeş biz yenildiğimizde tebrik etmesini biliriz gerçi ben olayı bilmiyorum fotolara göre konuşuyorumda bizim kuzeni devirmişsin helal yalnız şunu bil ki o çarında ışık yüzüğü eksik :idea: ah choolar ahh keşke sizde biraz büyüyüp yenilince tebrik etmeyi öğrenebilseniz neyse artık zamanla olgunlaşırsınız
Abdullah...
Gardaş Bizim Kubi'ninde IŞIK Yüzüğü eksik Bunuda öğren.. Oqe.. Amenna Tbrik etmeyi biliyon. Bir lafımız yok bu durumlarda Haticeye Değil Neticeye bakcan..
İyi Formlar ...
ChoosensxEsKoBaR..
oĞuZHaN
.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .