bende ellerinden öperim abim sonx şanına yakışır inş biz biz olduğumuz için sonx iz :!:sonxlazz yazdı:müslüm öptüm gözlerindenSonxteam yazdı:Ailemiz forum üzerinden ilklere imza atmaya devam ediyor. Ve son olarak Sonxduraq isimli karakterin sahibi olan Müslüm kardeşimizin bizlere armağanı olan çalışması ''Sonxlere'' adlı parça ile bir lonca için yapılmış ilk arabesk rap müziği olarak sizlere sunuyoruz.
Güzel emeğinden dolayı kendisine teşekkürler.
Söz müzik; Sonxduraq Video; Sonxcure'a aittir.
~~ >>''SoNx LoNcaSı GöRSeLLeR BöLüMü''<< ~~
- sonxduraq
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ~~ >>''SoNx LoNcaSı GöRSeLLeR BöLüMü''<< ~~
Muslum cok guzel olmus sesine saglik kardesim. Hasta kaldim valla azmine 

* HAYATIM = KIZIM *

13 Yaşında " Anne Ne Var ! "
16 Yaşında " Anne Beni Rahatsız Etme ! "
18 Yaşında " Bu Evden Gitmek İstiyorum ! "
25 Yaşında " Haklıydın Anne "
30 Yaşında " Annemin evine dönmek istiyorum "
......50 Yaşında " Annemi kaybetmek istemiyorum "
70 Yaşında " Annem eğer burda olsaydı benim için herşeyi yapardı "
Sadece 1 Anneniz var.
Annenizi üzmeyin.
üç beş yedi on sonx lerr şampiyonnnnnn
Görünenin ArdınDaki GörüNmeyeN ....
KaFxKeF PeSiMiSt OrKestRa
Klan:Lodos
İsim:Kafkef
MEPODER
KaFxKeF PeSiMiSt OrKestRa
Klan:Lodos
İsim:Kafkef
MEPODER
- SoNxKaHraMan
- İskele Babası
Gerçekten güzel bir çalışma bunun devamını bekleriz....sonxduraq yazdı:bende ellerinden öperim abim sonx şanına yakışır inş biz biz olduğumuz için sonx iz :!:sonxlazz yazdı:müslüm öptüm gözlerindenSonxteam yazdı:Ailemiz forum üzerinden ilklere imza atmaya devam ediyor. Ve son olarak Sonxduraq isimli karakterin sahibi olan Müslüm kardeşimizin bizlere armağanı olan çalışması ''Sonxlere'' adlı parça ile bir lonca için yapılmış ilk arabesk rap müziği olarak sizlere sunuyoruz.

MeRaN'ın SoN'KaHraMan'ı.!
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
Ünal'cım seninde anneler günün kutlu olsunaNaRcHy yazdı:
13 Yaşında " Anne Ne Var ! "
16 Yaşında " Anne Beni Rahatsız Etme ! "
18 Yaşında " Bu Evden Gitmek İstiyorum ! "
25 Yaşında " Haklıydın Anne "
30 Yaşında " Annemin evine dönmek istiyorum "
......50 Yaşında " Annemi kaybetmek istemiyorum "
70 Yaşında " Annem eğer burda olsaydı benim için herşeyi yapardı "
Sadece 1 Anneniz var.
Annenizi üzmeyin.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Tutkunumsana
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
lazabide gelınce destur ceker hepısıSonxteam yazdı:Ailemiz forum üzerinden ilklere imza atmaya devam ediyor. Ve son olarak Sonxduraq isimli karakterin sahibi olan Müslüm kardeşimizin bizlere armağanı olan çalışması ''Sonxlere'' adlı parça ile bir lonca için yapılmış ilk arabesk rap müziği olarak sizlere sunuyoruz.
Zaa XdXdXddD Koptm ya :mrgreen: :mrgreen: burhanabi denmı esınlendınız
Tutkunumsana
TuTKuNumxSana
TuTKuNumxSana
- SoNxKaHraMan
- İskele Babası
Benim Ağzımı açtırma şimdi burda sanane olm adam yapmış kendin bir bk yapamıyorsun tabi geliyorsun burda millete karışıyorsun ...HADDİNİ BİL ....Tutkunumsana yazdı:lazabide gelınce destur ceker hepısıSonxteam yazdı:Ailemiz forum üzerinden ilklere imza atmaya devam ediyor. Ve son olarak Sonxduraq isimli karakterin sahibi olan Müslüm kardeşimizin bizlere armağanı olan çalışması ''Sonxlere'' adlı parça ile bir lonca için yapılmış ilk arabesk rap müziği olarak sizlere sunuyoruz.
Söz müzik; Sonxduraq Video; Sonxcure'a aittir.![]()
Zaa XdXdXddD Koptm ya :mrgreen: :mrgreen: burhanabi denmı esınlendınızlazabı burhanabı hammurabı Hammurx loncası acılmıstır saygılar :mrgreen: :mrgreen:

- Tutkunumsana
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
SoNxKaHraMan yazdı:Benim Ağzımı açtırma şimdi burda sanane olm adam yapmış kendin bir bk yapamıyorsun tabi geliyorsun burda millete karışıyorsun ...HADDİNİ BİL ....Tutkunumsana yazdı:lazabide gelınce destur ceker hepısıSonxteam yazdı:Ailemiz forum üzerinden ilklere imza atmaya devam ediyor. Ve son olarak Sonxduraq isimli karakterin sahibi olan Müslüm kardeşimizin bizlere armağanı olan çalışması ''Sonxlere'' adlı parça ile bir lonca için yapılmış ilk arabesk rap müziği olarak sizlere sunuyoruz.
Zaa XdXdXddD Koptm ya :mrgreen: :mrgreen: burhanabi denmı esınlendınızlazabı burhanabı hammurabı Hammurx loncası acılmıstır saygılar :mrgreen: :mrgreen:
Dogru soyluyon kanka bu bıle daha guzel sarkı sozlerı olarak :mrgreen: :mrgreen:
Kod: Tümünü seç
http://www.dailymotion.com/video/x8yyuk_yonca-evcimik-kendine-gel-1993-vide_music
Tutkunumsana
TuTKuNumxSana
TuTKuNumxSana
- SoNxKaHraMan
- İskele Babası
Tutkunumsana yazdı:SoNxKaHraMan yazdı:Doğru sölüyorsun sen o şarkıları dinle ... senin farkın bu olsun mlTutkunumsana yazdı:lazabide gelınce destur ceker hepısıSonxteam yazdı:Ailemiz forum üzerinden ilklere imza atmaya devam ediyor. Ve son olarak Sonxduraq isimli karakterin sahibi olan Müslüm kardeşimizin bizlere armağanı olan çalışması ''Sonxlere'' adlı parça ile bir lonca için yapılmış ilk arabesk rap müziği olarak sizlere sunuyoruz.
Benim Ağzımı açtırma şimdi burda sanane olm adam yapmış kendin bir bk yapamıyorsun tabi geliyorsun burda millete karışıyorsun ...HADDİNİ BİL ....
Dogru soyluyon kanka bu bıle daha guzel sarkı sozlerı olarak :mrgreen: :mrgreen:
Kod: Tümünü seç
http://www.dailymotion.com/video/x8yyuk_yonca-evcimik-kendine-gel-1993-vide_music