Karakter Bloklanması hala cevap yok.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
myzero
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Karakter Bloklanması hala cevap yok.

Mesaj gönderen myzero »

Merhaba desteğe o kadar mesaj atmama rağmen bana verdikleri cevap karakterimin 5 gün susturma cezası alması. Telif hakkı yüzünden. Fakat karakterim şuan bloklu neden gönderdiğim ticketlere cevap verilmiyor. Başına gelipte düzelten varsa lütfen yardımcı olsun.
*#ChoosensxTiLKi*# [(^)Ejder Asa]
Level=49
Sabır kara bir dikeni yutmak, diken içini parçalayıp geçerken de hiç ses çıkarmamaktır...
Bugün bir meyhane keşfettim. Tam evinin karşısında. Eğer beni birgün arar isen ya o meyhanedeyim yada tam karşında..
Kullanıcı avatarı
oligarshi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Aldem

Re: Karakter Bloklanması hala cevap yok.

Mesaj gönderen oligarshi »

bende aptal kelimesini kullanmam nedeniyle 7 gün susturuldum :twisted: ve desteğe mesaj gönderdim ceza itiraz bölümünden 3 gündür cevap yok ve desteğe mesaj attığım anda telefonuma 2. kez karakterneriniz susturulmuştur ihbarıgeldi hızlı desteğe sordum :mrgreen:
bana verlen cevap 'Karakterleriniz 7 gün susturulmuştur.' Yahu ben bilmiyormuyum susturulduğumu neden 2 kere mesaj geldi bana diye sordum sen bana ne diyosun neyse ben bu işlerin peşini bıraktım . :lol: Artık kafama takmıyorum hso oynuyorum :D yeni çerilerimi kuvvetlendiriyorum :twisted: :twisted:
* Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.

2007 - ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön