Kadim Hidra

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Kadim Hidra

Mesaj gönderen inoky »

Bir türlü kesilmeyen bencillik üşengeçlik önyargı yüzünden kesilmesi aksayan bu yaratığı kesmek için kimse uğraşmıyor ve kimsede destek vermiyor.Birlik beraberlikle neden kesemiyoruz kesemeyen bir iki sunucu kaldı onlardan biride biziz.Çok yazık iyi bir sunucu kötü bir şekilde gösteriliyor.
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
leoNHeaRt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Kadim Hidra

Mesaj gönderen leoNHeaRt »

Çünkü kendini bilmez bazı kişilik sahibi insanlar kıskançlığından kadime veya yeşile ilk vuramadıklarından birçok kişinin emeğine göz diktiklerinden dolayı yapılamıyor o vurdu ben vurmam kaçırıcam önce ben yapacağım mantığı olduğu sürece beyaz köşkte kadim kesilemez aklı başında insanlarla bu işi yapmak gerekiyor bir yönetici eşliğinde yapılabilir yönetici karışmıycak sadece sorun çıkartan kişileri oyundan atıcak başka türlü çözüm düşünemiyorum
  • ResimResim
  • MadeNKasası
  • ıIıLEONHEARTıIı
  • KozMaça
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen inoky »

Haklısın şimdi söyledik yeşili keserken kaçırmışlardı bakıcaz dedi GM.
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
zaqo
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen zaqo »

Kesmenin en güzel yolu forum üzerinden olur.Şöyle bi düşüncem var destek verirseniz gerçekleştirebilirz.Kesim için grupları forumda oluşturalım belirli bir saat seçelim grupların kesme sırası dahil forumdan yapalım.Elele vermezsek bu bencillikle hiç birşey yapamayız.Tılsımdakiler bizden iyi mi bence hayır sadece yardımlaşmayı biliyorlar oyunun bence en büyük özelliği yardımlaşmayı öğretmesi.Kesim için ilgilenen birileri isimleri alıcak gruplara dağıtıcak sırası gelen kesecek başka yolu yok
Sunucu: Beyazköşk
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön