Kadim Hidra
Kadim Hidra
Bir türlü kesilmeyen bencillik üşengeçlik önyargı yüzünden kesilmesi aksayan bu yaratığı kesmek için kimse uğraşmıyor ve kimsede destek vermiyor.Birlik beraberlikle neden kesemiyoruz kesemeyen bir iki sunucu kaldı onlardan biride biziz.Çok yazık iyi bir sunucu kötü bir şekilde gösteriliyor.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
Re: Kadim Hidra
Çünkü kendini bilmez bazı kişilik sahibi insanlar kıskançlığından kadime veya yeşile ilk vuramadıklarından birçok kişinin emeğine göz diktiklerinden dolayı yapılamıyor o vurdu ben vurmam kaçırıcam önce ben yapacağım mantığı olduğu sürece beyaz köşkte kadim kesilemez aklı başında insanlarla bu işi yapmak gerekiyor bir yönetici eşliğinde yapılabilir yönetici karışmıycak sadece sorun çıkartan kişileri oyundan atıcak başka türlü çözüm düşünemiyorum
Haklısın şimdi söyledik yeşili keserken kaçırmışlardı bakıcaz dedi GM.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
Kesmenin en güzel yolu forum üzerinden olur.Şöyle bi düşüncem var destek verirseniz gerçekleştirebilirz.Kesim için grupları forumda oluşturalım belirli bir saat seçelim grupların kesme sırası dahil forumdan yapalım.Elele vermezsek bu bencillikle hiç birşey yapamayız.Tılsımdakiler bizden iyi mi bence hayır sadece yardımlaşmayı biliyorlar oyunun bence en büyük özelliği yardımlaşmayı öğretmesi.Kesim için ilgilenen birileri isimleri alıcak gruplara dağıtıcak sırası gelen kesecek başka yolu yok
Sunucu: Beyazköşk