YORUMSUZ

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Gokhan25
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

YORUMSUZ

Mesaj gönderen Gokhan25 »

Merhabalar,
İKV nin görevlilerinden çoğu zaman şikayetçi oldum, haksızlıklar yapıldığına dair rahatsızlıklarım olduğunu dile getirdim. Bu şikayetlerimin bedelini kimi zaman oyun karakterlerime verilen bloklar ve susturulmalar olarak aldım. Bilindiği üzere İKV artık yeni bir yola girdi, artık oyuncudan ziyade her birimiz müşteri pozisyonu aldık. Bunun için artık burda ahbab çavuş ilişkikerinin birazcık olsun sorgulanması lazım. Lakin artık müşterileriniz var. Bunun idrakine varacak yada varmışlar ne zaman harekete geçer bilmem. Ancak bugüne kadar forum üzerinden zaman zaman serzenişte bulunduğum rahatsızlıkları mı daha etkin bir yere taşımaya kesin kararımı verdim. Elimde yeteri kadar done var.
ıılHıypNosElıı isimli karakterin bir gm nin erkek arkadaşı olduğu söylentisi dolaşmaktadır sunucumuzda doğrumu değilmi bilmiyorum ancak bu oyuncu karakteri küfür ediyor ancak ceza almıyor. Bu durumlara daha öncede şahit olduğum için hemen herşeyi resimlerim ( bişe değişmez gerçi ama :) ) . ıılHıypNosElıı isimli karakteri önce şikayet etme sistemini kullanarak şikayet ettim ve şikayet edildiğine dair çıkan sarı uyarı yazısı ile beraber küfrü resimledim. Daha sonra bu oyuncunun küfürlerini sarı uyarı mesajını yukarı çekerek tekrar resimledim. Çünkü neler olacağını bildiğim için bir kez daha denemek istedim.

Aşağıdaki resimleri sırası ile koydum. Küfür edenin resimleri, sonrasında ikv desteğe neden şikayet edildiği halde ceza almadığını sordum, destekten gelen mail ve yapmam gerekenlere ait ekran görüntüsü ve finalde desteğin istediği ekran görüntüsünü desteğe attıktan sonra, destekten gelen cevap :D

Ekran görüntüleri kaldırılmıştır.[GM]Erdoğan

ARADAN 1 HAFTA GEÇİYOR VE DESTEĞE YAZIYORUM NEDEN CEZA ALMIYOR ?

Resim

CEVAP ; :D

Resim

SİZ CE GÖNDERİLEN ŞİKAYETİ KİM OKUMUŞ OLABİLİR ? SİZ CE NEDEN CEZA ALMIYOR OLABİLİR ?

Müşterisi olarak haklarımı korumakla mükellef olan İKV, müşterisine edilen her hakaret ve küfürüde kendisine etmiş varsaymalı, bu noktadan hareketle bende yukardaki fotolarda şahsıma kullanılan kelimeleri benimle paylaştıklarına, bu duygu ile hareket ettiklerine kaniyim.
Kullanıcı avatarı
XSAZOBALiX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ÜSTADLAR

Re: YORUMSUZ

Mesaj gönderen XSAZOBALiX »

Ah abi birde bana sorsan sen onu.
Ünvxengin'e geçip güzel bir arz şifacılığı yaptım diye sanırsam girmediğim karakterim dahi susturma cezası alıyor. sazobaLİİ isimli karakterime gece 00:00 sıralarında girdim gece saat 02:00 sıralarında telefonuma gelen mesajda karakterimin susturulduğunu öğrendim.
Sabah ise oyuna girdim savaşçımla devam ettim. Sanırsam lan dedim diye 16:00 sıralarında da savaşçımı SAZOBALİ'yi susturdular. Nede güzel sövmüş eski yönetici Engin orada ona ceza vermezler varmı senin gm manitan seninde olsa sanada vermezler SAZOBALİ dedim kendi kendime. İtiraz bile etmedim nasıl olsa cezanın devamı uygun görülmüştür diyecekler. O zaman alayınıza lannnnnnn.
Bir nevi tehtid olarak algılıyorum ben bunları ama aksine tehtidler daha da hoşuma gidiyor. Ellerinden geleni artlarına koymasınlar.
Noco gitti şepo da gider.
AKHİSAR BELEDİYE SPOR ' a başarılar...

XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
Kullanıcı avatarı
TechnOMafiA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TechnOMafiA »

bu oyunda ayrımcılık yoksa çarlarımı önüme gelen birine vereceğim ..!
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx
Resim

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
Kullanıcı avatarı
HaRuNN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen HaRuNN »

Gökhan abi kim bilir destekten gelen mesajıda HyPNoS Yazıyordur :D
TEKNİKSERVİS
ITEKNİKSERVİS

Mahşer’in her deliğine giren,

Bir avuç çılgından biri

TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”

Emekli{REHBER}
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Merhaba,

Sanırım tam anlaşılmayan bir durum var. Destek Takımına göndermiş olduğunuz ilk sorunun yanıtı, oyun içi şikayetinizin henüz incelenmemiş olması olabilir. Size gönderilen eposta tarihi için söylüyorum bunu.

Resimli şikayetler içinse destek takımımızdan size gönderilen epostalarda herhangi bir yanlışlık bulunmamakta. Resimli başvuru yalnızca oyuncu oyundan çıkmışsa veya şikayet hakkı tükenmişse kabul edilmektedir. Bunun içinde gerekli olan, mesaj penceresinde oyuncunun oyundan çıktığına dair veya şikayet hakkınızın bulunmadığına dair çıkan bir uyarıdır. Ekran görüntülerinde bu gibi bir durum söz konusu değil, zaten siz oyun içi şikayet sistemini kullanabilmişsiniz.

Hangi üyelik sistemi kullandığınızı bilmiyorum fakat göndermiş olduğunuz şikayet incelenmiş ve 7 günlük bir susturma cezası işleme alınmış.

Bunu ceza bildirimi olarak kabul edebilirsiniz. Yukarıda bahsetmiş olduğunuz kural ihlali işleyen birinin ceza almaması gibi bir durum söz konusu değildir ve olmayacaktır.

@Resimler kaldırılmıştır.

Teşekkürler.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön