OsmanLı Loncası [TLOO]
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: OsmanLı Loncası [TLOO]
Öncelikle selamlar kadronuz gene her zamanki gibi süper inş böyle devam edersiniz, loncanızda çok sevdigim arkadaşlarım,abilerim,ablalarım var ve bütün loncanız kaliteli,dürüst ve saygılı kişilerden oluşuyor,umarın daha iyi yerlere gelirsiniz
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Loncanız Kalite Kokuyor . .yoksa yanLışmı diyorum
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Selamun aleykum ben ilk olarak Canerxk ve loncanızı beğendim benide loncanıza kabul etmenizi istiyorum Gereğinin yapılmasını arz ederim
- kalenderoglu
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Yakamozxefemeih yazdı:Öncelikle selamlar kadronuz gene her zamanki gibi süper inş böyle devam edersiniz, loncanızda çok sevdigim arkadaşlarım,abilerim,ablalarım var ve bütün loncanız kaliteli,dürüst ve saygılı kişilerden oluşuyor,umarın daha iyi yerlere gelirsiniz
kardeşim teşekkür ediyorum diLe getirdikLerin için
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
~~ÖzgüRKaLendeR~~
~~~MüHeNDiSBey~~~
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
>Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
- kalenderoglu
- FareAdam Düşmanı
İyi diLekLerde buLunan herkeze teşekkürLerimi sunuyorum , Kendi kendimizi övmekten ziyade başkaLarı tarafından övüLmeyi bir gurur oLarak gören bir Lonca oLarak bu sözLeriniz için ayrıyetten teşekkür ederim .
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
~~ÖzgüRKaLendeR~~
~~~MüHeNDiSBey~~~
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
>Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
- STRAZBOURG
- Sahaf Yardımcısı
;
Survivor adasindan selamlar
Tek gerçek var oda kalenderoglukalenderoglu yazdı:İyi diLekLerde buLunan herkeze teşekkürLerimi sunuyorum , Kendi kendimizi övmekten ziyade başkaLarı tarafından övüLmeyi bir gurur oLarak gören bir Lonca oLarak bu sözLeriniz için ayrıyetten teşekkür ederim .
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !
TLOO Erolçigdem
TLOO Erolçigdem
- eraxkaya
- FareAdam Düşmanı
Kolpaci Erol xDSTRAZBOURG yazdı:;Tek gerçek var oda kalenderoglukalenderoglu yazdı:İyi diLekLerde buLunan herkeze teşekkürLerimi sunuyorum , Kendi kendimizi övmekten ziyade başkaLarı tarafından övüLmeyi bir gurur oLarak gören bir Lonca oLarak bu sözLeriniz için ayrıyetten teşekkür ederim .
eraxkayaIV
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071
The Lodos Of Ottoman
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071
The Lodos Of Ottoman
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
Survivor adasına ne ara gittin? :twisted: :twisted:STRAZBOURG yazdı:;Tek gerçek var oda kalenderoglukalenderoglu yazdı:İyi diLekLerde buLunan herkeze teşekkürLerimi sunuyorum , Kendi kendimizi övmekten ziyade başkaLarı tarafından övüLmeyi bir gurur oLarak gören bir Lonca oLarak bu sözLeriniz için ayrıyetten teşekkür ederim .
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
Selamlar ,
Yeni Yapılanmamızı 1. Sayfadaki mevcut üye listesinden takip edebilirsiniz ,
ÜYE ALIMI ! :
''RuHlEsRedDeViL'' ve ''Müstahkem'' isimli oyuncularımız ailemize katılmışlardır . Kendilerine Hoşgeldiniz Derken nasıl bir loncanın içinde olduklarının herzaman bilincinde olmalarını söylemek isterim . Başarılar !
İyi Eğlenceler !
Yeni Yapılanmamızı 1. Sayfadaki mevcut üye listesinden takip edebilirsiniz ,
ÜYE ALIMI ! :
''RuHlEsRedDeViL'' ve ''Müstahkem'' isimli oyuncularımız ailemize katılmışlardır . Kendilerine Hoşgeldiniz Derken nasıl bir loncanın içinde olduklarının herzaman bilincinde olmalarını söylemek isterim . Başarılar !
İyi Eğlenceler !
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nefer Team
Kuklacı için bu kadar değerli ve bir o kadar da yaptığı işlerle olsun oyuncu kadrosuyla olsun önemli bir loncada bulunmak benim için bir şereftir.
Daha değerli bir kuklacı için el ele...
Daha değerli bir kuklacı için el ele...
Karaköy
Ultron
Megatron