2 dakika ayır
2 dakika ayır
Arkadaşlar bu mec loncası faliyetleri az olldugu halde anka ve eminönü sunucusunda tılısm ve teşkilatta bu forum da ki yazılar sebebbi ile cok ilerde bi lonca olarak sanılyor neden bütün sunucu bu adamlarla konu açyor
onlar bir gurup idi siz bu yazılardan sonra onlar tüm ikv oyuncuları tarafından tanındı yani bu sizin eseriniz yönetim haksız banladı ise savcılık yakınsa gidersin ::)
KaSTeLLa
-
gercekler34
- İri Fare Avcısı

Re: 2 dakika ayır
Bu durumun bütün İKV oyuncularının bilmesini istediğimizz için anlatıyoru buradaki maksat lonca deü,l GM'lerin taraflı tutumudur.Kastella yazdı:Arkadaşlar bu mec loncası faliyetleri az olldugu halde anka ve eminönü sunucusunda tılısm ve teşkilatta bu forum da ki yazılar sebebbi ile cok ilerde bi lonca olarak sanılyor neden bütün sunucu bu adamlarla konu açyoronlar bir gurup idi siz bu yazılardan sonra onlar tüm ikv oyuncuları tarafından tanındı yani bu sizin eseriniz yönetim haksız banladı ise savcılık yakınsa gidersin ::)
Sunucu gözlemcisi bu loncadan , TT. takımından 2 kişi ( bildiğim kadaraıyla 2 ) bu loncadan ve nedense sunucuda ceza alanlar bu lonca mensuplarını kesenler veya tartışanlar .
Birde diğer açıl konulardaki fotolara bakarsan nasıl vahim bir durum var ortada anlicanı umarım , tekrarlıyorum MAKSAT LONCA DEĞİL YÖNETİMİN TARAFLI TUTUMU KİMİSİDE BUNA .... SEVDASI DİYORLAR

KESER DÖNER SAP DÖNER , GÜN GELİR DEVRAN DÖNER
Sapı nerde diye sorma