Sariyerli yazdı:1.700.000 kişinin girdiği YGS'de Türkiye genelinde 204.000 ci oldum mutluyum Sevgiler Saygılar Sıra LYS'de
ilk 250.000 içine girmeseydin başına gelecekleri biliyorsun dimi tarafımdan sana hertürlü işkenceye marus kalacaktın zaten bir senedir elini eteğini çektin oyundan herbişiyden ders çalışcam die
Şaka bi yana tebrik ederim Hasancım.. Yerleştirme sınavında başarılar dilerim sana... Şans dilememe gerek yok aslında sana güveniyorum kesinlikle ama işte ağız alışkanlığı :lol: :lol: :lol:
sıralamada derecen olmasaydı hesabın kesılırdı hasan. sensiz geçen günlerin hesabı sorulurdu haberın olsun
Lonca üyeleri imzalarına aşağıdaki kodu yapıştırmalıdır!
[code]
[/code]
LONCAYA ÜYE ALIMI YAPILMAMAKTADIR!! LONCAYA ÜYE ALIMI YAPILMAMAKTADIR!! LONCAYA ÜYE ALIMI YAPILMAMAKTADIR!!
tek bir degişiklik askerde derken eksiklik var cehennem de diyecektiniz 1 KOMD TUGAYI TOPÇU TB (topcu tb cehennemın merkezı özellikle 2 ncı bat.) :twisted:
08.05.2011 tarihi pazar günü murat reis iletelefon ile görüştüm açık cezaevine gectiği icin telefon acaibliyor bu nedenle soranların hepsine selamlarının olması yanısıra kendisi ile görüşmek isteyen arkadaslar telefon nuamralarını bu radan ayzarlarsa kendisi arayabilecektir.1 ay sora izine cıkacak olan murat reis oyundada bizlerle olacak tüm kurt ittifakı loncalar ve kurtlar loncası üye arakdaslarıma duyurudur murat reisin oyunda olduğu süreçte toplu etkinlik düzenlenecektir vah lodos klanının haline diyorum iyi günler dilerim
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX