Acaba FORUMA FOTO KOYmayı bılen ve ımza yapmayı bılen warmı
Acaba FORUMA FOTO KOYmayı bılen ve ımza yapmayı bılen warmı
sevgılı arkadaslar acaba aranızda foruma foto koymayı bılen bırı bana anlatabılır mı ? bırde ımza yapmayı bılen bır arkadas HükümdaRxSeRDaR yazabılr mı ? cok lazım. ilginiz ıcın tesekkurler...
Re: Acaba FORUMA FOTO KOYmayı bılen ve ımza yapmayı bılen warmı
Foruma foto koymak için açılan sayfalar var oraya bakabilirsin..
İmza için Görseller bölumunde İmza Design Türktim ' e girip Hayati kardeşimin güzel imzalarından birisi senin olabilir
İmza için Görseller bölumunde İmza Design Türktim ' e girip Hayati kardeşimin güzel imzalarından birisi senin olabilir
- Tutkunumsana
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
bu kadar gevezelık yapacagına adama konunun lınkını atabılırdın :!: MeGaXMaLLGenius yazdı:Foruma foto koymak için açılan sayfalar var oraya bakabilirsin..
Kardes google den resımupload yaz ılk cıkan sıteye gır . orda gozat yazan yer var . gozat de resmı sec bılgısayarndan yukle . sonra lınk cıkacak fotonun altında onu da forumda arasına yapıstır . olay bu .
Tutkunumsana
TuTKuNumxSana
TuTKuNumxSana
Görseller desladak15 yazdı:sevgılı arkadaslar acaba aranızda foruma foto koymayı bılen bırı bana anlatabılır mı ? bırde ımza yapmayı bılen bır arkadas HükümdaRxSeRDaR yazabılr mı ? cok lazım. ilginiz ıcın tesekkurler...
Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=58&t=52532&start=170
yapmayı bilmiyorum . ama ''' [img]boşluğa Koyacaksın adresi[/img] ''
:idea: :arrow:
bummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbummmmmmbummmmmmmm golllllllllllllllllll gollllllllllllllllll gollllllllllllllllllllllllllllll Merandaki nicklerim = )
AZRAİL grubu
Ben konuşmadıkça Meran Susmaz !
AZRAİL grubu
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
HükümdaRxSeRDaR. Buyur yazdım..sladak15 yazdı:sevgılı arkadaslar acaba aranızda foruma foto koymayı bılen bırı bana anlatabılır mı ? bırde ımza yapmayı bılen bır arkadas HükümdaRxSeRDaR yazabılr mı ? cok lazım. ilginiz ıcın tesekkurler...
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- Tutkunumsana
- İri Fare Avcısı
esprı yaptı balkabagıDeathxShock yazdı:HükümdaRxSeRDaR. Buyur yazdım..sladak15 yazdı:sevgılı arkadaslar acaba aranızda foruma foto koymayı bılen bırı bana anlatabılır mı ? bırde ımza yapmayı bılen bır arkadas HükümdaRxSeRDaR yazabılr mı ? cok lazım. ilginiz ıcın tesekkurler...
Tutkunumsana
TuTKuNumxSana
TuTKuNumxSana
Koy tabak'a ye sabaha .. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Tutkunumsana yazdı:esprı yaptı balkabagıDeathxShock yazdı:HükümdaRxSeRDaR. Buyur yazdım..sladak15 yazdı:sevgılı arkadaslar acaba aranızda foruma foto koymayı bılen bırı bana anlatabılır mı ? bırde ımza yapmayı bılen bır arkadas HükümdaRxSeRDaR yazabılr mı ? cok lazım. ilginiz ıcın tesekkurler...
bummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbummmmmmbummmmmmmm golllllllllllllllllll gollllllllllllllllll gollllllllllllllllllllllllllllll Merandaki nicklerim = )
AZRAİL grubu
AZRAİL grubu
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
hahaha çalışan bir beyin vardı da uzmanlar keşfedemedi demekTutkunumsana yazdı:esprı yaptı balkabagıDeathxShock yazdı:HükümdaRxSeRDaR. Buyur yazdım..sladak15 yazdı:sevgılı arkadaslar acaba aranızda foruma foto koymayı bılen bırı bana anlatabılır mı ? bırde ımza yapmayı bılen bır arkadas HükümdaRxSeRDaR yazabılr mı ? cok lazım. ilginiz ıcın tesekkurler...
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- Tutkunumsana
- İri Fare Avcısı
beyın bedava abısı yukledımde geldım 
Tutkunumsana
TuTKuNumxSana
TuTKuNumxSana
- MiketysonCELAL
- İskele Babası
Tutkunumsana yazdı:beyın bedava abısı yukledımde geldım
Püskevit ^^ asker'De.. 
Açılın Zindanlar HEY DOST ŞAH ' A GİDELİM ..
!
Açılın Zindanlar HEY DOST ŞAH ' A GİDELİM ..