AsiLx Loncası bakarımısınz...

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: AsiLx Loncası bakarımısınz...

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

sHiZofRenN yazdı:AsiLx Loncası sizin forumda konunuz yokmu forumda aradım üyelik başvurusunda bulunmak için ama bulamadım :D Oyunda en cok gördüğüm lonca sizin lonca ama forumda konunuz yok :D yokmu sizde forumla ilgilenecek birileri yada anlayan mı yok forumdan , anlayan yada ilginecek birileri yoksa beni loncanıza alın ben ilgilenirim AsiLx loncasını daha iyi yerlere getirmek için elimden gelen her şeyi yaparım :D He bide şunu diyecem ne zaman bırakacaksınız bu ada da maden cekme işini :D ne zaman girsem ada da siz varsınız adanın her köşesinde bir AsiLx loncası üyesi ortalıkta 1 tane maden bulamıyoz :D artık bırakın şu maden cekme işini :D biraz da diğer köşk oyuncuları maden çeksin ha birde MonteCristo var :D oyuna ne zaman girsem adam ada da maden cekiyo nese bu konuyu geçeLim beni Loncaya alın yaw nolur :) :D üstümü çok sağLam dizerim forumda konu açarım Loncamızın her gün forumla ilgiLenirim ... Beni Loncaya aLın pLease..... :geek: :ugeek: :P :shock: :D :idea:

AsiL Loncasının Alım yöntemi bence su:

Adamların Yasları Oldukca Yüksek yalnızca Skype ile alım yapıyorlar ve Sadece Tanıdıkları alıyorlarr ... ;)
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ChuckBartowsKi »

Rivalxmelodi yazdı:
sHiZofRenN yazdı:AsiLx Loncası sizin forumda konunuz yokmu forumda aradım üyelik başvurusunda bulunmak için ama bulamadım :D Oyunda en cok gördüğüm lonca sizin lonca ama forumda konunuz yok :D yokmu sizde forumla ilgilenecek birileri yada anlayan mı yok forumdan , anlayan yada ilginecek birileri yoksa beni loncanıza alın ben ilgilenirim AsiLx loncasını daha iyi yerlere getirmek için elimden gelen her şeyi yaparım :D He bide şunu diyecem ne zaman bırakacaksınız bu ada da maden cekme işini :D ne zaman girsem ada da siz varsınız adanın her köşesinde bir AsiLx loncası üyesi ortalıkta 1 tane maden bulamıyoz :D artık bırakın şu maden cekme işini :D biraz da diğer köşk oyuncuları maden çeksin ha birde MonteCristo var :D oyuna ne zaman girsem adam ada da maden cekiyo nese bu konuyu geçeLim beni Loncaya alın yaw nolur :) :D üstümü çok sağLam dizerim forumda konu açarım Loncamızın her gün forumla ilgiLenirim ... Beni Loncaya aLın pLease..... :geek: :ugeek: :P :shock: :D :idea:

Adamların Yasları Oldukca Yüksek yalnızca Skype ile alım yapıyorlar ve Sadece Tanıdıkları alıyorlarr ... ;)

Adam Mı ? Yada Yaş Mı ? Bu Loncada Adam veya Yaşı Büyük Saygılı Birine Hiç Rastgelmedim :) Küfür Alt F4 Felan Diyosan O İşte İyiler ;)
Resim

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Loncalarında 5 Adam Var Zaten Onlar da Böyle Yapıp Loncalarının Adını Hatırlatıo
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

ChuckBartowsKi yazdı:
Rivalxmelodi yazdı:

Adam Mı ? Yada Yaş Mı ? Bu Loncada Adam veya Yaşı Büyük Saygılı Birine Hiç Rastgelmedim :) Küfür Alt F4 Felan Diyosan O İşte İyiler ;)
süper güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün kardeşim :D :D
Resim
Resim
Resim
Resim
AsiLxAcarkan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen AsiLxAcarkan »

1. Loncamızın kuruluşunu'da loncamıza alım olmadığını'da bildirmiştik.
2. Lonca alımları tüm lonca üyelerinin onayı ile olmaktadır.
3. Diğer yorum yapan arkadaşlara cevabımız ise; Evet yaşlarımız büyük ve skype üzerinden görüşüyoruz. Küfür işi ise çoluk çocuk tarafından uydurulmuş kıskançlık hikayesi. Bizde küfür olmaz ettiğimiz söyleyenlerde bizi çekemeyenler.
4 . Herkese iyi oyunlar, iyi eğlenceler.

AsiLxAcarkan
AsiLxAcarkan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

[/quote]

[/quote]

Çamur at yapışmasada izi kalsın taktiği budur işte. Bunu yazan arkadaş büyük ihtimalle arz klanından yada vs de bi ASİL'den dayak yemiş birisidir. Biz de; arzlar gibi küfür eden, kesileceğini anladığı an alt F4 çeken kimse yok. Zaten bunun bir oyun olduğunun farkında olan oyuncularız. Bazan ölürüz, bazan öldürürüz bunda alınacak, utanacak, küfür edecek bişey yok zaten bunun için loncamızdaki insanları özenle seçiyoruz. Herkesi loncamıza almamamızın sebeplerinden biri budur. Takım olarak uyumlu, diğer oyunculara saygılı insanlarız ve bu oyunu sadece eğlenmek için oynayan insanlarız. Ama arkamızdan atıp tutmayın. BİZDE KÜFÜR YOK. Yeterki hak etmeyin.
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ChuckBartowsKi »

AsiLxAcarkan yazdı:AsiL Loncasının Alım yöntemi bence su:

[/quote]

Çamur at yapışmasada izi kalsın taktiği budur işte. Bunu yazan arkadaş büyük ihtimalle arz klanından yada vs de bi ASİL'den dayak yemiş birisidir. Biz de; arzlar gibi küfür eden, kesileceğini anladığı an alt F4 çeken kimse yok. Zaten bunun bir oyun olduğunun farkında olan oyuncularız. Bazan ölürüz, bazan öldürürüz bunda alınacak, utanacak, küfür edecek bişey yok zaten bunun için loncamızdaki insanları özenle seçiyoruz. Herkesi loncamıza almamamızın sebeplerinden biri budur. Takım olarak uyumlu, diğer oyunculara saygılı insanlarız ve bu oyunu sadece eğlenmek için oynayan insanlarız. Ama arkamızdan atıp tutmayın. BİZDE KÜFÜR YOK. Yeterki hak etmeyin.[/quote]

Berk Kardeşimde Bol Bol Resminiz Var :)

Ayrıca AsilxTÜRK Adlı Karaktersiz Kesiliceğini anlayınca Anında Sarsılmaz Alt F4 Çeker :) Hakankusay Sizdeydi Sanırım Oda Aynen ;) Nerde ASİL Büyücü Savaşçı Görsem Alt F4 Yada Depar :) Ayrıca Arz Klanındayımki Türkçe Bilmiyorsan Öğreteyim " BAZAN " Diye Bir Kelime Yok Türkçe'de Bazen Diyoruz Biz :) Neyse Size Bol Küfür Bol Alt F4 Ler ;)
Resim

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Tamam Herkes Sussun AsiLx Loncasu Beyaz Köşkün En İyi Loncasıdır...
AsiLx Her Neysen Pm den Artistlik Taslama Yazdığım Mesaja Bak...
Yazdığım Mesaj;
Loncalarında 5 Adam Var Zaten Onlar da Böyle Yapıp Loncalarının Adını Hatırlatıo ☻
Ve AsiLxAcarkan Yolladığı Mesaj;
Loncamızda kaç adam olduğunu sen nereden biliyosunda saçmalıyorsun ve sana asil loncasından kim sana küfür etti de küfür ederek tanındığımızı söylüyorsun. ?
Benim Postta Hiçbir Kelimesinde Küfür Kelimesi Geçmeksizin...
Ama Arkadaş Bana Sana Küm Küfür Etti Küfür Ederek Tanındığımızı Nerden Bilion Dior...
Yaş SInırını Belli Etmişler Zaten..
AsiLxAcarkan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

yaş sınırımızı sana belli etmek için yazmadım onu sana önce senden önceki msj gönderen arkadaşların söylediklerine bak akabinde senin yazdığın şey onların gönderdiklerini tamamlıyor önce okuluna gidince edebiyat öğretmenine sor bakalım böyle yazarsam ne olur die daha doğrusu eğer edebiyat dersi görüyorsa bence sen hala türkçe dersi felan görüyorsundur.fazla uzatmayada gerek yok biz kimseye birşeyler kanıtlamak zorunda deiliz bizi bilen zaten biliyor fazla söze gerek yok
AsiLxAcarkan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

ChuckBartowsKi yazdı:
AsiLxAcarkan yazdı:AsiL Loncasının Alım yöntemi bence su:

Çamur at yapışmasada izi kalsın taktiği budur işte. Bunu yazan arkadaş büyük ihtimalle arz klanından yada vs de bi ASİL'den dayak yemiş birisidir. Biz de; arzlar gibi küfür eden, kesileceğini anladığı an alt F4 çeken kimse yok. Zaten bunun bir oyun olduğunun farkında olan oyuncularız. Bazan ölürüz, bazan öldürürüz bunda alınacak, utanacak, küfür edecek bişey yok zaten bunun için loncamızdaki insanları özenle seçiyoruz. Herkesi loncamıza almamamızın sebeplerinden biri budur. Takım olarak uyumlu, diğer oyunculara saygılı insanlarız ve bu oyunu sadece eğlenmek için oynayan insanlarız. Ama arkamızdan atıp tutmayın. BİZDE KÜFÜR YOK. Yeterki hak etmeyin.[/quote]

Berk Kardeşimde Bol Bol Resminiz Var :)

Ayrıca AsilxTÜRK Adlı Karaktersiz Kesiliceğini anlayınca Anında Sarsılmaz Alt F4 Çeker :) Hakankusay Sizdeydi Sanırım Oda Aynen ;) Nerde ASİL Büyücü Savaşçı Görsem Alt F4 Yada Depar :) Ayrıca Arz Klanındayımki Türkçe Bilmiyorsan Öğreteyim " BAZAN " Diye Bir Kelime Yok Türkçe'de Bazen Diyoruz Biz :) Neyse Size Bol Küfür Bol Alt F4 Ler ;)[/quote]

sana türkçe yada adamlık öğrete bilmem için daha yaşın çok küçük büyüyünce sende beni anlıcaksındır eminim ayrıca ne ASİLXTÜRK nede ASİLXHAKANKUSAY sizin kadar karektersiz insanlar değillerdir emin ol kesersek keseriz kesemezsek kesiliriz kesilince senin gibi ağlayan weletlerden değiliz merak etme hadi bu msj'a da okuldan gelince cvp yazarsın söyle servis şoförünede seni fazla geç bırakmasın

“Genel Sohbet” sayfasına dön