Yeni Gelecek Alanlar hakkında öneriler(önemli)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xmuminx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Yeni Gelecek Alanlar hakkında öneriler(önemli)

Mesaj gönderen xmuminx »

Sayın Yöneticiler ve arkadaşalr dün etkinlik vardı(savaş). o sırada kabadayı modunda engereklerin sonuna gitmiştim orada bir kapı var tahtalarla çevrilmiş bir alan duvarlara bakınca Mason sembolünü gördüm illuminati aşağıdaki linkde açıkca anlatılmıştır.
http://www.frmtr.com/garip-olaylar/4002 ... ersey.html
forumtr-garip olayları incelediğinizde görebilirsiniz şuanda fazla zamanım olmadığı için aşırı uğraşmadım herneyse Masonluk sembolü bir üçgen ortasında ise(veya üstünde farketmez) tek göz olmasıdır buda deccalın işaretidir deccal tek gözlüdür ve kıyamet günü geldiğinde herkesi cehenneme çağıracaktır 2 yol gösterecek biri ateş biri su normalde su cennet ateş cehennemdir ancak ateş cennet su cehennemdir böylece cennet diye heresi cehenneme götürecektir ancak ilk bir kişiyi öldürüp canlandıracaktır.
şimdi gelelim yeni alanlara
bu alanda o tahtalı yer açılsın ve içeriye bir geçit olsun o yerdede birçok düşman olsun(yeni seviyeler gelirse) 50-53 lwl e kadar çıkan canavarlar olsun(ateşle yanan olabilir) sonra 55 lwl lık canavarlara çıksın gittikçe artsın ve sonra birçak boss[patron(kadim hidra gibi,solucan gibi patronlar)] gelsin ancak sıralı olsunlar birisi buzdan etkilensin birisi buza dirençli olsun elektrik hasarı alsın.Sonra ilerledikçe büyük bir kapı önündede 2 boss korumacı olsun philotheos giyinimli olabilir o kapıyı geçtikten sonra 3 yol olsun Biri ateşle yanan biri Su ile dolu(gölet deniz olabilir) başlarındada zincir mağarasındaki tutsak kurt adam gibi birkaç insan kafeslerde tutulsun ancak aşağısında ise birkaç yaratık olsun. 3. yol ise dümdüz gitsin ilerde isterseniz şehire giden labirent gibi bir yol olsun veya düz ilerlesin(bence düz ilerlesin) varında Deccal diye bir yaratık çıksın tek gözü kör bunun seviyesi ise 59 olsun ve en zor patron olsun.

Lütfen sıkılmadan okuyunuz.
Eğer daha çok bilgi almak isterseniz Özel Mesaj atabilirsiniz.
AMANSİZ/EMİNÖNÜ

SİNİRTANİMAZ/EMİNÖNÜ

AMANSİZBÜYÜ/EMİNÖNÜ

Xxxahmetxxx/Eminönü
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: Yeni Gelecek Alanlar hakkında öneriler(önemli)

Mesaj gönderen JouRney »

Bahsettiğiniz kapı ileride gelebilecek bir bölgenin girişidir.
Genç Bilgililer ekibimizi görmüşsünüzdür belki forumda. Bu kapı hakkında bir araştırma yapıyoruz, kısa zaman içerisinde forumda paylaşacağız.
Yazdıklarınızı sıkılmadan okudum, ilerde bahsettiğiniz gibi bir yer olabilir belki, kim bilir..

Resim

Genç Bilgililer :arrow: viewtopic.php?f=46&t=60235
2009-2013
Kullanıcı avatarı
xmuminx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xmuminx »

Peki bu ekibe bende katılabilirmiyim? İsterseniz 5 dakika içinde onlarca sayfa araştırma yaparım hikayeler yazarım hem nasılda oyunun adı İstanbul KIYAMET VAKTİ deccal kıyametten önce geliyordu değilmi kıyamet yaklaşıyor diye bir hikaye yazabilirim
AMANSİZ/EMİNÖNÜ

SİNİRTANİMAZ/EMİNÖNÜ

AMANSİZBÜYÜ/EMİNÖNÜ

Xxxahmetxxx/Eminönü
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

xmuminx yazdı:Peki bu ekibe bende katılabilirmiyim? İsterseniz 5 dakika içinde onlarca sayfa araştırma yaparım hikayeler yazarım hem nasılda oyunun adı İstanbul KIYAMET VAKTİ deccal kıyametten önce geliyordu değilmi kıyamet yaklaşıyor diye bir hikaye yazabilirim
İlgin için teşekkürler, aslında ekibe alımlarımız tamamlandı. Ama özel mesajdan bir görüşelim.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
xmuminx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xmuminx »

Ben size bir Özel Mesaj gönderdim dikkatinizi çekeceğini umarım siz ekiple bir görüşün ona göre kısmet belki alınırım belki alınmam :)
AMANSİZ/EMİNÖNÜ

SİNİRTANİMAZ/EMİNÖNÜ

AMANSİZBÜYÜ/EMİNÖNÜ

Xxxahmetxxx/Eminönü
Kullanıcı avatarı
xmuminx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xmuminx »

Ben size bir Özel Mesaj gönderdim dikkatinizi çekeceğini umarım siz ekiple bir görüşün ona göre kısmet belki alınırım belki alınmam :)
AMANSİZ/EMİNÖNÜ

SİNİRTANİMAZ/EMİNÖNÜ

AMANSİZBÜYÜ/EMİNÖNÜ

Xxxahmetxxx/Eminönü
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Konu Nereye Gidecek :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: ;)
Kullanıcı avatarı
xmuminx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xmuminx »

:?: Bilmem eve gider heralde :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :twisted: 8-) :ugeek:
AMANSİZ/EMİNÖNÜ

SİNİRTANİMAZ/EMİNÖNÜ

AMANSİZBÜYÜ/EMİNÖNÜ

Xxxahmetxxx/Eminönü

“Genel Etkileşim” sayfasına dön