Bana inat kıran vermiştin, geri verebilirimMannScHafT yazdı:evet hatırladınDeathxrasmuss yazdı:Bayan, şifacı olan car mıydı ?MannScHafT yazdı:Merhaba arkaşlar ikv hayatımın başlangıcı olna Merana bir ara vermiştim bazı kişiler yüüznden ve ogün çok öfkeliydim nerdeyse deli olmuştum klandan bölgeden onlara sövmüştüm bunları düşündüm ve özür diliyorum merana geri dönüyorum.
Ozaman bayağa para eden itemler dağıtmıştım bayan şifacı ve şuanda döndüğüm için lütfen duyarlı olup itemleri verebilirmisiniz para istemiyorum sadece o itemleri geri istiyorum lütfen arkaşlar kimlere vermiştim.Duyarlı olacağınız için teşekkürler.
TaylaN BuluT
Liberator GErİ Döndü
- Deathxrasmuss
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Re: Liberator GErİ Döndü
TheRaSMuS
- MannScHafT
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
ya kardes ne inatı m2 gözlükler cektler cevolu pantlar gitti
- relaxxxeefendyy
- İskele Babası
ADI: Fındıkkıran
Sunucu: ANKA
SINIF: ŞİFA
HUZUR VE GÜVENLİ BİR SUNUCU İÇİN
ANKA
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HUZUR VE GÜVENLİ BİR SUNUCU İÇİN

HAKSIZLIĞA SUSAN DİL ŞEYTANDIR !
FERHAT
- XxXszrXxX
- Demirci Çırağı
- Lonca: Lotus
relaxxxeefendyy yazdı:ADI: Fındıkkıran
HUZUR VE GÜVENLİ BİR SUNUCU İÇİNANKA
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
- fatihfenerkoliq
- Sahaf Yardımcısı
Sen Birine Biskevüt Verdiğinde.. O yedikten Sonra geri İstersen Ancak Tuvaletteki halini alırsın..
Nediym Arkadaşım.. Sen Neyi Alıp alamayacağını İyi Bilirsin
Nediym Arkadaşım.. Sen Neyi Alıp alamayacağını İyi Bilirsin
Meran FatiHi
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
TSKxSUBAY"s - KevınnasH
- Tutkunumsana
- İri Fare Avcısı
İtemlerının hepsı bende ama vermemmm :mrgreen: :mrgreen:MannScHafT yazdı:Merhaba arkaşlar ikv hayatımın başlangıcı olna Merana bir ara vermiştim bazı kişiler yüüznden ve ogün çok öfkeliydim nerdeyse deli olmuştum klandan bölgeden onlara sövmüştüm bunları düşündüm ve özür diliyorum merana geri dönüyorum.
Ozaman bayağa para eden itemler dağıtmıştım bayan şifacı ve şuanda döndüğüm için lütfen duyarlı olup itemleri verebilirmisiniz para istemiyorum sadece o itemleri geri istiyorum lütfen arkaşlar kimlere vermiştim.Duyarlı olacağınız için teşekkürler.
TaylaN BuluT
Tutkunumsana
TuTKuNumxSana
TuTKuNumxSana
- Tutkunumsana
- İri Fare Avcısı
İtemlerının hepsı bende ama vermemmm :mrgreen: :mrgreen:MannScHafT yazdı:Merhaba arkaşlar ikv hayatımın başlangıcı olna Merana bir ara vermiştim bazı kişiler yüüznden ve ogün çok öfkeliydim nerdeyse deli olmuştum klandan bölgeden onlara sövmüştüm bunları düşündüm ve özür diliyorum merana geri dönüyorum.
TaylaN BuluT
Tutkunumsana
TuTKuNumxSana
TuTKuNumxSana
Deathxrasmuss yazdı:Bana inat kıran vermiştin, geri verebilirimMannScHafT yazdı:evet hatırladınDeathxrasmuss yazdı:Bayan, şifacı olan car mıydı ?MannScHafT yazdı:Merhaba arkaşlar ikv hayatımın başlangıcı olna Merana bir ara vermiştim bazı kişiler yüüznden ve ogün çok öfkeliydim nerdeyse deli olmuştum klandan bölgeden onlara sövmüştüm bunları düşündüm ve özür diliyorum merana geri dönüyorum.
TaylaN BuluT
helal:D
XxXszrXxX yazdı:relaxxxeefendyy yazdı:ADI: Fındıkkıran
HUZUR VE GÜVENLİ BİR SUNUCU İÇİNANKA
bummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbummmmmmbummmmmmmm golllllllllllllllllll gollllllllllllllllll gollllllllllllllllllllllllllllll Merandaki nicklerim = )
AZRAİL grubu
Ben konuşmadıkça Meran Susmaz !
AZRAİL grubu
Ben konuşmadıkça Meran Susmaz !