Şaheser Silahların Üretilip Taşınması Hk. Yardım !!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
byfTH
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Şaheser Silahların Üretilip Taşınması Hk. Yardım !!

Mesaj gönderen byfTH »

Sevgili Arkadaşlarım Saheser silahların üretimi için kurmuş olduğum Silahtar(49) Çarım var ben bu Çarda Ejder Asayı

Üretip Büyücüme Aktarmak İstiyorum...

Duyduğuma Göre Şaheser Silahların Aktarılması yapılamayacakmış.Bu NedenLe bu Konuyu SizinLe paylaşmak İstedim...

Şimdi Ejder Asayı Üretemeyecekmiyim..Yoksa Yeniden Ayrı Bi büyücü kurup Onu mu Kasmalıyım.Çok Acil Cevap

Bekliyorum SaygıLı Yöneticililerimin Bu Konuda Sessiz Kalmamasını İstiyorum.
ByFtH
Kullanıcı avatarı
byfTH
İskele Babası
İskele Babası

Re: Şaheser Silahların Üretilip Taşınması Hk. Yardım !!

Mesaj gönderen byfTH »

Yardımcı Olacak Kimse yokmu
ByFtH
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: byHMF

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

öle bi saçmalık olamaz sen ürettiğin cardandierine geçirebilirsin ama arkadaşların ayrıcalığıyla geçirme Geri vermiye bilirler onun için çoklu açmayı kullan.
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

kardeşim hiç bir şekilde geçiremeyeceksin silahları ama gmlerin yaptıgı kolaylık var eger senin büyücünde mesala 49 yapabilecegin bi madenci sarraf yada lokman varsa o yetenegi 49 yapacaksın ondan sonra demircide silahların reçeteleri var ordan hangsini 49 yaptıysan o reçeteyui alacaksın demircide madenci lokman sarraf için diye ayrı ayrı reçeteler ona göre alır büyücübde üretirsin fakat aktarım gibi bir şey şu an itibariyle yapılmamaktadır silahları üretmek içinde artık silahtar çar yapmana gerek yok sadece şaheserler için umarım yardımcı olmuşumdur

Efexmelih Yakamozxefemeih

Resim
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kullanıcı avatarı
KiracAta
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen KiracAta »

SA. tamam da melihim mesela adamın bi çarında 49 madenci var aldı reçeteyi üretti diyelim. O siilahı diğer çarında kullanması lazım o nasıl olacak aktaramayacak diğer çarına büyüyse savaşçıda veya şifacıda kalacak ne anlamı kaldı.Her oyuncunun bütün çarlarında 49 olan puanlar yoksa nasıl aktarım yapacak ürettiği her silah bi çarda kalırsa ..:))
Kullanıcı avatarı
KiracAta
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen KiracAta »

Bu konuda yöneticilerin bir defaya mahsus olmak üzere bi düzenleme gtirmeleri çok iyi olur aslında en azından o kadar çaba emek değerlendirilmesi lazım.Ama takdir yine onlarındır ..
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

abi o konuda yapamacak bişey yok adamlar aktarım olmıcak diyorlar hangi çarda üretirsen o çardan başka kullanamayacaz mesele sen temujende kullanacaksan egerki puanında yeterse karakter özelliklerinden birini 49 yap zaten mesela madenci 45 lokman45 desek geriye 6 puan kalacak o puanları eskiden işe yaramaz diye dagıttıysan üretimi yapamassın

Yakamozxefemeih

Resim
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kullanıcı avatarı
byfTH
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen byfTH »

Kardeşlerim bende 49 puanlık bişey yok.Ama Diğer Çarım 49 level Silahtar Bu neden Le üretemiyorum Şimdi ben baştan Çar kurup Onu Mu Kasıcam Yoksa O Kadar Maden Boşa Mı Gidecek.
ByFtH
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

kardeşim eger 49 yapacak bi karakterin yoksa malesef yeni bi karakter açacaksın ve onda üreteceksin ondada kullanmaya devam edeceksin yada hiç üretmiceksin

Yakamozxefemeih
Kullanıcı avatarı
byfTH
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen byfTH »

Silahtar 49 Yapmış olduqun Ayrı Bir Çar Var orda üretsem Sonra Büyücüme Aktarsam oluyormu Onu Söylemek İstiyorum !!
ByFtH

“Genel Sohbet” sayfasına dön