WHiTexDeWiL yazdı:Ona bakarsanız bu oyunu oynayan kişilerin çoğu sınırsız net kullanıyor belki sende bunlardan birisin. Yani demek isdediğim ortalama 55 tl fatura ödüyorlar. Peki madem sokaktaki o kadar insanı düşünüyorsun sen neden nete bu parayı veriyosun ? aynı hesaba geliyor. Yanlış anlaşılmasın konuya diyecek bir şey yok ancak insanların zevk olarak harcadığı paraya karışman çok da doğru değil bence. Ayrıca bazı bu konuyla ilgili kurum ve kuruluşlara destek vermek tabiki herkesin yapması gereken birşey ancak kalkıpda bunu ikv akçe üzerinden değerlendirmek bana göre son derece yanlıştır. Belkide hem buraya para harcayıp hem dediğin gibi insanlara yardımcı olan arkadaşlarda olabilir. İnsanlara yardıma muhtaç kişilere yardım etmeleri için tavsiyede bulunabilirsin. Ancak dediğim gibi bunu oyun ve oyundaki akçe sistemi üzerinden değerlendirmen bana göre yanlıştır. Tabiki herkesin görüşüne saygımız wardır. Umarım sözlerim yanlış anlaşılmamışdır.
Keyifli forumlar.
Kotam sınırsız fakat oyun için değil. Nete harcadığım ücret tamamen zorunluluk gibi birşey. Öğrenci kesimdenim bende. Velinem ödevler indirilen programlar ve ekolhoca gibi bir çok gereksinimlerim var. Bunun yanında kişisel ihtiyaçlarım tabi. Oyun için bende masraf yaptım. Fakat bu kadarı fazla dedim. Ben insanları dediğin gibi yardım etmeye yönlendirmek istedim. Akçe sistemine karşı değilim onlarda birşeyler kazanmalı çünkü emek harcıyorlar. Ama bu oyunu 200 kişi değil 200bin kişi oynuyor. 50 TL çok yüklü bir miktar kısıması gerek ve değerlendirilmesi gerek miktar olarak açıkladım.
Crack yazdı:50 TL yi bir ayda kazanamayan var. . Yurtdışında bir paket sigara getirip içende var memlekette o ayrı mesela ama. Bu adamlarda şeker satmayacak her halde pazarda elbette tüketilecek bir ürün olmak zorunda. Ama dersenki bana ortada bi aksaklık var mı ? Bende derim ki ürün çeşitliliğinin yanında oyunun içi boş. Yani satacak çok şey var ama 49 lvl sınırı hala aşılamadı.
Dediğin gibi paşam onlarda birşeyler kazanmalı. Fakat açıklamamdaki imgelere dikkat edersen 50 TL zevk için harcanılacak bir miktar olmamalı. En azından kullanılan ücretler 2 tarafıda tatmin etmeli
sevdaLi yazdı:Arkadaşlar her zaman söyledim ve söylemeyede devam edeceğim cevap vermeden önce bir düşünün empati kurun..Arkadaşımızın burda söylemek istediği şey akçeye param yetmiyor karakterimi aktaramıyorum değil sokaklarda onca aç insan varken bu miktarı kendi kişisel zevklerimi ve nefsimi tatmin etmek için kullanamam diyor ve bizede çağrıda bulunuyor bende canı gönülden katılıyorum böyle gereksiz birşeye paranızı vereceğinize diğer arkadaşlarımızın da çağrıda bulundugu LÖSev gibi güvenilir derneklere bağışta bulunmak daha mantıklı...
Eminönü / KeRRaR / DuygusuzİFADELER
Çok güzel açıklamışsın.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss IIxMeCaLSiZxII Canxşifa
Quantumxşifo "...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık "Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
RuTkaYx yazdı:Şu akçe konusunda hiç bir zaman yorum yapmadım, bu yeniliğe karşı yine yapmıyorum. Sadece üstü kapalı olarak diyecek sözlerim şunlardır:
50 TL çok iyi bir para. Fakat 50 TL'ye kaç aile doyar bilemeyiz. Bu paranın 1/10 una bile ihtiyaç duyan aileler vardır elbet. Yönetim güzel işler yapıyor. Ama mantıksal düşündüğümüzde 20 TL'lik bir silah hasar arttırma maliyeti bile fazla iken karakter aktarımının bu kadar UCUZİ( ) bir miktara sahip olması bana çok abest kaçıyor. Eğlence için bu kadar büyük maliyetli bir yatırım yapacak olan arkadaşlara yukarıda yazdığım yazıyı yineliyorum " Bu 50 TL'ye kim bilir kaç aile doyar. " bunu düşünerek yatırımınızı yapın.
Yanlışım varsa affola..
Tek kelimeyle bravo diyorum içimden geçenleri yazmışsın.
Emin olduğum bir konu varsa ANKA Sunucusu Kalabalık olmaya başlayacaktır... Orayı bile millet bozar. İKV Bu sonuçta AÇ'lar her zaman AÇ (anlayana), Gene de yönetimi bu fikrinden dolayı tebrik ediyorum; Fakat böyle bir düzeni getirmeleri oyun'un içeriğini bozabilir diye düşünüyorum...
Buqrahan yazdı:Emin olduğum bir konu varsa ANKA Sunucusu Kalabalık olmaya başlayacaktır... Orayı bile millet bozar. İKV Bu sonuçta AÇ'lar her zaman AÇ (anlayana), Gene de yönetimi bu fikrinden dolayı tebrik ediyorum; Fakat böyle bir düzeni getirmeleri oyun'un içeriğini bozabilir diye düşünüyorum...
Emin ol paşa anka sunucusu son 2 gündür bozuk çalışıyor . Ben tam 2 saat boyunca Lnpi adında bir karakterle bu konu yüzünden tartıştım. Sunucumuzun belli kuralları var diye anlatmaya çalıştım. Birisinin önünden maden çekemezsin, bir madende 1 den fazla kişi durmaz dedim. Fakat adam da haklı. Geldiği yerde böyle birşey görmemiş. Resmen ben bir açık diyerek bildiğini okumaya devam etti. Açık açık söylüyorlar: "2 haftalık geldik. 2 hafta sonra istediğiniz gibi madeninizi çekin. Dışardan gelene kural anlatamazsınız." dediler. Diyecek söz yok.
Yorum yapan arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım..
Buqrahan yazdı:Emin olduğum bir konu varsa ANKA Sunucusu Kalabalık olmaya başlayacaktır... Orayı bile millet bozar. İKV Bu sonuçta AÇ'lar her zaman AÇ (anlayana), Gene de yönetimi bu fikrinden dolayı tebrik ediyorum; Fakat böyle bir düzeni getirmeleri oyun'un içeriğini bozabilir diye düşünüyorum...
Emin ol paşa anka sunucusu son 2 gündür bozuk çalışıyor . Ben tam 2 saat boyunca Lnpi adında bir karakterle bu konu yüzünden tartıştım. Sunucumuzun belli kuralları var diye anlatmaya çalıştım. Birisinin önünden maden çekemezsin, bir madende 1 den fazla kişi durmaz dedim. Fakat adam da haklı. Geldiği yerde böyle birşey görmemiş. Resmen ben bir açık diyerek bildiğini okumaya devam etti. Açık açık söylüyorlar: "2 haftalık geldik. 2 hafta sonra istediğiniz gibi madeninizi çekin. Dışardan gelene kural anlatamazsınız." dediler. Diyecek söz yok.
Yorum yapan arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım..