yanlış anladın sanırım funda bnm kardeşim sayılır dediğim gibi ikinizde benden yaşca küçüksünüz o kadarda delirmedik kendimizden küçüklere sulancak kadarmorukkelleci yazdı:benim seninle ilgili sıkıntım funda konusunda
handanın ölümü arzların bakması rica olunur x)
Re: handanın ölümü arzların bakması rica olunur x)

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
sulanma demiyorum farketmiyosun ama tüm dengeyi senin cıvıklığın bozuyorMORDuMan yazdı:yanlış anladın sanırım funda bnm kardeşim sayılır dediğim gibi ikinizde benden yaşca küçüksünüz o kadarda delirmedik kendimizden küçüklere sulancak kadarmorukkelleci yazdı:benim seninle ilgili sıkıntım funda konusunda
bizim aramızda senin yorumların yüzünden sorunlar oluştu biz dediğim 3 kişi
sınırı aşma
aranızı açdıysam özür dilerim kusura bakma elimden geldiğince dikkat ederimmorukkelleci yazdı:sulanma demiyorum farketmiyosun ama tüm dengeyi senin cıvıklığın bozuyorMORDuMan yazdı:yanlış anladın sanırım funda bnm kardeşim sayılır dediğim gibi ikinizde benden yaşca küçüksünüz o kadarda delirmedik kendimizden küçüklere sulancak kadarmorukkelleci yazdı:benim seninle ilgili sıkıntım funda konusunda
bizim aramızda senin yorumların yüzünden sorunlar oluştu biz dediğim 3 kişi
sınırı aşma

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
fundayla aramı açmadın başka biriyle arasını açtın bende onu düzeltmeye çalışıyorum fundayı uyarıcam ama bulamıyorum
1.si 3 ocak konusunu güncelleyerek ne yapmaya çalıştınKubosss yazdı:hELAL OLSUN
2.si burası meranın genel sohbeti biraz daha dikkat et edrm :S
Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.