bilgi için teşekkürler umut...JouRney yazdı:İsmail, SüperCan oyununu aktif etmek için ;sasmaz yazdı:ben sitede üye olurken teelfon istemdi
" www.supercanoyun.com " sitesinden indirdikten sonra 0800 211 41 41 numaralı ücretsiz hattı
(Türk Telekom ev ya da iş yeri hattı ile) arayarak aktivasyonu gerçekleştirebilirsin.
SÜPERCAN ücretlimi ???
Re: SÜPERCAN ücretlimi ???

" Genç Bilgililer"
- kafemeze
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
beyler ben indirdim yükledim arıyom lütfen oyundan aktif hale geitirn diyo en başta teli yazıyom aktif olmuyo hazır kaydı olan verebilirmi veya nasıl yapcağımı anlatabilirmi? :?:
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Oyunun açılış bölümündeki telefon numarasını arayacaksın önce. Sonra numarayı aradığın hattın numarasını yazacaksın oraya. Kayıt tamamlandı.kafemeze yazdı:beyler ben indirdim yükledim arıyom lütfen oyundan aktif hale geitirn diyo en başta teli yazıyom aktif olmuyo hazır kaydı olan verebilirmi veya nasıl yapcağımı anlatabilirmi? :?:
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
bir şey soracağım. ben oyunu indirdim , kurdum vs vs. Onayıda yaptım. Ama girişte sürekli parola hatalı diyor. bunun için 3 tane hesap açtım. acaba neden dolayı böyle oluyor? aktivivasyon mailide gelmedi. ve parolamı unuttum diyincede Ajax hatası çıkıyor. ne yapabilirim?
2. olarak. Bu oyunda level alınıyormu , yoksa bir kere bitirilip başka bir şey yapılıyormu. Yani diyorum her zaman gelişip puanmı arttırmamız lazım , yoksa bitirmelimi (bitirince bir puan alıyorsunuz hep aynı oyunu oynuyorsunuz) gibi?
2. olarak. Bu oyunda level alınıyormu , yoksa bir kere bitirilip başka bir şey yapılıyormu. Yani diyorum her zaman gelişip puanmı arttırmamız lazım , yoksa bitirmelimi (bitirince bir puan alıyorsunuz hep aynı oyunu oynuyorsunuz) gibi?
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Nıe Böle sacma Yapmıslarkı Cep Telefonuna Fılan Mesaj Gelseydi
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...