Saygı Değer Meran Halkı Lonca Başkanımız Olan Missowerxvahşet(Merve Hanım) Durduk Yere Ban Yedi Anlayamadık Sebebini Sizce Neden Olmuş Olabilir
Not: Karakter Satma,Alma,Kötüsöz(asla) söylemediği Halde
Nedenini Bilen Varsa Yada Fikri Olan Rica Etsek Yazarmı
Missowerxrap
TEŞEKKÜRLER....[c/color]
Missowerxvahşet Durduk yere Blok Yedi Anlayamadık =)
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Re: Missowerxvahşet Durduk yere Blok Yedi Anlayamadık =)
Almış olduğunuz ceza işlemlerinde kayıtlı mail adreslerinize bilgilendirme mesajları gönderilmektedir.
Mail hesabınızda bilgilendirme mesajı bulunmuyor ise; İKV Destek Formu'na giderek bildirim tipinizi Ceza itiraz/Bilgilendirme olarak belirleyiniz. Formda sizden istenen bilgileri doldurarak başvurunuzu gönderebilirsiniz.
Başvurunuz incelenerek en kısa sürede tarafınıza bilgilendirme maili gönderilecektir.
Mail hesabınızda bilgilendirme mesajı bulunmuyor ise; İKV Destek Formu'na giderek bildirim tipinizi Ceza itiraz/Bilgilendirme olarak belirleyiniz. Formda sizden istenen bilgileri doldurarak başvurunuzu gönderebilirsiniz.
Başvurunuz incelenerek en kısa sürede tarafınıza bilgilendirme maili gönderilecektir.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
buna bende katılıorum ikv'de son nokta die bi konu açtım gayet haklısın bende çarıma girdigimde suturulmuştu sekodan her hangi bir küfür etmedim isim ***** alıNır yazdım ama e pin demiordum ve myhate çarım var ve ona fazla girmedigim taktirde ceza almış MeGaxDeSCaRTeS 5 günlük ceza almıştı 2 hafta oldu buna bi çözüm bulursanız sevinirim .
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Selam Merve ABlanın Msn Aderesine E mail de Gelmedi Mynet Hesabına gırdık net üzerinden yinede bir ileti geimedi
Missowerxrap
Missowerxrap
- Heavenxfancyman
- Salgın Koruyucusu
Tarihler 23 Nisan 2011 Yer Mısır Carsısı Sıgınaklar Bölgesı Giris Kapsı Sagtarafı Missowerxwahset Elinde Türk Bayragı Azında Özerk Cumhurıyet Lafları Ve Türklüğü Asagalıyıcı Cümleler. Bu Biraz Agır Oldu Gerçi Sadece Biz Kurarız Siz KArısamazsınız Falan Dedi Yapılan Kürt Milliyetçiliği Karsısında Damarlar Gerilmiş Sinirler Bozulmus Ve Dayanma Sabrım Kalmamıstı.. Tartısma Tabikide Kacınılmazdı Timimdeki Arkadasım Ufakbir Hata Sonucu Timimden Geri Kalmıs Ve Girilen Catısmadan Sonra Arkadasımı 1 Gün Boyunca Suyumuz Dahı Olmadan Aramıstık Bundan 3 Ay Kadar Önce Arkadasımı Bulduk Daha 20 Yasındaydı Onunda Bekleyenleri Vardı Bi Nişanlısı Vardı Hergün Arardı Cok Severlerdı Birbirlerini Ki O Ara Benim Sevgilimle Aram Kötuydu İlgisiz Kalırdım Ve Onu Kıskanırdım Neyse Ayrıldık Zaten. Annesi Vardı Oglum Derdı Hepımıze Her Ay Mutlaka Yemekler Yapar Ve Siz Özlemişsinizidir Ev Yemeklerını Deyıp Kalkıp Gelirdi Taaa Bursadan Babası Babamız Gibiydi Ne Sıkıntınız Olursa Benı Arayın Derdi Birde Bana Olum Siz Badisiniz Sen Cok Kara Gözluymusun Yapma Annen Var Sevgilin Var Bekleyenlerini Üzme İyi Bakın Birbrinize Sana Bisey Olursa Napar Benim Oğlumder Her Geldıgınde Bizden Söz Alır Giderdi.. Sabaha Karsı Tüten Dumanları Görduk Önce Tim Hazırlandı Bulamamıstık Ademi Ama Belki Onlarda Bulamamıstı Ve Onları Yakalayıp Biraz Daha Basabılırdık Gırtlaklarına. Tütendumanların Yanına Gittik Yanmıs Bir Agac Vardı Orda Eleri Arkadan Baglanmıs Kapkara Kömur Gibi Amaa Hala Ayakta Olan Bir Cesetle Beraber Yanmayan Sadece Künyesi Ve Elerine Vurdukları Zincierlerdi Dizlerimi Çöktüm 1 Ay Kalmıstı Teskereye 38 gün Sayıyorduk Sadece 38 38 Gün Sonra Bursada Beraber Gezıcektık Atlayıp Arabamıza Eskısehıre Fundamın Yanınada Gidicektik O Sahıt Olucaktı Askıma Evlenırsem Bigun Fundayla O Sahıdım Olucaktı Yıne Cunku O Bilirdi Sesız Sesız Agladıgım Geceleri Ama Olmadı Bir Yanına Sözde Bilmem Kimin Bayragını Bir Yanınada Bu Ülkede Nefes Alan En Alçak En Adi İnsanın Posterını Acmıs Ve Bize Birde Not Bırakmıslardı ''KIZAK'' Canımızı Yaktınız Sonunuz Bu Olacak 17 Kişi Canını Verdi Orda 14 Ay Beraber Su İçtiğimiz Sevgilimizden Gelen Mektuplara Beraber Sevindiğimiz Canımızdan Bi Parca Kanımızı Aldılar Elimizden Bu Nasıl Bir kindir Anlatamam Size Sanırım Merve O Sözlerinden Dolayı 2014 Yılına Kadar Ceza Almıs Fakat Daha Sonra Konusunca Bende Hatalı Oldugumu Anladım Cünkü Aslında Merve Saka Yapıyormus Ama Böyle Bir Acıyı Yasayan İnsan Onun Sakasından Anlamaz Ordada Demiştim Bu Saatten Sonra Annemin Azından Kürdistan Lafı Cıksa Kafasına Sıkarım Kusura Bakma Merve Eger Söyledıklerın Gercekten Sakaysa Ve Benım Yuzumden Yılarca Verdıgın Emek Bosa Gittıyse Senden Cok Özur Dilerim..
- Heavenxfancyman
- Salgın Koruyucusu
Bir Gelişme Varmı Blokla İlgili Bi Yazı Yazdım Herkez Sustu Missower Loncasından Küfür Beklıyordum Oysa.
- loncaxolduy
- Salgın Koruyucusu
DoNotDisturb yazdı:Almış olduğunuz ceza işlemlerinde kayıtlı mail adreslerinize bilgilendirme mesajları gönderilmektedir.
Sunucun Kısmında Meran yazmıyor !
Cevap Doğal Olarak '' yeterli değil ''
Meran ' dan anlayabilecek kadar oyunda online kalan + Meran'lı bir yetkili cevap versin

Seni hiç UNUTAMADIK DENİZ...!
.
.
ÇOK SEVMİŞTİM BEN ONU DEĞER BİLMEZ ÇIKTI
ADI BENDE SAKLI MEZARA KADAR
..
.
- loncaxolduy
- Salgın Koruyucusu
Heavenxfancyman yazdı:Tarihler 23 Nisan 2011 Yer Mısır Carsısı Sıgınaklar Bölgesı Giris Kapsı Sagtarafı Missowerxwahset Elinde Türk Bayragı Azında Özerk Cumhurıyet Lafları Ve Türklüğü Asagalıyıcı Cümleler. Bu Biraz Agır Oldu Gerçi Sadece Biz Kurarız Siz KArısamazsınız Falan Dedi Yapılan Kürt Milliyetçiliği Karsısında Damarlar Gerilmiş Sinirler Bozulmus Ve Dayanma Sabrım Kalmamıstı.. Tartısma Tabikide Kacınılmazdı Timimdeki Arkadasım Ufakbir Hata Sonucu Timimden Geri Kalmıs Ve Girilen Catısmadan Sonra Arkadasımı 1 Gün Boyunca Suyumuz Dahı Olmadan Aramıstık Bundan 3 Ay Kadar Önce Arkadasımı Bulduk Daha 20 Yasındaydı Onunda Bekleyenleri Vardı Bi Nişanlısı Vardı Hergün Arardı Cok Severlerdı Birbirlerini Ki O Ara Benim Sevgilimle Aram Kötuydu İlgisiz Kalırdım Ve Onu Kıskanırdım Neyse Ayrıldık Zaten. Annesi Vardı Oglum Derdı Hepımıze Her Ay Mutlaka Yemekler Yapar Ve Siz Özlemişsinizidir Ev Yemeklerını Deyıp Kalkıp Gelirdi Taaa Bursadan Babası Babamız Gibiydi Ne Sıkıntınız Olursa Benı Arayın Derdi Birde Bana Olum Siz Badisiniz Sen Cok Kara Gözluymusun Yapma Annen Var Sevgilin Var Bekleyenlerini Üzme İyi Bakın Birbrinize Sana Bisey Olursa Napar Benim Oğlumder Her Geldıgınde Bizden Söz Alır Giderdi.. Sabaha Karsı Tüten Dumanları Görduk Önce Tim Hazırlandı Bulamamıstık Ademi Ama Belki Onlarda Bulamamıstı Ve Onları Yakalayıp Biraz Daha Basabılırdık Gırtlaklarına. Tütendumanların Yanına Gittik Yanmıs Bir Agac Vardı Orda Eleri Arkadan Baglanmıs Kapkara Kömur Gibi Amaa Hala Ayakta Olan Bir Cesetle Beraber Yanmayan Sadece Künyesi Ve Elerine Vurdukları Zincierlerdi Dizlerimi Çöktüm 1 Ay Kalmıstı Teskereye 38 gün Sayıyorduk Sadece 38 38 Gün Sonra Bursada Beraber Gezıcektık Atlayıp Arabamıza Eskısehıre Fundamın Yanınada Gidicektik O Sahıt Olucaktı Askıma Evlenırsem Bigun Fundayla O Sahıdım Olucaktı Yıne Cunku O Bilirdi Sesız Sesız Agladıgım Geceleri Ama Olmadı Bir Yanına Sözde Bilmem Kimin Bayragını Bir Yanınada Bu Ülkede Nefes Alan En Alçak En Adi İnsanın Posterını Acmıs Ve Bize Birde Not Bırakmıslardı ''KIZAK'' Canımızı Yaktınız Sonunuz Bu Olacak 17 Kişi Canını Verdi Orda 14 Ay Beraber Su İçtiğimiz Sevgilimizden Gelen Mektuplara Beraber Sevindiğimiz Canımızdan Bi Parca Kanımızı Aldılar Elimizden Bu Nasıl Bir kindir Anlatamam Size Sanırım Merve O Sözlerinden Dolayı 2014 Yılına Kadar Ceza Almıs Fakat Daha Sonra Konusunca Bende Hatalı Oldugumu Anladım Cünkü Aslında Merve Saka Yapıyormus Ama Böyle Bir Acıyı Yasayan İnsan Onun Sakasından Anlamaz Ordada Demiştim Bu Saatten Sonra Annemin Azından Kürdistan Lafı Cıksa Kafasına Sıkarım Kusura Bakma Merve Eger Söyledıklerın Gercekten Sakaysa Ve Benım Yuzumden Yılarca Verdıgın Emek Bosa Gittıyse Senden Cok Özur Dilerim..
Böyle Bir Olay varsa Onu Diyen Özür Dilemelii
yok bu olayı Foruma kadar taşıdıysan (Merve Hanım) dediğiniz bence cevap vermeli !

Seni hiç UNUTAMADIK DENİZ...!
.
.
ÇOK SEVMİŞTİM BEN ONU DEĞER BİLMEZ ÇIKTI
ADI BENDE SAKLI MEZARA KADAR
..
.