McKayBoL yazdı:ÖnceLiKLe Sunu SöyLemeK İsTiORum İLK OLaRaK ERaxFıRaT Yani KanKa DeDiGim 4 YıLLıK TanıDıGım İnsan Ki ESKİDENDİ "O" Bana Düz GiDip İFTİRA ATan TeLeFonDan ARADIGIMDA DiReK Bana Söven ADamın YanınDa YeR ALDı.
SayGı DuyaRım. HeRKes BiRGün HaTasını ANLicaKTıR. CünKü Bi ALLAHIM VaR, HaKSızLıGı Sevmeyen ELBeT ADaLeT YeRini BuLucaKTıR.
GeLeLim MeTe , KuBi , OGuz Denen SaHısLaRa SizLeR MusTaFayı TıLSımx LoncasınDayKen TanıRSınız. SamimiyeTiniz O LoncaDayKen BasLamısTıR. YanLıs DeiLsem FaKaT Sizi SöReKLi MusTaFanın YaLaKacıLaRı OLaRaK GöRDüm; Ki ÖyLesiniz ZaTen Bana Düne KaDaR ABi DiORDun SimDiDe MusTaFamı OLDu O Seni ADam ETTi DiORSun ;
KenDini ADam EDemeyen YasCa BüyüK BiR İnsan Beni NasıL ADam ETsin Benim ZaTen BiR ADım VeDe BiR KisiLiGim VaR.
YeTeRince ADamım Ben Yani OKi ADAMINA GöRe ADamım. ABi DiORDum.Hem Yasca BüyüK HemDe Aynı CaTı ALTınDa DeGeR VeRDiGim BiR KisiLiKTi O TaBi AsıL Yüzünü BiLemeDim . ZamanLa GösTeRDi Son HaFTa Tam GösTeRDi Bana İFTİRA ATmaKLa; + SayGımDan ÖTüRü ABi DemeKLe Benmi KücüK DüsTüm YoKSa Bu SayGıyı HaK ETmeyeReK 2 YüzLü OLmaKLa ADiLiK YapmaKLa Omu KayBeTTi, GeRCi BasTa DeDiGim GiBi Siz MusTaFanın YaLaKaLaRınDan BasKa BiRsey DeiLsiniz Bu YüzDen PeK ADam YeRine KoymuORum Sizi; Haa! BiDe MusTaFanın DüsmanLaRı BizimDe DüsmanımızDıR, Diye LaFDa Koymussun BuyuRun Ben BuRDayım. ALın MusTaFa ABinizi Hepinizi BeKLiORum, KLavye ERKEKLİGİ YapmaDım YapmamDa SimDi YayLanın Sizi ADam DeiL CocuK GöRüOR Ve SusuORum.
GeLeLim BiDe Su Lonca FaLiyeTinDe YaRaRLı KisiLeRe FıRaT Bey Ben Bu LoncaDa Sen DaHi Kimseyi FayDaLı BiReyLeR OLaRaK GöRmeDim.. Su FaLiyeT DeDiGinDe " KaDım HiDRa" Konusu SanıRım .. Bunu MusTaFa ABiniz KesmeDİ HeP BeRaBeR Yapmıs OLDuGumuz BiRseyDi MusTaFa ABinin Lonca İcin Ne CaLısmaSını CaBasını VeDe İcRaaTını GöRDün Yaz BaKaLım YapTıKLaRınıDa GöReLim . Ona ABi DeDiK SayGıDa HüRmeT ETTiK. Bana YapTıKLaRını BiLmiORSun TaBi YaDa SöyLeKi; İnsan OGLu NanKöRDüR. NeRDe RaHaTı VaRSa ORayı SeceR AnLayan AnLaDı Ne DemeK İsTeDiGimi..! ;
PeLin ABLa DEDİGİN İnsanaDa NanKöRLüK ETmeyin Hepiniz İcin CaBaLaDı YaRDım ETTi., MuSTaFa ABini İse GiDim SaDece AKSAMLARI SaaT 12 ' e KaDaR KaLDıGınDa PeLin ABLA BüTün Gün SoRununuzLa UGRasıORDu Bunu İnKaR EDECEK BabayiGiT VaR mı ? Hepinizin AKLI Basına GeLiceK VeDe Sen FıRaT UnuTma Bana DiceK TeK LaFın NoLucak BiLiORmusun, HaKLıyDın KaRDesim OLucaK , Ama FayDasız ..Neyse,
Ben Kimsenin BiseyiyLe ADam OLmaDım HaDDiniziDe Asmayın Bu BiR Oyun DünKü GeRCeK HayaTTa PaRa ETmeyen ZampaRa HaysiyeTSiz ADi İki YüzLü KisiLeR OyunDa ADamLıK AyaGı Yapıp KenDini GözLeRe BoyuyaRaK Sizin GiBi YaLaKaLaRDa "OGuz , MeTe, KuBi " GeLİp Seni ADam ETTi O ADam DiORSunuz Ben 4 YıLDan FazLaDıR. Bu OyunDayım YETERİNCE BiR Namım VaR RaHaT OLun DenGe' De TeK BiR Kisi İcin BuLunDum. Ve GiRDim DenGexCooPeR / Dengexquen / Yani "PeLin" ABLa O Benim BiRiciK ABLamDıR. Bu OyunDa O Ve De Ben OLDuKCa Onun YanınDayım. HepDe YanınDa OLucam, Onun KaRSısına CıKan ÖnceLiKLe Beni KaRSısınDa BuLuR. BiR ALLAHIM BiRDe PeLin ABLAM BiDe Benim BuRDayım..!
BasKaDa DiceK LaFım YoK O ADamın YapTıKLaRını AnLaTmicam DaHa FazLa Ama Bunu ZaTen KenDi GözünüzLe GöRüceKsiniz. CÜNKÜ ADALETLİ BİR ALLAHIM VAR ELHAMDULİLLAH ..!
ALLAHIM : SEN BİZİ SEYTANIN, VESVESELERİNDEN, KÜTÜLERDEN,İFTİRACILARDAN, ZALİMLERDEN, KÜTÜ KULLARDAN, NEFSİNE YENİLİP HAKSIZLIK YAPANLARDAN, SAHTELİKLER SERGİLEYİP İYİ İNSANLARIDA KENDİ TARAFINA CEKİP KANDIRANLARDAN,...
KORU YARABİM: UZAK TUT BİZDEN YA HİDAYET VER DOGRU YOLU GÖSTER HATALARINI ANLASINLAR YADA SEN NASIL UYGUN GÖRÜRSEN YARABİM SADAKALLAHULAZİM ...! Amin ..!
E V İ N A
LA at kafası:) Bana yalaka diyen adama bak mustafa abi bana item vermiyor bana para vermiyor aksine mustafa abi sevmior küfürbazım dye:D Ha sayesnde oyunu örendm emekleri var üstümde yalakası diosun:) Lan Armut Evinadılemın sen deilmsn D aşkımözgürün loncasındaydın ana avrat sövüordun şimdi kalkmış dürüstlükten kepazelikten bahsediosun allah canını almaya sıpa senn Olum sana migratı öreten mustafa abi adamlığı öreten mustafa abi Şimdi çıkmış ötüosun D Benm yerm yurdum belli yeğen.Sivastayım bnden ne babayiğitler telefon istedi adres istedi bi tane de allahın kulu gelemedi gelemzde:D Diyarbakır van şırnak kürt türk alevi çerkez kim olursa olsun yeğen ben burdayım.Gelirsen beklerm oldumu canım:) hadi bakam pelin yalakası d sen oyunda yokken biz pelini de tanıoruz doğuşuda mustafa abiyide:) Sen git çizgifilm izle:)
Mete bunlara çızgi filim bile korku filimi gibi gelir sen git Çizgi Roman oku derim Ufkun açılır beliki 1 yaş büyüyebilirsin
.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .
McKayBoL yazdı:ÖnceLiKLe Sunu SöyLemeK İsTiORum İLK OLaRaK ERaxFıRaT Yani KanKa DeDiGim 4 YıLLıK TanıDıGım İnsan Ki ESKİDENDİ "O" Bana Düz GiDip İFTİRA ATan TeLeFonDan ARADIGIMDA DiReK Bana Söven ADamın YanınDa YeR ALDı.
SayGı DuyaRım. HeRKes BiRGün HaTasını ANLicaKTıR. CünKü Bi ALLAHIM VaR, HaKSızLıGı Sevmeyen ELBeT ADaLeT YeRini BuLucaKTıR.
GeLeLim MeTe , KuBi , OGuz Denen SaHısLaRa SizLeR MusTaFayı TıLSımx LoncasınDayKen TanıRSınız. SamimiyeTiniz O LoncaDayKen BasLamısTıR. YanLıs DeiLsem FaKaT Sizi SöReKLi MusTaFanın YaLaKacıLaRı OLaRaK GöRDüm; Ki ÖyLesiniz ZaTen Bana Düne KaDaR ABi DiORDun SimDiDe MusTaFamı OLDu O Seni ADam ETTi DiORSun ;
KenDini ADam EDemeyen YasCa BüyüK BiR İnsan Beni NasıL ADam ETsin Benim ZaTen BiR ADım VeDe BiR KisiLiGim VaR.
YeTeRince ADamım Ben Yani OKi ADAMINA GöRe ADamım. ABi DiORDum.Hem Yasca BüyüK HemDe Aynı CaTı ALTınDa DeGeR VeRDiGim BiR KisiLiKTi O TaBi AsıL Yüzünü BiLemeDim . ZamanLa GösTeRDi Son HaFTa Tam GösTeRDi Bana İFTİRA ATmaKLa; + SayGımDan ÖTüRü ABi DemeKLe Benmi KücüK DüsTüm YoKSa Bu SayGıyı HaK ETmeyeReK 2 YüzLü OLmaKLa ADiLiK YapmaKLa Omu KayBeTTi, GeRCi BasTa DeDiGim GiBi Siz MusTaFanın YaLaKaLaRınDan BasKa BiRsey DeiLsiniz Bu YüzDen PeK ADam YeRine KoymuORum Sizi; Haa! BiDe MusTaFanın DüsmanLaRı BizimDe DüsmanımızDıR, Diye LaFDa Koymussun BuyuRun Ben BuRDayım. ALın MusTaFa ABinizi Hepinizi BeKLiORum, KLavye ERKEKLİGİ YapmaDım YapmamDa SimDi YayLanın Sizi ADam DeiL CocuK GöRüOR Ve SusuORum.
GeLeLim BiDe Su Lonca FaLiyeTinDe YaRaRLı KisiLeRe FıRaT Bey Ben Bu LoncaDa Sen DaHi Kimseyi FayDaLı BiReyLeR OLaRaK GöRmeDim.. Su FaLiyeT DeDiGinDe " KaDım HiDRa" Konusu SanıRım .. Bunu MusTaFa ABiniz KesmeDİ HeP BeRaBeR Yapmıs OLDuGumuz BiRseyDi MusTaFa ABinin Lonca İcin Ne CaLısmaSını CaBasını VeDe İcRaaTını GöRDün Yaz BaKaLım YapTıKLaRınıDa GöReLim . Ona ABi DeDiK SayGıDa HüRmeT ETTiK. Bana YapTıKLaRını BiLmiORSun TaBi YaDa SöyLeKi; İnsan OGLu NanKöRDüR. NeRDe RaHaTı VaRSa ORayı SeceR AnLayan AnLaDı Ne DemeK İsTeDiGimi..! ;
PeLin ABLa DEDİGİN İnsanaDa NanKöRLüK ETmeyin Hepiniz İcin CaBaLaDı YaRDım ETTi., MuSTaFa ABini İse GiDim SaDece AKSAMLARI SaaT 12 ' e KaDaR KaLDıGınDa PeLin ABLA BüTün Gün SoRununuzLa UGRasıORDu Bunu İnKaR EDECEK BabayiGiT VaR mı ? Hepinizin AKLI Basına GeLiceK VeDe Sen FıRaT UnuTma Bana DiceK TeK LaFın NoLucak BiLiORmusun, HaKLıyDın KaRDesim OLucaK , Ama FayDasız ..Neyse,
Ben Kimsenin BiseyiyLe ADam OLmaDım HaDDiniziDe Asmayın Bu BiR Oyun DünKü GeRCeK HayaTTa PaRa ETmeyen ZampaRa HaysiyeTSiz ADi İki YüzLü KisiLeR OyunDa ADamLıK AyaGı Yapıp KenDini GözLeRe BoyuyaRaK Sizin GiBi YaLaKaLaRDa "OGuz , MeTe, KuBi " GeLİp Seni ADam ETTi O ADam DiORSunuz Ben 4 YıLDan FazLaDıR. Bu OyunDayım YETERİNCE BiR Namım VaR RaHaT OLun DenGe' De TeK BiR Kisi İcin BuLunDum. Ve GiRDim DenGexCooPeR / Dengexquen / Yani "PeLin" ABLa O Benim BiRiciK ABLamDıR. Bu OyunDa O Ve De Ben OLDuKCa Onun YanınDayım. HepDe YanınDa OLucam, Onun KaRSısına CıKan ÖnceLiKLe Beni KaRSısınDa BuLuR. BiR ALLAHIM BiRDe PeLin ABLAM BiDe Benim BuRDayım..!
BasKaDa DiceK LaFım YoK O ADamın YapTıKLaRını AnLaTmicam DaHa FazLa Ama Bunu ZaTen KenDi GözünüzLe GöRüceKsiniz. CÜNKÜ ADALETLİ BİR ALLAHIM VAR ELHAMDULİLLAH ..!
ALLAHIM : SEN BİZİ SEYTANIN, VESVESELERİNDEN, KÜTÜLERDEN,İFTİRACILARDAN, ZALİMLERDEN, KÜTÜ KULLARDAN, NEFSİNE YENİLİP HAKSIZLIK YAPANLARDAN, SAHTELİKLER SERGİLEYİP İYİ İNSANLARIDA KENDİ TARAFINA CEKİP KANDIRANLARDAN,...
KORU YARABİM: UZAK TUT BİZDEN YA HİDAYET VER DOGRU YOLU GÖSTER HATALARINI ANLASINLAR YADA SEN NASIL UYGUN GÖRÜRSEN YARABİM SADAKALLAHULAZİM ...! Amin ..!
E V İ N A
LA at kafası:) Bana yalaka diyen adama bak mustafa abi bana item vermiyor bana para vermiyor aksine mustafa abi sevmior küfürbazım dye:D Ha sayesnde oyunu örendm emekleri var üstümde yalakası diosun:) Lan Armut Evinadılemın sen deilmsn D aşkımözgürün loncasındaydın ana avrat sövüordun şimdi kalkmış dürüstlükten kepazelikten bahsediosun allah canını almaya sıpa senn Olum sana migratı öreten mustafa abi adamlığı öreten mustafa abi Şimdi çıkmış ötüosun D Benm yerm yurdum belli yeğen.Sivastayım bnden ne babayiğitler telefon istedi adres istedi bi tane de allahın kulu gelemedi gelemzde:D Diyarbakır van şırnak kürt türk alevi çerkez kim olursa olsun yeğen ben burdayım.Gelirsen beklerm oldumu canım:) hadi bakam pelin yalakası d sen oyunda yokken biz pelini de tanıoruz doğuşuda mustafa abiyide:) Sen git çizgifilm izle:)
Mete bunlara çızgi filim bile korku filimi gibi gelir sen git Çizgi Roman oku derim Ufkun açılır beliki 1 yaş büyüyebilirsin
Forma Pek girmediğimi herkes Biliyor Bu yüzden BURAK yazdıklarını simdi gördüm cvp görmek istersen buyur yazıorum.
Kaç yıllık arkadaş oldugumuzu sen kendin yazmışssın zaten, Ben arkadaş olarak senin için elimden geleni yaptım loncadan ilk çıktıgında sırf Arkadaşımsın diye Mustafa abiyle bile tartıştma derecesine gelen bi durm söz konusu meydana geldi srıf senin geri gelmen Sorunu olanların biraraya gelip sorunlarını çözmeleri için ugraşlar verdim. SANA Defalarca KEz ''KAnka Aceleci olma Sakin ol Biraz Zman Ver HErkes Kendi Hatasınıda Görecek HErşey Düzelecek Vsvs..Sözler Söyledim...BUnu Çok iyi Bİliyorsun ki hiç bir zman Taraf tutmadım. Kendi Oyunumu Kendimce Oynadım.. HErkesin yeri bende ayrıdır bunuda HErkes bilir ve ben HErkese değerince Davranmasını çok iyi bilirim ve davranıyorumda Sana KAç kere Söyledim. ''BENİ BAŞKALARIYLA OLAN TARTIŞMALARINA KATMA'' diye.. AMa sen ne yaptın burak en basit örnek forumda bana karşı bi cephe alarak yazdıklarına Bak. Yazdığım Şu CÜmleler Benim arkadaş olarak üstüme Düşenleri FAZLASIYLA yaptıgımı Belirtmek içindir.
4 Yıllık arkadaşlığımızda Şugün olanlar dışında bana tek br örnek ver ki senin arkanda durmadıgımı seni desteklemediğimi göstersin... BU YAzdıklarımın Tamamı Arkadaşlığımızın Hatırınaydı ELimden Geldiğince Kırıcı Olmamayada çalıştım bunu Bilesin. Beni bile bi tartışma Konusunda buraya taşıman Çok ağırıma gitti Zaten oyun içinde Benimle bile savaşmaya başlamana vsvs. hiçbirşey demiyorum... ''geçenlerde özellikle Savaşırken Bana salıdırıp Saldırmayacagını izledim yanına geldim ve sen beklenen hareketi yapıp bana bile saldırdın'' Dikkatini çekmiştir belki o anda da yazdım.. İşTE BekleDİĞİm OLdU sonunda Bunuda Yaptı Dedimm bende karşılık verdiM..
Diyceğim Şudur ki burak Kaç Yıllık Arkadaşımsın Rabbim HErşeyin Doğrusunu Bİlir Görür şurdan çok farklı şekilde şeylerde yazabilrdim az çok ne manyak oldugumu sende biliyorsun ama MAzide yaşananlar için gönül elvermiyor.
Rica Edeceğim Birdaha Hiçbi Tartışmana Beni KAtma. Bu şekilde Form vsvs.. yerlerde adımıda anma..Sen Mustafa, Ahmet , Mehmet vsvs.. kişilerle tartışmış olabilirsin fakat bunu diğer arkadaşlarına yansıtman tamamen yanlış birşey Bizim konumuzda Tam olarak Bu Başkalarıyla olan tartışmanda bana suç buluyorsun SEN YOLUNU KENDİN ÇİZDİN arkadaş olarak gönlümdeki yerini bu yaptıklarınla sen kaybettin .. Bahtın Yolun AÇık OLSUN...
`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··.( ıIıIıIı ERA ıIıIıIı )`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··. .¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··.( ıIıIıIı VATANx ıIıIıIı )`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`·
Bir Zamanlar Dostum Dedıgımız İnsanalrın Gercek Yüzlerini Gördük Allaha Şükürler Olsun Fakat Bu Gercek Yüzleri Göremeyip Calınan Bir Carı Kesın Su Calmıştır O Zaten Hırsız Dıyerek Birini Suclayan Bir İnsanvar Ordata Ve Bir Taraftada Bu Suclamalardan Hiç Haberi Olmadıgı İçin Hala Ona Canım Abim Ayaklarında Yalakalık Yapan Bir Baska Zavallı Var Bu İki İnsanda Aslında Zavalıdır Evet Birisi Nankördur Haindir Karaktersizdir Diğeri İse Chosenss Midir Nedir Ne Oldugu Belıdır Bu Yüzden Bu İnsanları Dikkate Almıyorum... Ben Bu Saatten Sonra Ne Karaktersize Karakterli Olmayı Öğretmekle Ugrasırım Nede Namussuza Namuslu Olmayı Asladında Denerdımde Eldekı Mazeme Belı Harc Bitti Yapı Paydos Yarım Kalmıs Bunlar Tamamlanamazlar...
Mustafaya Yapılan Haksızlık Diye Birseyyok İnsan Hakları Var Bu Ülkede Hayvan Hakları Var Ama Mustafa Hakı Dıye Bişey Yok Peline Yapılan Yanlıslara Gelınce Epeyce Bi Kabarık O Yanlıslar Mustafayı Gömer..
siz 4 yıllık bir dostluğu 1 adama değişiyor işe siz o adamdan ne medet umuyorsunuz ki? Pelin i yağlayıp ballayp üste çıkaran adamlara sorarım eskileri hattırlayn 39 zamanını mustafa abinin sadace ismini duyan geri çekiliyordu abi abi diyen kişiliksizlr şuan faizi olmuş artistlik yapyr neden 49 seviyelr geldi miller ahkam keser lldu pelin dilerim allahtan sivil hayatta karşıma çıkarsın ...
la pelin kim ki görev itemlri ile dolanıyordu ona itenmi dizen kimdi bir sorun o aç insana veletine gozluk yapn kimdı bir sorun olası insan yapan mustafa abi umarım yeterli olmuştur herkes ona yükemiyor na o kaşara sorun....
hanedanxatkrl yazdı:Mustafa hanedanxler lonca alımlarında cok dikkatlidir ,Burak kardeşimizin hanedanx olması zoruna gitti herhalde o yüzden yazmışsın belli ,sadece bilinmesi gereken bence şudur;loncanızın kapanmasını tek burak saglamışsa helal olsun tek başına koca loncayı yıkmış adam denir. sizler kendi hatalarınızı tek bir kişiye yıkmak istiyorsanız sizin bileceniz iştir. HanedanxATmaCaA