ASım İçeRi..!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ALACAXXXKARANLIK
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

ASım İçeRi..!

Mesaj gönderen ALACAXXXKARANLIK »

Lan asım . Sen beni ne sanıyosun benim adım ilhan sen gir oyuna şimdi beni sorana sor bakam bana ne diyolar hırsız mı diyolar yoksa başka bişi mi ? Ha bide oyuna girmek yada bişiler çalmak konusunda oyuna bende giremiyorum bu gün bir cocuk geldi şimdi yaptıklarında övünme dicen ama çar istedi benden cıkardım verdim ha çaldığın çarları verdin dicen alırsın ücün birini. Durmus Şeker Abinde biliyor diyosun sen beni kime sorarsan sen yoluna dewam et bakalım asım görüşeceğiz..Şaheser yada zırh falan olsun o konularda emek verirsen düşer ;) Sen kendi aleminde laf sokmaya devam et sen benim hakkımda sadece 1 wukuat biliyosun husopun konusu neyse onu boşver. Durmus şeker izne geldi dün aksama kadar alem yaptık selamını iletirim bi ara. 3 4 haftadır oyuna girmiyorum gir oyuna sor bu gün cocuklar geldi junon atalım dedi gittim onları kırmamak için... sen bide yazmıssın sen benim gibi olamassın kalıbın yetmez sen delikanlılık yaparsan ben Allahını yaparım şerefsizin cocuğu .. Yeter artık adnan abinin hatrına sesimi çıkarmıyorum yeter lan senin bu yazdıkların hattını hhesabını bilmediğin şeyleri yazıyosun karaktersiz insan.
Bana Değer Vereni,Bana Saygı Duyanı Hayatıma #@!? ...
Bana Kafa Tutanı,Beni Arkamdan Vuranın HAYATINA SOKARIM ...
...xXKaFCıXx...
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü

Re: ASım İçeRi..!

Mesaj gönderen asim3428 »

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz. ;)

Seni benim kadar tanımadıkları için hırsız oldunu bilmiyolardır ki buda normal bişi yani bir hırsız çevresine yedirmeli ki arkasında durucak kişiler olsun dimi ama ;)

Şaheser düşmez maden başında sabahlarsın veya para biriktirip parayla alırsın.. Zırh düşer evet :)
Görüşürüz diyosunda sen Tokatta ben İstanbulda sanada desem şimdi yol paran benden gel sende gelmessin o yüzden bişi demiyorum ;)
Selam söylemek istersem zaten söylerim it köpekle selam yollanmaz bizde.
Durmuşla alem yapmışsın yapabilirsin yani sorun yok benim açımdan rahat takıl yani kızmam :)
1 veya 2 farketmez yapılmış olan bişi (Şerefsizlik) var sonuç olarak.
Bölgelere girmek marifet değil yani benim bildiğim 6 kişi bulan giriyo yani :)
Benim yaptığım delikanlılığı sen yapamassın merak etme bünye müsayit değil bi yerden sonra kırılırsın kırık gezersin sonra :)
Adnan abinin hatırına susuyorum demişsin Adnan agada biliyo senin o hesabı arakladığını ve benim sayemde senin yaptığını bulduğumuzu ;)

Valla bak sana şu kadarını diyim benim bir açığım yok şu oyunda eğer varsa bul hesapların hepsini içindeki paralar ve madenler ile sana verim çekip gidim bir daha İstanbul Kıyamet Vakti oyununa girmicemede Namus, Şeref sözü verim ;)

Bana laf atarken 2 kere düşünmeden yazarsan böyle olur işte, benim yalan yanlış veya uydurma bişi dediğim yok doğruları söylüyorum, eğer doğruları kaldıramıyosan kendini bir düzene sok ;)
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kullanıcı avatarı
CelalYILMAZ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen CelalYILMAZ »

Köpek balığı kıyıya vurmuş dediler geldik :mrgreen: :mrgreen:
.

.
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

:D :D Aman agam boşver saldırcak yer arıyo son çırpınışlarıdır zaten ;)
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kullanıcı avatarı
ALACAXXXKARANLIK
İskele Babası
İskele Babası

asim3428 yazdı: :D :D Aman agam boşver saldırcak yer arıyo son çırpınışlarıdır zaten ;)
Hoştt ..!!
asim3428 yazdı:2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz. ;)

Seni benim kadar tanımadıkları için hırsız oldunu bilmiyolardır ki buda normal bişi yani bir hırsız çevresine yedirmeli ki arkasında durucak kişiler olsun dimi ama ;)

Şaheser düşmez maden başında sabahlarsın veya para biriktirip parayla alırsın.. Zırh düşer evet :)
Görüşürüz diyosunda sen Tokatta ben İstanbulda sanada desem şimdi yol paran benden gel sende gelmessin o yüzden bişi demiyorum ;)
Selam söylemek istersem zaten söylerim it köpekle selam yollanmaz bizde.
Durmuşla alem yapmışsın yapabilirsin yani sorun yok benim açımdan rahat takıl yani kızmam :)
1 veya 2 farketmez yapılmış olan bişi (Şerefsizlik) var sonuç olarak.
Bölgelere girmek marifet değil yani benim bildiğim 6 kişi bulan giriyo yani :)
Benim yaptığım delikanlılığı sen yapamassın merak etme bünye müsayit değil bi yerden sonra kırılırsın kırık gezersin sonra :)
Adnan abinin hatırına susuyorum demişsin Adnan agada biliyo senin o hesabı arakladığını ve benim sayemde senin yaptığını bulduğumuzu ;)

Valla bak sana şu kadarını diyim benim bir açığım yok şu oyunda eğer varsa bul hesapların hepsini içindeki paralar ve madenler ile sana verim çekip gidim bir daha İstanbul Kıyamet Vakti oyununa girmicemede Namus, Şeref sözü verim ;)

Bana laf atarken 2 kere düşünmeden yazarsan böyle olur işte, benim yalan yanlış veya uydurma bişi dediğim yok doğruları söylüyorum, eğer doğruları kaldıramıyosan kendini bir düzene sok ;)
Hoştt...!! Size başka cevap yakıştıramıyorum artık..
...xXKaFCıXx...
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Başka bişi diyemeyeceğin içindir o ;)
Git kendi reklamını başkası üzerinden yap benden reklam yapamassın dahada batarsın ;)
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Kafcı şu bildiğimiz kafcımı :D

Benim oldugum zamanlar Yücelen ard. yüzük yerine Alışverişe shen yüzük koyan adammı :D haha neyin savunmasını yapıyor bu.
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
ALACAXXXKARANLIK
İskele Babası
İskele Babası

Kurtlarxjunior yazdı:Kafcı şu bildiğimiz kafcımı :D

Benim oldugum zamanlar Yücelen ard. yüzük yerine Alışverişe shen yüzük koyan adammı :D haha neyin savunmasını yapıyor bu.
yok canım o yanlış bildiğin kafcıdır juniyır seni ;)
...xXKaFCıXx...
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
Sypratan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sypratan »

Gm yalakası Fatih :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: