damacana27 yazdı:İŞE BAK YA DAHA LONCAMI KURMADAN TEPKILER ALMAYA BASLADIM BUDA DEMEK OLUORKI MEYVE WERECEK AĞACI TAŞLARLAR TAŞLAYIN BAKIM KOLAY GELSIN AMA SUNU UNUTMAYIN BENIM BIR LONCAM OLURSA SIZIN VEDE SIZLER GIBI DUSUNENLERIN YERI OLMAYACANA EMIN OLABILIRSIN ETRAF DA MOD DUMANLAR VAR UNUTMAAAAAAAAAAAA
4. Üyeside Benim Cabbaarr Oyunda Sevdiğim Kişilerden Birisin Lonca İsimi Cabbarx Olsun
ya bu estergonlar herseye nie atlıyor anlamıs degilim adam kendine göre konu acmıs tıkırdayıp gidiyo, sizene yani konunun sacma olup olmadıgı, binlerce insan arasından bi siz atlıyosunuz ya kendinizi hakket belli ediyosunuz evlatlar yazık size )
"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...
eee arkadaslarım bende 9 sıfa var ve her bır sıfam farklı hesabda olup bırlonca uyesıdır. bu demek olmuorkı bır loncaya uye olan baska bır lonca acamazmı bakın ısde ahmetten desdek geldı justanda ve bı cok kısdende bu desteği alıcama emınım ama lonca ısı hakıkatende bana gore değil maksat ben arkadasımızın dedığı gıbı matrak olsun dıye konuacdım benım loncaya ıhtıyacım yok ama su bı gercekkı sıfacılığım vede oyundakı karakterısrtık yapım tartısılamaz.bu yuzdenkı loncaların benım gıbı kısılere daha cok ıhtıyacı war demek oluor aman neyse yaa xD)))
fakat sunu bılınkı gercekten bır lonca kurucak olsaydım sımdıye kadar 10 defa en sağlam loncayı kurmus olurdum ama ben tek olmayı sewıorm tek olmak gıbısı varmı yaa tek olmak guzel bısey olmasa yaradn tek olmazdı teklık ıyıdır arkadaslar tabımumkun oludğu mertebede her zaman ıcın gecerlı bısey değil yanlıs anlasılmasın yadıklarım teklık sadece yaratana mahsus bısey ldunu bılıorm ..ama yınede formda yazısmak bı baska oluor ya xD)))
ahmet bu konuya abne olmanı rıca edırom burdan yazısalım yada skypee ac xD))bb hepınızı sewıorem
DAMAM AHMEDINJEAD YANI NAMI DİYAR JUGİLİ AHMET Xd:))) LONCA KURUCAK OLRSAK ADINI CABBAR KOYCAZ Xd:))LİDERIDE SEN OLURSUN CABARBAŞKAN=JUGİLİ AHMET Xd:))
BİŞEY DAHA YAZMAK İSDEDIM BI INTIKAM ATESI ESKIDEN ARZDI MADENE GELIRDI SAVASCISIYLA BENDE SIFAMDAYIM GUNDE EN AZ 10 DEFA KESERDIM BUNU O GUNLERI HALA UNUTAMAMISKI FORMDAN LAF ATMAYA BASLAMIS Xd:)))
SAVASCISINI KESERDIM SONRA BUYUYLE GELIRDI BENDE MAKINE EDER BUYUSUNUDE KESERDIM UNUTMUSSUN O GUNLERI EN SON CAREYI LODOS OLMAKDA BULDU SANIRSAM .BEN ADAMI KESMEKDEN BIKIORDUM O KESILMEKDEN BIKMADI YA . ADAM SAVASCI ILE GELIOR MADENE KESIORM SIFAMLA BUYULE GELIOR YINE KESIORM.USLANMAZSINIZ BISEY DMEIROM.ŞİMDİ DUSUNURMDA BUNLARI KESKE KESMESEYDIM DE LODOS KILANINA GELMESELERDI XD:))) HADE SANA BİR TAŞ......... ATTIM KUYUYA CIKAR AKILLIYSAN