Arkadaşlar Türksavaşçı çarımı çaldı
Arkadaşlar Türksavaşçı çarımı çaldı
arkadaşlar türksavaşçıya sordum ben plus alcakdım bana yardımcı olur musun dedım bana dedı uyelık adı ve şifreni wer plus almanda yardımcı olayım dedı sonra bn dedım kardeş carımı çalma ama dedım bn senden sadece yardım ısdıorum dedım sıfremı fln wermesem olur mu dedım yok wer ded sıfrenı bnde werdım sıfremı 2 dk sonra bana dedı oyundan cık plus aldım sana gelıo dedı bnde cıkdım oyundan ve bı daha oyuna gıremedım sıfremı deısdırmıs Lutfen bana yardımcı olun...
Kharonxx-Xkharonx Mevlana loncasında para karşılığı oyun parası ve karakter satımı yapılmaktadır gm lerin dikkatine
Re: Arkadaşlar Türksavaşçı çarımı çaldı
- MirxCapkin
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşım Öncelikle Geçmiş Olsun.Gizli Sorunu Ve Doğum Tarihini Biliyorsan Geri Alabilirsin.Mynet'te Şifremim Unuttuma Gir Ve Kullanıcı Adını Yaz Doğum Tarihini Ve Kodu Yazdıktan Sonra Tamam'de Gelen Sayfada Gizli Soru Cevabını Ve Yeni Şifreni Gir.Eğer Alamazsan Yapıcak Başka Birşey Yok.
doğum tarıhını ve gızlı soruyu sallamışdım napcam şimdi

Kharonxx-Xkharonx Mevlana loncasında para karşılığı oyun parası ve karakter satımı yapılmaktadır gm lerin dikkatine
calan adam büyük ihtimal dogum tarihini ve gzli sorusunu degistirmiştir kardeş Yönetim üvelik isimlerinizi şifrenizi dogum tarihleriizi kimseyle paylasmayın diye 1000 lerce kez uyarı yaptı yapacak bişi yok sana Allah tan başkası yardım edemez su durumda geçmiş olsun
Türksavaşçı Burdan sana sesleniyorum şifremi lütfen eski haline getir
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Pardon Ama Cok komik.. Şifreni Kendin Vermişsin Resmen . Geçmiş Olsun Ne Diyelim . Lütfen Biraz daha Dikkat..
türksavaşçı çarımı geri verdiğin için sağol