HADİ BİRAZ ÇOŞALIM :)
Re: HADİ BİRAZ ÇOŞALIM :)
Alo adınız Emin mi? -Hayır ben Ekrem. -Emin misin? -Eminim -Lan y4vş4k o zaman nden yalan söylüyorsun...! 

Olmasaydı derdimiz, söylemezdi Ferdi abimiz... 
ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ
DÖNÜŞÜ OLMAYAN BİR TATİL.
AŞK DEDİĞİN NEDİR Kİ
GENÇLİĞİ ÖLDÜREN BİR KATİL :mrgreen:
DÖNÜŞÜ OLMAYAN BİR TATİL.
AŞK DEDİĞİN NEDİR Kİ
GENÇLİĞİ ÖLDÜREN BİR KATİL :mrgreen:
KaRGaLaR SüRüYLe KaRTaLLaR YaNLıZ UÇaR...
geçen hafta derstten kaçtım diye beni disipline yollayan saffet hoca bu sözüm sana 
Saffet Beni Affet !
:twisted:
Saffet Beni Affet !

Harikasınız Arkadaşlar, Hepinize Tşkkürederim Katılımlarınız İçin
Durmak Yok yola Devam..
İngilizin, Almanın, İtalyalının Ve Temel' in Bulunduğu Bir Uçak Düşme Tehlıkesi İçerisinde İmiş..
Uçağın Düşmemesi İçin birinin atlaması Gerekıiyorumuş..
Alman Atılmış Öne; Çıkın Benım Annem Babamı aldatıyo Benım Çok Sorunum var Ben Atlıcam..
-Ordan İtalyan; Benımde Babam Annemi 5 Karı İle Aldatıyo Ve Sevgilimde Aldatıyo Ben Atlıcam demiş..
- İtalyanda; Benim Tonla Borçum Var Ben Atlımde Kurtulum Demiş..
Temel Ordan Bağırmış " Çıkın Ulaa Ben Atlıcam, Bu Kadar #@!?' nun İçinde Ne İşim Var "
Durmak Yok yola Devam..
İngilizin, Almanın, İtalyalının Ve Temel' in Bulunduğu Bir Uçak Düşme Tehlıkesi İçerisinde İmiş..
Uçağın Düşmemesi İçin birinin atlaması Gerekıiyorumuş..
Alman Atılmış Öne; Çıkın Benım Annem Babamı aldatıyo Benım Çok Sorunum var Ben Atlıcam..
-Ordan İtalyan; Benımde Babam Annemi 5 Karı İle Aldatıyo Ve Sevgilimde Aldatıyo Ben Atlıcam demiş..
- İtalyanda; Benim Tonla Borçum Var Ben Atlımde Kurtulum Demiş..
Temel Ordan Bağırmış " Çıkın Ulaa Ben Atlıcam, Bu Kadar #@!?' nun İçinde Ne İşim Var "
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP!
Tryagain yazdı:Bir gün İran Şahı Şah İsmail Kanuni Sultan Süleyman'a bir sandıkta hediye gönderir. Hediye gelir, sandık açılır. İçinden türlü ganimetler, kumaşlar çıkar fakat kötü bir koku yayılır sandık açılınca. Sandığın dibinde insan ve hayvan pisliği karşımı vardır, üzerinde de bir not; "Afiyet olsun."
Bunun üzerine Kanuni'nin yanındakiler çok sinirlenir ve tahrik olurlar. Padişahı gaza getirmeye çalışırlar fakat Kanuni gayet sakin ve düşüncelidir. Bunun üzerine karşı hediye hazırlatılmasını ister. Aynı şekilde bir sandığın içinde ganimetler,kumaşlar fakat dibine ülkenin en güzel gül kokulu lokumlarını koydurur. Ve karşı not yazarak gönderir. Hediye geldiğinde Şah İsmail sandığın dibine bakar ki lokumlar,güller. Önce lokumların zehirli olduğunu sanarak yanındakilere yedirtir. Yiyen herkes mest olunca kendisi de yemek isterken bir not görür: "Herkes kendi yediğinden ikram edermiş, afiyet olsun. Sultan Süleyman Han."
Tarih bilgisi bir millet için çok önemlidir. Bende böyle nüktedan bir parça paylaşmak istedim.![]()
Bu Harika (=
MeGaStaR yazdı:Kişi sevdiğiyle olmak ister !
- *** SEVMEK . . . ***
Sevdiğinin haliyle hallenir . . . Sevgisi kadarıyla , onunla yaşar . . !
Sevginin ne olduğunu tam olarak bilemediğimiz için çoğunlukla '' BEĞENİ '' ile '' SEVGİ '' yi birbirine karıştırırız...
''Beğeni'' , yanında '' SAHİP OLMA '' arzusuyla ortaya çıkar ! Bir nesneden hoşlandığında , beğendiğin şeye sahip olmak ve üzerinde tasarruf edebilmek arzusuyla yaşarsın . . . Bu tüm mahlukatta çok yaygın olan bir duygudur !!!
Kimi beğendiğini cebine sokar ; kimi beğendiğine tasma takıp yanında taşıyarak onunla hava atmak ister. Kimi yakalayıp inine sürükler . . . Her mahluk yaradılış fıtratına göre beğendiği üzerinde tasarruf etmek ister.
'' SEVMEK '' ise bundan çok farklıdır . . . Sevince , yalnızca sevdiğin için yaşamak istersin .
Yalnızca yanında olmak ,yalnızca onun olmak ,yalnızca onun zevk aldığıyla zevk alıp sevmediğinden kaçmak istersin ! Sevdiğin öylesine sarmıştır ki aklını , fikrini , ruhunu ki herşey sana onu hatırlatır . .
Onun bakışıyla bakar, onun değerlendirmesiyle değerlendirir , onun diliyle konuşmaya başlarsın. Gözün ondan başkasını görmez , kulağın ondan başkasını duymaz , elin ondan başkasına uzanmaz olur !
Her an sana sahip olmasını ; varlığının her an üzerinde olmasını , her an seni kucaklamasını istersin ! Bedensel yakınlık bile , korkunç uzaklık gibi gelir sana ; ve onunla tek bir beden , tek bir ruh , tek bir şuur olmayı dilersin . ! Ya da duygularını bastırır onun içten içe ölümüne bile seversin . . .
Sevgi , fıtratın müsait ise , sevdiğinde yok edesiye yakar seni ; ve gün gelir kaşında , gözünde , yüzünde dilinde sevdiğini görürler de '' Sen O Olmuşun '' derler !
'' BEĞENEN '' Sahip olmak ister . . '' SEVEN '' ise sevdiğinde yok olur ; feda eder her şeyi sevdiği uğuruna !
Bazılarının da sevgi kokusu sürülür üstüne ; '' Aşığım '' sanır ! Ama sevdiği uğuruna fedakarlık etmeye gelince sıra , o koku siliniverir üzerinden '' Kopamama '' sabunuyla . ! Parasından kopamaz. Mevkiinden kopamaz . Yakınlarından kopamaz . İçinde yaşadığı ortamın güzelliklerinden kopamaz . Etraftan kopamaz.! Derken kusurlar belirmeye başlar , yetersizlikler görmeye başlar . . Bunlar önce acıma duygusuna dönüştürür sevgisini ;uzaktan acıyarak seyretmeye başlar . . Sonra tatlı bir anıya dönüşür ,sevgi sandığı duygular ! Bu tecrübe gösterir ki onun fıtratında sevgi programı yoktur ! Beğeniyi SEVGİ Sanmıştır !!
Uzaklaşma ondan gelmemiş de , karşısındakinden gelmişse , bu defa '' NEFRET '' e döner '' BEĞENİ '' . . Ondan intikam alma duygusu gelişir içinde ; ve vicdanla intikam dalgaları arasında bir o yana bir bu yana sürüklenir durur ; terkedilmişliğin , uzaklaşmanın , layık olmadığını yaşamanın sanısı içinde . . !
Oysa yalnızca fıtratında olmayan gerçek sevginin sonuçlarını yaşamaktadır . . ! Cüzdanı için , güzelliği-yakışıklılığı için , kendisine hoş gelen huyları için , mevkii -koltuğu için , ilmi için beğenmiştir ; sevdiğini sanmış sahip olamayınca da arzusuna erişememenin düş kırıklığı içinde kopmuş ; yalnızca çıkarları doğrultusunda yaşamayı tercih etmiştir . .
SEVEN ise göze almıştır kopmayı . . Dışlanmayı . . Paradan - puldan , namdan, dosttan , akrabadan ayrı kalmayı . . Fıtratından gelir sevgi . . ! Kulluğu sevmek üzeredir .
Seven karşılıksız sever..! Beğenen karşılığını ister . . .
Benim istediğim gibi yaşarsan seni boğarım sahip olduklarıma , der BEĞENEN..! Onun zaten fıtratında yoktur sevgi , bilmez aşkın ne olduğunu..!
Sevgi sonunda yanmayı getirir..! Beğeni ise sonunda kaçmayı..!
BEĞENEN mahlukat çoğunluğuna göre '' SEVGİ '' delilikten bir türdür..! Anlamazlar onlar , sevdiği uğuruna etraf ne derse desin deyip her şarta katlanmayı..! ve '' Delilik bu '' derler . . .
BEĞENME bir tür '' Hobi '' dir ..! Bazen ömür boyu sürer, bazen bir kaç yıl , bazen bir kaç ay..!
SEVGİ BİR ÖMÜR BOYUDUR..! BİTMEZ,TÜKENMEZ ,BAZEN DURULUR,BAZEN COŞAR AMA HİÇ GERİLEMEZ...
Sevmeyi Bilenlere . . .
Uuu Fefkalede, Okumayan Okumanızı Tavsiye Ederim Çok Hoş.
1-Yolda yürürken kazayla çarpılan heykele, mankene, ağaca ,direğe pardon demek.
2-Yere düşmekte olan cep telefonuna düşmesini engellemek için ani bi refleksle tekme atmak.
3-Sigarayı kulağa telefonu ağıza götürmek
4-Sevgiliyle uzun süren bi telefon görüşmesi yaptıktan sonra bişey soran arkadaşına efendim aşkım demek.
5-Biriyle konuşurken bi yandan da mesaj atmaya çalışınca, atacağınız mesajı karşınızdakine söyleyip söyleyeceğinizi telefona yazmak
6-camı silecekken cam yerine bez'e hohlamak
7-Kuruyemişciye gidip 10 liralık leblebi istemek,ardından 'kaç para' diye sormak.
adamın fantazi dolu bakışlarına mağrur kalmak.
8-Merdivenlerden inerken son anda görülen sümüklü böceğe basmamak uğruna atılan bir büyük adım veee yere yapışmak.
9-Cep telefonu ile klimanın ayarını değiştirmeye çalışmak.
10-Taze fındığın kabuğunu kırdıktan sonra kabuk parçalarını ağıza fındığın içini de çöpe atmak..
11-Cenaze evinde 'başın sağolsun' denmesi gerekirken 'canın sağolsun' demek...
2-Yere düşmekte olan cep telefonuna düşmesini engellemek için ani bi refleksle tekme atmak.
3-Sigarayı kulağa telefonu ağıza götürmek
4-Sevgiliyle uzun süren bi telefon görüşmesi yaptıktan sonra bişey soran arkadaşına efendim aşkım demek.
5-Biriyle konuşurken bi yandan da mesaj atmaya çalışınca, atacağınız mesajı karşınızdakine söyleyip söyleyeceğinizi telefona yazmak
6-camı silecekken cam yerine bez'e hohlamak
7-Kuruyemişciye gidip 10 liralık leblebi istemek,ardından 'kaç para' diye sormak.
adamın fantazi dolu bakışlarına mağrur kalmak.
8-Merdivenlerden inerken son anda görülen sümüklü böceğe basmamak uğruna atılan bir büyük adım veee yere yapışmak.
9-Cep telefonu ile klimanın ayarını değiştirmeye çalışmak.
10-Taze fındığın kabuğunu kırdıktan sonra kabuk parçalarını ağıza fındığın içini de çöpe atmak..
11-Cenaze evinde 'başın sağolsun' denmesi gerekirken 'canın sağolsun' demek...

-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: LoTuS Loncası
Dogarken Yalvarmadım ki Yaşamak için Yalvarayım...!!! Suskun...

BoNZaİ
HanımEjderiGetir
HanımKılıcıGetir
- relaxxxeefendyy
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Büyüde Gel .. abi yaşım 18 oldu .. O zaman Büyü de gelme Bize gel :lol:

HAKSIZLIĞA SUSAN DİL ŞEYTANDIR !
FERHAT