DESTEK!
''Karakter Adı Değiştirme''
''Karakter Adı Değiştirme''
Merhaba arkadaşlar, Konunun amacı karakter adı değiştirme e-pin ' lerinin Dükkan raflarında satılması! Bu konuyu bir kez daha ve son kez açıyorum önce ki konuyu kaldırmışlar sebebini bilmiyorum son kez açılıyor bu öneri hakkında destek, yorum mesajlarınızı buraya yazabilirsiniz, çok büyük bir katılım bekliyorum lütfen bu önerinin gelmesini isteyen herkes mesajını yazsın, teşekkür ediyorum.ilk mesajda benden;

Re: ''Karakter Adı Değiştirme''
bu eklenti artık gelsin istiyoruz sabırla bekliyoruz , sabır sabır da bir yere kadar hadi ama artık!
DESTEK...
DESTEK...
ReGaLuaS
Kesinlikle Dükkan'a gelmesini çok ama çok istediğim bir eklenti inşallah yönetim en kısa zamanda gerekeni yapar ve biz oyuncuları mutlu eder, keşke hemen yarın gelse ama nerde.......
DESTEK
DESTEK
SOUTH
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Çemberlitaş ile yeni kutular çıkacak ve onlar ile satılacak bence. Topluma uyalım. 
DESTEK!
DESTEK!
PIRASASAPI
DESTEK..!
Sokomander & Alayınaxsecond & MeGaxPaNoRa & MeGaxHeLL & Megaxsouth
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Lathander yazdı:Not olarak ekleyim. Ayrıca bir Karakter Adı Değiştirme ürünü düşünmekteyiz.
Güncel! Mesajlara devam edelim arkadaşlar bu eklentiyi ne kadar çok istediğimizi rekor mesaj sayımızla gösterelim!

Lathander, bu ürünü düşünüyoruz demişti. Yakında vitrinde yerini alacak umarım..
2009-2013
ARTIK GELSİN İSTİYORUZ , DESTEKLİYORUZ! LATHANDER BABA NE OLUR AÇIKLAYIN ARTIK ŞUNU YA 
ReGaLuaS