NuMBeR yazdı:Sen Ve Her Zamanki Gibi Saçma Ve Boş Yorumların İşine Bak Muhattabım Değilsin.
yakarım lan burayı :mrgreen:
kendin gibi konular açmaktan başka bi halta yaramıyorsun.. :mrgreen:
he bide hava atıosun o ayrı bi mallık :mrgreen:
sen varya seN mallıkta 1 NUMBER :mrgreen:
Oyunu Oynaması Cokmu Anormal bişi ? adam zamanı yoktur. Uğraşamıyordur diye görevini bırakmıştır. Görevini bırakması oyunu bırakması anlamına gelmiyor tamam meranda tüm yöneticilerin hemen hemen büyük çoğunluğu direk bıraktı ama bırakmayanlarda var cenkoğlu gibi kindarda gm bıraktı diye oyunuda bırakıcak diye birşey yoktur arkdaşlar oynaması herkes gibi en özgü hakkı.
IIxSCaRFaCexII yazdı:Oyunu Oynaması Cokmu Anormal bişi ? adam zamanı yoktur. Uğraşamıyordur diye görevini bırakmıştır. Görevini bırakması oyunu bırakması anlamına gelmiyor tamam meranda tüm yöneticilerin hemen hemen büyük çoğunluğu direk bıraktı ama bırakmayanlarda var cenkoğlu gibi kindarda gm bıraktı diye oyunuda bırakıcak diye birşey yoktur arkdaşlar oynaması herkes gibi en özgü hakkı.
cenkoğlu destek takımındamıydı ya ? oyuna fransız kaldım biraz
IIxSCaRFaCexII yazdı:Oyunu Oynaması Cokmu Anormal bişi ? adam zamanı yoktur. Uğraşamıyordur diye görevini bırakmıştır. Görevini bırakması oyunu bırakması anlamına gelmiyor tamam meranda tüm yöneticilerin hemen hemen büyük çoğunluğu direk bıraktı ama bırakmayanlarda var cenkoğlu gibi kindarda gm bıraktı diye oyunuda bırakıcak diye birşey yoktur arkdaşlar oynaması herkes gibi en özgü hakkı.
Yeni Oyunlara İlgim arttı biraz
Cenkoğlu EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...