Sunucular Arası Aktarımı İsteyen Bi Tane Adam Akıllı Adam ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Sunucular Arası Aktarımı İsteyen Bi Tane Adam Akıllı Adam ?

Mesaj gönderen xPrince »

Şimdi bu konu enteresan bi konu çünkü her sunucunun piyasası farklı bu piyasaya görede herkes biliyoki saf düşme oranı var yani ben teşkilattayım menekşe elmas adamı çileden çıkarır herkes biliyo çoğu kişinin gözü korkuyo bundan dolayı ama diğer sunucularda teşkilatın piyasasındaki kadar para olmadığı için çok abartılmadığınada eminim, şimdi eminönünden alınmış 5 adet menekşe elması bilmem kaç katına gelip teşkilatta satarsan, veya daha birsürü madeni, bu çok fazla etkiler piyasayı eminönü piyasası artar bizim piyasa kararsız olur.. madenler çok değerli bu devirde eminönünde daha rahat üretilmiş bir ceketle gelip teşkilatta oynarsan teşkilatta üretemeyenlere nazaran daha güçlü olursun, bunu adam akıllı kim isterdiki hani ben görüyorum herkes olmayacağını bilerek konu açıyodu onlarıda pek ciddiye almıyolardı ve yöneticilerde bu işlem gerçekleştirilemez diyodu, ee bu işi yapıyosunuzda kardeşim yani şunu söyleyin bana para için piyasayı böyle etkilemeye değermi o verdiğimiz parayı birazdaha verelim daha çok saf çekelim daha güçlü olalım yani, ki 30 tl den daha fazla olacağıda kesin karakter aktarırken isimde değişiyomuş o zaman tahminim bi 40 tl civarı olabilir karakter başı.. bilemedin 50 diyelim ama bu 50 tl piyasayı bu kadar bozmaya değmez inanın bana, gerçi ben bu işin siyaset olduğu kanatindeyim çünkü devlet bi yenilik yapar bi konu üstünde kamuoyu buna fikrini gösterir tepkisini gösterir ama devlete bağlı olarak kamuoyu dinlenir, mesela 22 ağustos olayını herkes bilir ve çok kişiler karşı çıktı ama bizim ikv dede buna karşı çıkanlar tepki gösterenler olursa olsun hiçkimse dinlenmiyo.. ben hiç zannetmiyorumki oyuncular sunucular arası karakter aktarımı için sırf aynı sunucudaki aynı üyelikteki karakterler arası eşyaları madenleri aktarım yapmak için bi çözümden daha fazla istesinler bu sunucular arası aktarımı..
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Sunucular Arası Aktarımı İsteyen Bi Tane Adam Akıllı Adam ?

Mesaj gönderen xPrince »

50 TL demiştim :D
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön