DESTEGİ KİME ŞİKAYET EDİCEZ

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
serdengecti
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

DESTEGİ KİME ŞİKAYET EDİCEZ

Mesaj gönderen serdengecti »

arkadaşlar biir sorunun için destege baş vurdum email gönderdim ama adam bana sadece merhaba yazarak geri döndü istigimi yeniledim ve sitem ettim ilgilenmiyorsun diye adam bana 2 saat sonra gene email atmış sistemden dolayı bi hata oldu sanırım ''meraba'' diye bu nasıl bi yönetim ya ilgilenmiyorsan bişey yazma yazıyorsan adam gibi yaz. :evil:
mufredat
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: DESTEGİ KİME ŞİKAYET EDİCEZ

Mesaj gönderen mufredat »

kimi kime şikayet edicez kardeşim al biren vur öbürüne oyunda bizle ilgilenen yok ki
Kullanıcı avatarı
Titxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Titxreis »

Merhaba :)
Titxreis-Titxatasagun
Resim
Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

o sorun bendede oldu arkadaşım. Destek mailinde kullanılan yazılar siyah renkli olduğu için ve mail arka plan resminide siyah olduğu için yazılar belli olmuyor. Farene sol tıkla ve basılı tut tüm mail kutusunun üzerini çiz veya sağ tıklayıp tümünü seç'e tıkla mail okunur hale gelecektir.

Keyifli forumalar.
Trkstylvodka
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Trkstylvodka »

Rahat olun arkadaşlar 110 gün sonra İKV diye birşey kalmayacak bu filitreler nedeniyle o zaman ne destekle başınız arıyacak ne mecx lerle nede menekşe elması ile
Durmak yok yola devam,yetmez ama EVET diyen arkadaşlar mutluluk sizin için.
Kullanıcı avatarı
liderrrr
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen liderrrr »

Trkstylvodka yazdı:Rahat olun arkadaşlar 110 gün sonra İKV diye birşey kalmayacak bu filitreler nedeniyle o zaman ne destekle başınız arıyacak ne mecx lerle nede menekşe elması ile
Kardeş yalnız yeni filtre olayı dediğin yalnızca 3 adet yeni paket ekleniyor.Konuyu biraz daha detaylı araştır.Standart paket özelliğini kullanan kullanıcılarda şimdi olduğu gibi hiç bir kısıtlama olmadan kullanmaya devam edebilecekler.Yöneticiler bizim düşündüğümüzü düşenmez olurlarmı.Adamlar bu kadar emek vermiş bu oyuna filtre konulcaksa daha bugün gelen sunucu karakter transfer olayını getirmezdi.Yanlışmıyım.
Trkstylvodka
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Trkstylvodka »

liderrrr yazdı:
Trkstylvodka yazdı:Rahat olun arkadaşlar 110 gün sonra İKV diye birşey kalmayacak bu filitreler nedeniyle o zaman ne destekle başınız arıyacak ne mecx lerle nede menekşe elması ile
Kardeş yalnız yeni filtre olayı dediğin yalnızca 3 adet yeni paket ekleniyor.Konuyu biraz daha detaylı araştır.Standart paket özelliğini kullanan kullanıcılarda şimdi olduğu gibi hiç bir kısıtlama olmadan kullanmaya devam edebilecekler.Yöneticiler bizim düşündüğümüzü düşenmez olurlarmı.Adamlar bu kadar emek vermiş bu oyuna filtre konulcaksa daha bugün gelen sunucu karakter transfer olayını getirmezdi.Yanlışmıyım.
Evet haklısın liderr fakat ben o yazıyı yazdığımda hiçbir resmi ağızdan açıklama gelmemişti + Yarın birgün kardeşim ben XXXXX adlı köşe yazarının yazılarını filitre dışına çekiyorum deme yetkisini ellerine alacaklar buda benim kendi üşüncem tabiki.
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Destek'de farklı seviye ve görevlerde gönüllüler sizlerden gelen yanıtları incelemektedirler. Mevcut sistemde daha üst seviyede bir kişinin inclemesi gerektiği düşünüklen destek talepleri üst yetkilere gönderilir. Bu işlem sırasında gerçekleşen bir hata nedeni ile size boş mesaj gelmiştir.

Oluşan sorun nedeni ile özür dileriz. Başvurunuzu yineleyebilirsiniz.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Frm28b
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Frm28b »

Lathander yazdı:Destek'de farklı seviye ve görevlerde gönüllüler sizlerden gelen yanıtları incelemektedirler. Mevcut sistemde daha üst seviyede bir kişinin inclemesi gerektiği düşünüklen destek talepleri üst yetkilere gönderilir. Bu işlem sırasında gerçekleşen bir hata nedeni ile size boş mesaj gelmiştir.

Oluşan sorun nedeni ile özür dileriz. Başvurunuzu yineleyebilirsiniz.
alınma ama bu yazıya baya koptum :lol: zaten 2 defa göndermiş yine aynısı gelmiş 3. gönderecek bu sefer fazla mailden cevap vermeyeceksiniz onun yerine memnun etmek için forumda özel mesaj yolu ile ulaşmak daha mantıklı vaktin olmayabilir ama hatayıda en aza indirgemeye çalışmakta gereklidir ;) işte o zaman + 1 yönetim taraftarı oyuncu olur yavaş yavaşta yönetim karşıtı insan azalır ama siz karşıt olsun sorun değil derseniz keyfiniz bilir.
Kullanıcı avatarı
Parthenious
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Parthenious »

serdengecti yazdı:arkadaşlar biir sorunun için destege baş vurdum email gönderdim ama adam bana sadece merhaba yazarak geri döndü istigimi yeniledim ve sitem ettim ilgilenmiyorsun diye adam bana 2 saat sonra gene email atmış sistemden dolayı bi hata oldu sanırım ''meraba'' diye bu nasıl bi yönetim ya ilgilenmiyorsan bişey yazma yazıyorsan adam gibi yaz. :evil:
Destek başvurularınızdan cevap alamayarak forumda bu konuyu yönetim aleyhine koz olarak kullanmak, bir İkv oyuncusuna yakışan bir davranış olmamakla birlikte, isimsiz ve imzasız bir hesap ile bunu yapmanız ayrıca kafa karıştırıcı. Zaten bahsi geçen konunun çözümünü burada aramak başlı başına bir hata.. Ben samimiyetinize inanmıyorum, inanan arkadaşları da kınıyorum. Bir İkv gönüllüsüne yakışmayan hareketler..
Ayrıca, Sancak sunucusunda yönetim karşıtı karalama kampanyası başlatılacağına dair bazı söylentiler kulağıma gelmişti, sanırım bu da kampanyanın bir parçası..
Gerçekten bu yönde bir sorun yaşanmış ise başka Destek birimlerine başvuru yapabilir ve o birimden gelen cevaba göre hareket edebilirsiniz.

İyi eğlenceler..
ΡΛЯΤΗЭИЮUS
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön