Sonunda! Sunucular Arası Karakter Transfer

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
xrtoo
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sonunda! Sunucular Arası Karakter Transfer

Mesaj gönderen xrtoo »

evet bu cok ıyı oldu en kısa zamanda sunucumdan kurtulacagım.nıhayet. fakat korkum su kı 1 hafta sonra bı ındırım olur yarı fıyata duser 50 tl cok para yanı ındırımımı beklesem napsam tam bılemedım?
Benim Gözümde Adam Gibi Adam Olanlar Yazsın Diğerleri Vaktimi Çalmasın

Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Lathander yazdı:Not olarak ekleyim. Ayrıca bir Karakter Adı Değiştirme ürünü düşünmekteyiz.
İşte buna sevindim ! Bu ürünü sabırsızlıkla bekliyorum..
2009-2013
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Refresh yazdı:
Lathander yazdı:
Refresh yazdı:4995 akçe gibi büyük bir miktar olunca yazmamışsınız sayın lathender Kaç akçe olduğunu :D Normalde bu gibi yeniliklerde kaç akçe olduğu yazılırdı.
Diğer bi konuda İsim değiştirme hakkını bize bir lütufmuş gibi gösteriyorsunuz.Sanki bize verilmiş ekstra bir hak gibi gösteriyorsunuz göz boyuyorsunuz.O verdiğiniz isim değiştirme hakkı olmasa da sunucular arası transfer olabilseydi o zman bu bize verilmiş bir hak olurdu bir lütuf.Ama öyle değil isim değiştirme gibi bişey olmasa zaten sunucular arası transfer olmaz.Çünkü geldiğim sunucuda da aynı isimde karekter olabilirdi.Yani verdiğiniz isim değiştirme HAKKI (!) mecburiyettendir başka birşeyden değil.

Yaptığımız testler sonucunda oyuncularımız için en uygun sistem olarak bunda karar kılındı. Çünkü

Karakter taşımak istediğim sunucuda karakterimle aynı isimde bir karakter olsaydı karakter adımı değiştirmem gerekcekti.

İsim değiştirme hakklı İKV Özel Sürüm Kutu aldım. İsmimi değiştirdim. Ama o da varmış. Yani ismimi ne yapacağımı, karar verdiğim ismin sunucuda kullanıp kullanamyacağımı bilemeyecektim. Ayrıca Sunuculara arası karakter transfer sisteminde karakter adınızı değiştirmeniz şart değildir. Eğer yeni sunucunuzda karakter adınız kullanılmıyorsa, mevcut karakter adınızı koruyarak gidebilirsiniz.

İşte bu tip sıkıntıları biz testte kendimizi sizin yerine koyarak tespit ettik ve sizlerin aynı sıkıntıları yaşamaması için Sunucular arası karakter transfer sistemine karakter adı değiştirme seçeneğini de ekledik.

Not olarak ekleyim. Ayrıca bir Karakter Adı Değiştirme ürünü düşünmekteyiz.
Demek istediğim şu bu isim değiştirmeyi de işin içine katıp olayın bu kadar pahalı olması.Yani isim değiştirme olmasaydı yine bu kadar pahalı olacakmıydı olmucaktı .Benim sormak istediğim bu o erdiğin isim değişitirma hakkı bir mecburiyetten gelmektedir bunun ceremesini niye biz çekiyoruz.
Yazımda anllatığımın kısa özeti isim değiştirme imkanın mutlaka olması gerekiyordu. Dikkatli okursanız nedenlerini anlayabilirsiniz. Sunucular arasında transfer edilecek karakterin mevcut ve yeni isminin yeni sunucuda kullanılıp kullanılamayacağını tek bir sistemden yapmak zorundayız.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
PANU
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen PANU »

Fiyatın bu denli pahalı olması hırsızlar için bence gayet iyi olmuş mantıklı olmuş 50 lirayı pekte göze alabilcek bir tip değildir 3 kuruşluk iteme minnet eden 50 liranın önnde eğilir zaten ama mesela şu olabilir mi? Vatandaş sunucusundan sıkıldı ne bileyim sunucusundaki itemleri yetersiz buldum gitti güzel bir sunucuya 1 karakterde 50 lira eyvallah ama adamın 3 sınıfı var Savaşcı Büyücü Şifacı 3 karakter yada 1 den fazla karakter aktaran arkadaşlar için 2. aktarım 30 lira 3. 10 lira gibi bir indirime gidilse eminimki mutlu olucaktır şu anda 3 karakter aktarsa bu adam 150 lira illaki esnafıda memuruda oynuyordur hadi onlar dediki içkim yok sigaram yok veririm 150 ama gelki birde öğrenciler var yada durumu müsait olmayanlar var Eminimki gelecektir hayırlısı bakalım bekleyip görücez.
Şehrin azizleri

Resim
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

WHiTexDeWiL yazdı:
Refresh yazdı:
Refresh yazdı:4995 akçe gibi büyük bir miktar olunca yazmamışsınız sayın lathender Kaç akçe olduğunu :D Normalde bu gibi yeniliklerde kaç akçe olduğu yazılırdı.
Diğer bi konuda İsim değiştirme hakkını bize bir lütufmuş gibi gösteriyorsunuz.Sanki bize verilmiş ekstra bir hak gibi gösteriyorsunuz göz boyuyorsunuz.O verdiğiniz isim değiştirme hakkı olmasa da sunucular arası transfer olabilseydi o zman bu bize verilmiş bir hak olurdu bir lütuf.Ama öyle değil isim değiştirme gibi bişey olmasa zaten sunucular arası transfer olmaz.Çünkü geldiğim sunucuda da aynı isimde karekter olabilirdi.Yani verdiğiniz isim değiştirme HAKKI (!) mecburiyettendir başka birşeyden değil.
Sayın Lathender bu dediğime bi cevap yazabilirmsin?.O isim değiştirme bizden kaynaklanan bi sorun değil.Ben isim değiştirmke istemiyorum belki .İsim değiştirmeyi de içine katmışsınız dudak ucuklatan bi rakama aktarıyorsunuz.Zamanında ufkunuz geniş olsaydı farklı sunucularda aynı isimle karakter açmayı önlerdiniz.Bu durumda bu yaptığınız yenilikte çok daha ucuza olurdu.

kardes karakterının adı kullanılıyor ise mecbur değişeceksin zaten az mantıklı düşün ;)
bende onu diyorum ya bu bir mecbururiyetten kaynaklanmaktadır.Daha önceden aynı isimi farklı sunucularda kullanmak engellenseydi bu mecburriyetten çıkmış olacaktı.verdikleri isim değiştirme hakkını da ayakta alkışlardık .Ama bu yaptıkları bir zorunluluktur.farklı sunucularda aynı isimle karakter açamasaydık bu gelen yenilikte bu kadar pahalı olmayacaktı. Veya pahalı olsa da sesimi çıkartmazdım.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
PANU
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen PANU »

Yac kısacası Refleshin yazdıklarından şunu anlıyorum isim değiştirme ücreti almayın 50 liraysa atıyorum 30 olsun yanlışmı anladım?
Şehrin azizleri

Resim
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Refresh yazdı:
WHiTexDeWiL yazdı:
Refresh yazdı:
Sayın Lathender bu dediğime bi cevap yazabilirmsin?.O isim değiştirme bizden kaynaklanan bi sorun değil.Ben isim değiştirmke istemiyorum belki .İsim değiştirmeyi de içine katmışsınız dudak ucuklatan bi rakama aktarıyorsunuz.Zamanında ufkunuz geniş olsaydı farklı sunucularda aynı isimle karakter açmayı önlerdiniz.Bu durumda bu yaptığınız yenilikte çok daha ucuza olurdu.

kardes karakterının adı kullanılıyor ise mecbur değişeceksin zaten az mantıklı düşün ;)
bende onu diyorum ya bu bir mecbururiyetten kaynaklanmaktadır.Daha önceden aynı isimi farklı sunucularda kullanmak engellenseydi bu mecburriyetten çıkmış olacaktı.verdikleri isim değiştirme hakkını da ayakta alkışlardık .Ama bu yaptıkları bir zorunluluktur.farklı sunucularda aynı isimle karakter açamasaydık bu gelen yenilikte bu kadar pahalı olmayacaktı. Veya pahalı olsa da sesimi çıkartmazdım.
Sunucular birbirnden farklı dünyalardır. Bu yüzden böyle bir şey yapılmamıştır.
İKV'den Haberdar Olun!

Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Lathander yazdı:
Refresh yazdı:
Lathander yazdı:

Yaptığımız testler sonucunda oyuncularımız için en uygun sistem olarak bunda karar kılındı. Çünkü

Karakter taşımak istediğim sunucuda karakterimle aynı isimde bir karakter olsaydı karakter adımı değiştirmem gerekcekti.

İsim değiştirme hakklı İKV Özel Sürüm Kutu aldım. İsmimi değiştirdim. Ama o da varmış. Yani ismimi ne yapacağımı, karar verdiğim ismin sunucuda kullanıp kullanamyacağımı bilemeyecektim. Ayrıca Sunuculara arası karakter transfer sisteminde karakter adınızı değiştirmeniz şart değildir. Eğer yeni sunucunuzda karakter adınız kullanılmıyorsa, mevcut karakter adınızı koruyarak gidebilirsiniz.

İşte bu tip sıkıntıları biz testte kendimizi sizin yerine koyarak tespit ettik ve sizlerin aynı sıkıntıları yaşamaması için Sunucular arası karakter transfer sistemine karakter adı değiştirme seçeneğini de ekledik.

Not olarak ekleyim. Ayrıca bir Karakter Adı Değiştirme ürünü düşünmekteyiz.
Demek istediğim şu bu isim değiştirmeyi de işin içine katıp olayın bu kadar pahalı olması.Yani isim değiştirme olmasaydı yine bu kadar pahalı olacakmıydı olmucaktı .Benim sormak istediğim bu o erdiğin isim değişitirma hakkı bir mecburiyetten gelmektedir bunun ceremesini niye biz çekiyoruz.
Yazımda anllatığımın kısa özeti isim değiştirme imkanın mutlaka olması gerekiyordu. Dikkatli okursanız nedenlerini anlayabilirsiniz. Sunucular arasında transfer edilecek karakterin mevcut ve yeni isminin yeni sunucuda kullanılıp kullanılamayacağını tek bir sistemden yapmak zorundayız.
Bende onu diyorum neden mutlaka yapılması gerekiyordu ;) Bu sizin daha önden yapmış olduğunuz bir hata bir sorun.Bu daha önceden yapmış olduğunuz hatanın (farklı sunucularda aynı isimle karakter açılması) niye biz oyuncular ödemek zorunda
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
PANU
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen PANU »

Kısacası ben Refleshin yazdığından şunu anladım karakter adı değiştirmek zaten mecburi mecburi olan bir işlemin faturasını bize çıkartmayın isimd eğiştirme ücreti almayın artıyorum 30 lira olsun yanlışmı anladım?
Şehrin azizleri

Resim
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Refresh yazdı: Bende onu diyorum neden mutlaka yapılması gerekiyordu ;) Bu sizin daha önden yapmış olduğunuz bir hata bir sorun.Bu daha önceden yapmış olduğunuz hatanın (farklı sunucularda aynı isimle karakter açılması) niye biz oyuncular ödemek zorunda
Bu bir hata değildir. Sunucu veritabanları birbirinden farklıdır.
İKV'den Haberdar Olun!

Kilitli

“Eski Duyurular” sayfasına dön