Yaradılışımda bir fevkaladelik varsa o da Türk olmaktır.....

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
42net42
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Yaradılışımda bir fevkaladelik varsa o da Türk olmaktır.....

Mesaj gönderen 42net42 »

Lan arkadaş anlamadım gitti Türküz demek nasıl ırkçilik olur ben türküm ve türkçülük bayramınıda kutlarım millette ne oluyor ben kendi milletimin bayramını kutladım diye ırkçi düşmancı oluyorum birisi çikmiş hadisi şerif-i yazıyor kendisini haklı çikarmak için sanki biz zalim bir milletiz sanki biz insanları katlettik sanki biz insanlari yıllarca aç bıraktık gibi bir ima veriliyor. Ulan filistene biz türkiyeden başka yardım eden varmi Her yıl flistine yardım kampanyları düzenlenmiyormu koskoca İHH vakfı koskoca gemilerle yardım etmedimi ve bunun gibi birçok vakif var bunu yapan tek millet türk
Bunları yapan bu millet ve ben bu millette övünürüm hadisi şerifde peygamber efendimiz istanbulun fethinde o fatihi ve şanli ordusunu övmedi diger bir hadisde dogudan batıya ğöç eden kavimle ,milletle şavaş yapmayınız o miilllet islamin sancagını taşiyacak demedi ben bu millletin çoçugusam ben bu bayramı kutlarım arkdaş siz şimdi sözde ermeni soykırımınıda türkler yaptı dersiniz. ben bu insaları anlamıyorum Ha bu arada türk bayramını kutmak için illaki saf kan türk olmak gerekmiyor bu vatanda dogup büyümek ve bu vatanın ekmeğini yemek yeterli aslıma bakarsan ben de belki türk degilimdir ama bu vatana bu ejdada bu osmanlıya bu selçukluya bu karamanoğullarına can veda
Kullanıcı avatarı
Thexwanted
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Thexwanted »

Benim iyi kardeşlerim. Irkcılık yapmıyoruz ama ben faşistim. Yani burda bunu palaştım ki türkcülük gunu de var ki bundan bir cogunuzun habrı yok. en azından ögrenmiş oldunuz. Burda siyaset yapılmıyor. sıyaset birini eleştırıp dıgerını yargılamak demektır kıyaslamak demektır. ben burda kımseyı dınınden Irkından mesebınden dolayı kıyaslamadım. kendı ınandıgım bıldgım dogrumu burda paylaştım. Altına abuk subuk yorum yazmayın. Sıyaset ortamı yaratmayın.
Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

Resim
Kullanıcı avatarı
Thexwanted
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Thexwanted »

42net42 yazdı:Lan arkadaş anlamadım gitti Türküz demek nasıl ırkçilik olur ben türküm ve türkçülük bayramınıda kutlarım millette ne oluyor ben kendi milletimin bayramını kutladım diye ırkçi düşmancı oluyorum birisi çikmiş hadisi şerif-i yazıyor kendisini haklı çikarmak için sanki biz zalim bir milletiz sanki biz insanları katlettik sanki biz insanlari yıllarca aç bıraktık gibi bir ima veriliyor. Ulan filistene biz türkiyeden başka yardım eden varmi Her yıl flistine yardım kampanyları düzenlenmiyormu koskoca İHH vakfı koskoca gemilerle yardım etmedimi ve bunun gibi birçok vakif var bunu yapan tek millet türk
Bunları yapan bu millet ve ben bu millette övünürüm hadisi şerifde peygamber efendimiz istanbulun fethinde o fatihi ve şanli ordusunu övmedi diger bir hadisde dogudan batıya ğöç eden kavimle ,milletle şavaş yapmayınız o miilllet islamin sancagını taşiyacak demedi ben bu millletin çoçugusam ben bu bayramı kutlarım arkdaş siz şimdi sözde ermeni soykırımınıda türkler yaptı dersiniz. ben bu insaları anlamıyorum Ha bu arada türk bayramını kutmak için illaki saf kan türk olmak gerekmiyor bu vatanda dogup büyümek ve bu vatanın ekmeğini yemek yeterli aslıma bakarsan ben de belki türk degilimdir ama bu vatana bu ejdada bu osmanlıya bu selçukluya bu karamanoğullarına can veda

Canım kardeşım her yazdıgına kefılım senın ben. Haklısın.
Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

Resim
Kullanıcı avatarı
mimarzekeriya
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Deliler Ocağı

Mesaj gönderen mimarzekeriya »

Kaswa yazdı:Resim

Demek Türk mensubu olmam yetiyor Görün işte bu rezili bide demedim diyor...
Yalan ve 2 yüzlülük işte bukadar

(Düşmanı bana muzaffer kılmayan Rabbime Hamd OlsuN.)
Kardeş olayı çok uzattın ben demedim diye bişey demedim.Sadece sen lafı başka bir yerinle anlamışsın.Eğer hala anlamıyorum ben diyorsan Pazar günü buluşmaya gelirsin karşılıklı konuşuruz.
Mimarzekeriya-Mimarzeko-Mimarov-UrbanUsta-VvvvVvvvvV-SultanIIBayezid/Mylady
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cesurlar »

mimarzekeriya yazdı:Selamun Aleyküm;

Bu yazıyı yazana arkadaş ve destekleyen arkadaşlar rica ediyorum milliyetçilik yapmayın.Zaten günlük hayatta yapılan milliyetçilik midemizi bulandıymaya yetiyor.Hadi bana dediniz ki "sanane kardeşim bu bizim propagandamız bildiğimizi okuruz" ama Peygamber Efendimiz(sav) şöyle buyuruyor "Asabiyet (kavmiyetçilik) dâvâsına kalkan, onu yaymaya çalışan, bu dâvâ yolunda mücâdeleye girişen Bizden değildir." (Ebû Dâvud, Edeb 112) ayrıca türklerin yaşadığı binlerce yıllıık tarih şereftir yazmışsınız.Sizde biliyorsunuz ki türkler İslamiyet'i çok sonradan benimsemişlerdir yani önceki hayatlarında Allah inançları yoktur.Resulullah başka bir hadisinde"Kim kâfir olan dokuz atasını onlarla izzet ve şeref kazanmak düşüncesiyle sayarsa, cehennemde onların onuncusu olur." (Ahmed bin Hanbel, 5/128) Buyuruyor.Akıl vermek bana düşmez benimde çok hatalarım vardır ama RİCA EDİYORUM SANAL ORTAMDA BİLE BÖYLE KONUŞMALARA HASSASİYET GÖSTERİNİZ.Bunu gören bir kürt, laz, çerkez, vs. bir arkadışımız rahatsız olabilir.Tek isteğim bu konularda biraz daha hassas davranmanız.Zira bizler Müslümanız ve ona göre hareket etmemiz gerek...

İyi forumlar...
Öncelikle alıntı yapmış olduğunuz hadiste Asabiyet kelimesinin anlamı milliyetçilik değil ırkçılıktır.Peygamber efendimiz bir müslümanın milliyetçi olmasının kavminin zulmüne ortak olmadığı,ırkçılık yapmadığı sürece günah olmadığını belirtmiştir.

Rasûlullah (s.a.s.)'a soruldu: "Kişinin soyunu, sülâlesini (kavmini, ulusunu) sevmesi asabiyet (kavmiyetçilik, ırkçılık) sayılır mı?" Hz. Peygamber şöyle cevap verdi: "Hayır. Lâkin kişinin kavmine zulümde yardımcı olması asabiyettir/kavmiyetçiliktir."(Ahmed bin Hanbel, 4/107, 160; İbn Mâce, Fiten 7, hadis no: 3949)
"Zulüm ve haksızlıkta kavmine yardıma kalkışan kişi, kuyuya düşmüş deveyi kuyruğundan tutup çıkarmaya çalışan gibidir." (Ebû Dâvud, Edeb 113, 121, hadis no: 5117)

"Kişi kavmini sevmekle kınanamaz" kaynak http://tinyurl.com/3d5ephd

Ayrıca milliyetçilik Atatürk ilke ve inkilaplarından da bir tanesidir.

Kısacası Irkçılığa,zulme katılmadan yapılan milliyetçilik hem İslamiyete hem de Modern Türk Devletinin ilkelerine göre suç sayılmaz,hatta gereklidir.

Lütfen bilmediğimiz konularda fetva verip insanları dinden soğutmayalım internette veya dini kitaplarda yapacağınız kısa bir araştırmayla bu sonuçlara varabilirsiniz.

İyi forumlar...
Kaswa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: [Kan Ve Revan]

Mesaj gönderen Kaswa »

Senin için doğru olan başkası için yanlıştır ama onun için hoş görülü olmak lazım
Zaten konuyu açan arkadaşta Yanlış bişey yazmamışki Sana konu da açma demiyoruz sende kendi fikrinde konu aç

Satırlarca Yazılar yazılmış Hiç gerek Yok Herkez Düşüncesini paylaşabilir.

Kolay gelsin İyi Forumlar ...
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>

(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX
(49)Türkxxvakitsiz
Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
Kaswa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kaswa »

Öncelikle alıntı yapmış olduğunuz hadiste Asabiyet kelimesinin anlamı milliyetçilik değil ırkçılıktır.Peygamber efendimiz bir müslümanın milliyetçi olmasının kavminin zulmüne ortak olmadığı,ırkçılık yapmadığı sürece günah olmadığını belirtmiştir.

Rasûlullah (s.a.s.)'a soruldu: "Kişinin soyunu, sülâlesini (kavmini, ulusunu) sevmesi asabiyet (kavmiyetçilik, ırkçılık) sayılır mı?" Hz. Peygamber şöyle cevap verdi: "Hayır. Lâkin kişinin kavmine zulümde yardımcı olması asabiyettir/kavmiyetçiliktir."(Ahmed bin Hanbel, 4/107, 160; İbn Mâce, Fiten 7, hadis no: 3949)
"Zulüm ve haksızlıkta kavmine yardıma kalkışan kişi, kuyuya düşmüş deveyi kuyruğundan tutup çıkarmaya çalışan gibidir." (Ebû Dâvud, Edeb 113, 121, hadis no: 5117)

"Kişi kavmini sevmekle kınanamaz" kaynak http://tinyurl.com/3d5ephd

Ayrıca milliyetçilik Atatürk ilke ve inkilaplarından da bir tanesidir.

Kısacası Irkçılığa,zulme katılmadan yapılan milliyetçilik hem İslamiyete hem de Modern Türk Devletinin ilkelerine göre suç sayılmaz,hatta gereklidir.

Lütfen bilmediğimiz konularda fetva verip insanları dinden soğutmayalım internette veya dini kitaplarda yapacağınız kısa bir araştırmayla bu sonuçlara varabilirsiniz.

İyi forumlar...
[/quote]

Sonuna Kadar Katılıyorum
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>

(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Türkxxvakitsiz
Karıştı.
Kullanıcı avatarı
mimarzekeriya
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Deliler Ocağı

Mesaj gönderen mimarzekeriya »

Belli yazdıklarım hemen hemen herkes tarafından yanlış anlaşılmış.Yazdıklarımla ilgili oyunda loncasından sevmediğim adamlar olduğu için konuyu çok başka yere çekenlerde olmuş, Kafasına göre çarpıtanlarda...

Zaten ben kimseye milliyetçilik yapıyor diye bişey yazmadım.Biraz mantıklı düşünülse başlıkta zaten bir anormallik olduğu görülür."Yaradılışımda bir fevkaladelik varsa o da Türk olmaktır" bunun anlamını kimse inkar edemez.Direk türklüğün üstünlüğü savunulmaktadır.Peki şunu soruyorum:Türkler üstünse diğer milletleri acaba gözünüzde ne olarak görüyorsunuz?Rasulullah(sav) Veda Hutbesinde üstüne bastıra bastıra diyorki:"Allah indinde en şerefliniz takvâca en ileri olanınızdır. Arabın Arap olmayan (acem) üzerine bir üstünlüğü yoktur. Arap olmayanın da Arap üzerine bir üstünlüğü yoktur. Siyah derili olanın beyaz derili üzerine bir üstünlüğü yoktur, beyazın da siyah derili üzerine bir üstünlüğü yoktur. Üstünlük sadece takvâ iledir."Buna rağmen bunu yazan kişiler neye göre bu başlığı atıyorlar.Allah rasulünden dahamı çok biliyorlar.Benim bunları yazma amacım yazılanın yanlış olduğudur.Bunu yazan her kim olursa olsun türk-kürt hiç farketmez.En son yorum yapan kişiye tekrar araştırma yapmasını tavsiye ederim.Zira Resulullah'ın hadisinde "Kavmini sevmesi" buyuruluyor.Kendi kavmi ile üstünlük taslaması değil.Hadisleri çarpıtıp kendinize göre yorumlamayın lütfen!!!Ayrıca o yorum yapan arkadaş bir daha düşünsün.Peygamber Efendimiz(sav) ile günümüzdeki milliyetçilik anlayışı aynımı?

Lütfen gereğinden fazla bişey yazıp konuyu uzatmayın...

İyi Forumlar...
Mimarzekeriya-Mimarzeko-Mimarov-UrbanUsta-VvvvVvvvvV-SultanIIBayezid/Mylady
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cesurlar »

Ben kimseye milliyetçilik yapıyor diye bişi demedim demişsin.
mimarzekeriya yazdı:Selamun Aleyküm;

Bu yazıyı yazana arkadaş ve destekleyen arkadaşlar rica ediyorum milliyetçilik yapmayın.Zaten günlük hayatta yapılan milliyetçilik midemizi bulandıymaya yetiyor.
Peygamber Efendimiz(sav) ile benim milliyetçilik anlayışım aynıdır.Irkçılığa sonuna kadar karşıyız ama milliyetçiliğimizden de ödün vermeyiz.Eğer siz kendinizde bu tarz bir milliyetçilik anlayışı görmüyorsanız bu sizin sorununuzdur.
Kaswa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kaswa »

Zekeriya kardeş senin yaptıklarından ben utanıyorum yemin ediyorum sana sözüm yok artık yuh be
söylemedim diyorsun foto koyuyorum şimdide ben söylemedim demedimki diyorsun
Yolun açık olsun kusura bakma ama seni yontacak kadar bilgim yok

Ha bu arada Buluşma diyorsun Kayseriliyim açık adres istiyorsan onu oyunda verrim
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>

(49)TürkxxMeLaNKoLiQ
(49)Türkxxvakitsiz
Karıştı.

“Genel Sohbet” sayfasına dön