Ne kadar boş insanlarsınız yahu.. Ne gelirse kötülüyorsunuz.. Bu olanlar desteğe gönderilip çoğunluğun kkabul ettiği güncellemeler.. Ayrıca akçe akçe akçe diyorsunuz.. Peki akçe gelmeden önce gelsin şu akçe sistemi diye k.çınızı yırtanlar sizler değil miydiniz gençler? Hırsızlara gün doğdu diyorsunuz? Neden ona buna görmediğin görüşmediğin insanlara şifrelerinizi veriyorsunuz?.. Vermeyin kardeşim.. İtemlerinizide tanıdığınız birileriyle aktarın.. Hırsızlık olaylarını engellemek sizlerin elinde?..
İKV yönetimi ve sobee çalışmakta emek harcıyolar.. Hergün sizin önerilerinizi değerlendiriyolar akip ediyorlar.. Buda sizlerin önerisiydi ve gerçekleşiyor yönetim tebrikler Güzel çalışma
- En gözde sunucu olan Eminönü Sunucusuna rağbet artacak , sunucu çok kalabalık olup plussuz arkadaşlarımızın oyuna girişi imkansız olacaktır.
- Madenlerin fiyatı yüksek olacak , sunucular arasındaki piyasa'da inanılmaz fark olacak. Her madende birileri mutlaka olacak ve bu isyanların göstergesi neticesinde forumdan konular açılacak.
- Daha önce oyun içerisinde hırsızlık yapan kullanıcılara 2. Bir ŞANS daha doğacaktır. Hırsızlara yapılan bu avantaj yerine plussuzların oyuna girebileceği rahat bir ortam yapılması daha mantıklı.
xxxTaTaNgAxxx yazdı:İlk sorulan soru bu olmalıydı:
"Kaç akçe?"
Neyse bravo, yine para tuzağı buldunuz, hırsızlara da gün doğdu.
Size şimdiden söyleyebilirim ki ; 5.000 Akçe'nin altında bir akçe fiyatı olmayacağı görüşündeyim.
Yapılacak o kadar iş beklerken , bu güncellemenin yapıLması ne kadar sevindirici , ne kadar mecbuRi orası muamma !...
İyiForumlar, İyi Eğlenceler ISTANBULFATİHİ
5000 akçe fiyatını kafamdan atarak belirlemediğimi söylemek istiyorum.Çünkü konunun başlığı altında açıklanan yazıda dikkat ederseniz , İsim değiştirme hakkı da tanınacak' geçmektedir. bir pakette 2 hak verilecek bu da fiyatı tahmin etmemde kolaylık sağladı
Kendimizi kandırmayalım Lütfen o isim değiştirme hakkı hediye değil yani zaten öyle bişey yapmasalar olmaz.İsim değiştirmen zorunlu yani.Çünkü e.ö.de diyelim ki Qwerty diye çar açtın sancak sunucusunda da veya diğer sunucularda da aynı isim ile çar açabilirsin .Karışıklık olmasın diye veriyorlar o hakkı.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
Hırsız her yerde hırsızdır nerden biliyorsunuz eminönünde hırsızlık yapanın sancak sunucusundada carının olmadıgını?
ne olursa olsun yönetim yeni bir para kaynağı yaratmış sadece, hükümet gibi her gün satacak bişiler buluyorlar işte...
NOT: haklarını yemeyelim çok çalışıyorlar...
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu T.İ.T Loncaları Başkanı Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Titxaybala yazdı:Hırsız her yerde hırsızdır nerden biliyorsunuz eminönünde hırsızlık yapanın sancak sunucusundada carının olmadıgını?
ne olursa olsun yönetim yeni bir para kaynağı yaratmış sadece, hükümet gibi her gün satacak bişiler buluyorlar işte...
NOT: haklarını yemeyelim çok çalışıyorlar...
/gül...
Titxreis-Titxatasagun Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Mrb..Saygıdeger İKV Sobee çalışanlarını bazı konularda uyarmak gerekiyor..Sunucular içersindeki ahengin düzenin her gün kötüleştiği bu günlerde bu çalışma bunun kaymağı olacaktır..Sunucular içinde Bono hırsızlığı ile başlayan bu erezyon şimdi deprem ve korkarım ki yakında tsunami olarak bütün İKV dünyasını alt üst edecektir...Sunucularınızdaki bu tür durumlar hakkında gerekli ve yeterli çalışmayı yapmamış olmakla beraber cogu kişinin belirttiği oyun hatalarını görmezden gelen İKV Sobee çalışanları uzun zamandır istenen LONCA sisteminede kayıtsızdır..Savascılarımız yetimmi yazısını bıle (bunu belirtenleri tartısmak istemiyorum)bahane olarak gösterip kanatma yeteneğini bile dükana konulmustur..
Bu işin ticari boyutudur elbette İKV Sobee bu işten kar etmelidir ama bu şekilde oyuncuların hakları istismar edilmeye devam ettikçe İKV Sobee sadece kazancı ile kalacaktır..İKV Sobee çalışanları oyuncu istatistiklerini takip edebiliyordur cok degil 3-4 yıl öncesiyle bu oyunu gözden gecirsinler erezyonu farkedecektirler..İKV Sobee çalışanlarından yenilik istemiyorum hali hazırda olan sorun ve hataları düzeltmeleri bu oyuna verecekleri en büyük hizmet olur..
Oyunun içine ettiniz birde uzun süren çalışmalardan sonra demişsiniz...
Anka açıldığından beri ankadayım 2 hesabımla yıllardır plus alıyorum şu ana kadar aldığım akçe miktarı 100 tl kadardır...
Ankada tek huzur ve rahatlık vardı maden çekme hakkımızıda elimizden alarak gösterdiniz sunucu maden çekmeye gelenlerle doldu hepside çektikten sonra aktarıcak ee bize ne kalacak oda var...
Anka transfer dışında tutulmazsa bırakmayı düşünüyorum yazık bu oyuna yatırdığım paralara ...size de yazıklar olsun...
Java yazdı:Oyunun içine ettiniz birde uzun süren çalışmalardan sonra demişsiniz...
Anka açıldığından beri ankadayım 2 hesabımla yıllardır plus alıyorum şu ana kadar aldığım akçe miktarı 100 tl kadardır...
Ankada tek huzur ve rahatlık vardı maden çekme hakkımızıda elimizden alarak gösterdiniz sunucu maden çekmeye gelenlerle doldu hepside çektikten sonra aktarıcak ee bize ne kalacak oda var...
Anka transfer dışında tutulmazsa bırakmayı düşünüyorum yazık bu oyuna yatırdığım paralara ...size de yazıklar olsun...
aldığın plus ve akçe miktarı üzerinden prim yapmaya çalışmışsın ama unutma bu oyuna tek para harcayan sen değilsin. Emin ol senden daha fazla para yatıranda var bu oyunda sırf eğlenmek amaçlı. Bunların başında gelenlerden biride benim. (anka da oynamadığımız halde )
Ayrıca anka sunucusu plus üyeliği olan herkese açıktır. Sadece sizin özel suncunuz gibi yorumlamayın olayı. Adam istediği kadar gelip madeni çeker gider aktarır kimsede buna ses bile çıkaramaz. Bu yüzden anka sadece sizinmiş gibi illa gelen kişinin orada sürekli kalmasını istermişcesine yorumlar yapmayın. Adam ister gelir kp kasar, maden çeker sonrada çarı siler veya aktarır kimse buna karşımaz. Orası herkese açık bir yer ve başta maden olmak üzre bütün sağladığı avantajlar o sunucuya giriş yapabilen herkesin hakkıdır. İster kalıcı olsun ister gidici. Şimdi yazdıklarımı okuduktan sonra biraz daha mantıklı düşünmeye davet ediyorum.
Aktarım konusundaki genel yorumuma gelecek olursak..
Yönetim yine isteklerimizi karşılıksız bırakmayıp değerlendirdiği için bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu aktarım olayı etkin olduğu zamanı heycanla bekliyorum..
Keyifli forumlar.
En son WHiTexDeWiL tarafından 05 May 2011 13:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.