Eminönünün Eskileri

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Eminönünün Eskileri

Mesaj gönderen kurtcuozii »

FreDDy yazdı:
kurtcuozii yazdı:
miroglu yazdı:Arkadaşlar herkes beta zamanı ya da ona yakın oynayan oyuncuların veya arkadaşlarının charlarını yazalım bakalım kimler varmış...

GuiLe (Çok eski yönetici)
NİHAN
japonmerve
Tatarburak
numans
derepazarı
inancconger
congerİNANÇ
sonya
ÇALIKUŞU
ASİGÜZEL
umutooooo
KENJO
SAYGINBEY
NicK
Demonlord
İnzarbey
ENSARBEY
GLADIATOR
flash
jacksparrovv
matilda
ogezen
ORDU
Binay
Rothkildam
Musabbinumeyr
EpitapH
PHcafeyedi
StoneBuLL
sultanorhan
Adalı
DAĞLARPADİŞAHI
xAVCIx
Hillayxduff
ESKİ
altınkalp
İsabel
TURKO
ZORTÜRK
Papyons
MBA
BayAnt
MIROĞLU (ben)
miroğlu
MİROGLU
Oooyuusshhh
Guıle, Saygınbey Ordu Gladıator eski çok yakınlarımdır her zaman birlikteydik. Sİz betanın en önemli adamını yazmamışsınız o ayrı. FreDy .. Bu adamın bileğini büken yoktu :) Ama şu an Gladıator abim ve sevgili toprağım Ordu ile görüşebiliyorum. sonya da çok dişli bir arkadaştı xD
Beni unutmadığın için teşekkür ederim.
Seni unutur muyum ayıpsın xD en son büyücünle girdin o zaman görüştük nerelerdesin bırtaktın mı yine ? gerçi ben de uzun zamandır girmiyorum
Resim

Afanesiyevo
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kurtcuozii »

FreDDy yazdı:
kurtcuozii yazdı:
DADASORHANI yazdı:Mademki betacı dediniz ozaman sizelere yaşadıklarımı paylaşayım. Asıl betacı olarak bizler 19 lv kadar kasıp sabah baktığımızda karekterlerin 0 olduğunu gördük bizler 25 seviyeye kasıp sabah baktığımızdakarekterlerin 0 olduğunu gördük bizler beta iken mezarlıkta lab tıkladığımızda sadece yöneticiler girebilri gördük bizler DOĞA (Büyücü),GuiLe (Savaşçı) Eminönü ilk yöeneticileri olarak gördük beta sürümü bittiğinde beta oynayan hesaplara 1 er ay plus hediye edildiğini gördük.Umarım bu açıklama yeterli olmuştur betacı olarak sizleri selamlarım iyi formlar...

DADAŞORHAN
sultanorhan
Oyuna bir girdim pir grdim xD 2 lvlim yanlışlıkla 45 lvl kurtlara gitmişim(Eminönün bugünkü arz sancağı) xD FreDy nin 25 lvl iken 25 lvl kurt adamları tekme tokat dövdüğünü gördüm.Chepru ile birlikte çölde meteor pala reçetesini gördüm.Arif'in ilk oyuna başladığı günleri ben bilirim :) Fevzi beyi (o dönemde 50 lvl yönetici) kesmeye çalışan bir kız vardı adını hatırlamıyorum oyundan düştüğünü gördüm :) Arzların lodos kalesndeki muhabbetlerini gördüm. 25 lvl sınırı varken 26 lvl coşkun yöneticiyi gördüm :) 55 lvl DEV yöneticinin peşinden koşardık .Kuklacının oraya girdiğimizde lagın ne demek olduğunu çok iyi anlardık :) o görevi yapan yoktu daha o dönem. Hey gibi Turgut Reis ...
O günler güzeldi :) pek çok kişi beta dönemi yanlış hatırlıyor aslında yazıyorlar ama ne yazdıklarını gerçekmi kulaktan dolmamı onlarda bilmiyorlar okudukça gülesim geliyor :)
Valla haklısın amacımız eskiyiz diye hava atmak değil de o zaman saygı vardı . Tabi bu benim düşüncem siz ne düşünüyorsunuz bilemiyorum. FreDDy bizler hep beraber o dönemde çok güzel vakit geçirdik.Ben insanların emeklerinin para ile satılmasına karşı değilim ancak plus üstüne bir de dükkan gibi birşey gelince işin tadı biraz değişti. Gerçekten ama gerçekten biz o zamanlar ne güzel günler yaşamışız :)

Bu arada 25 lvl değil 45 lvl kurt adam yazacaktım xD
Resim

Afanesiyevo
Kullanıcı avatarı
amirall
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen amirall »

OYUNUN 2.GÜNÜNDEN İTİBAREN

UZMANCAVUSS
Kullanıcı avatarı
Urukhai
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Urukhai »

EpitapH yazdı:Ah geçmiş zaman :)) Hepinize selamlar çok çook...
Selam sana Dost.
Resim

Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
karagumrukcem
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen karagumrukcem »

ben bu oyuna kayıt olurken oyunda 50kişi yoktu araştırın beni yönetimde bilir ikv de karagümrüklü cem..yani jams aynen yazıldıgı gibi cakma degil orjinal betadır jams...betacı yazıoosanız adımı yazın
Kullanıcı avatarı
MBAA
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen MBAA »

miroglu yazdı:Arkadaşlar herkes beta zamanı ya da ona yakın oynayan oyuncuların veya arkadaşlarının charlarını yazalım bakalım kimler varmış...

GuiLe (Çok eski yönetici)
NİHAN
japonmerve
Tatarburak
numans
derepazarı
inancconger
congerİNANÇ
sonya
ÇALIKUŞU
ASİGÜZEL
umutooooo
KENJO
SAYGINBEY
NicK
Demonlord
İnzarbey
ENSARBEY
GLADIATOR
flash
jacksparrovv
matilda
ogezen
ORDU
Binay
Rothkildam
Musabbinumeyr
EpitapH
PHcafeyedi
StoneBuLL
sultanorhan
Adalı
DAĞLARPADİŞAHI
xAVCIx
Hillayxduff
ESKİ
altınkalp
İsabel
TURKO
ZORTÜRK
Papyons
MBA
BayAnt
MIROĞLU (ben)
miroğlu
MİROGLU
Oooyuusshhh

Bu kadar uzun zaman sonra hatırlanmak güzel bir duygu.

Hafızana sağlık...

Saygılarımla...

MBA....

---------------------ASİL LODOS-----------------

bir ruh varki kimilerinin içinde beş para etmez, birde ASİL LODOS RUHU varki MBA' nın içinde EMİNÖNÜ baş edemez...
Resim
mertal59
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen mertal59 »

ORDU değerli bir abimdi en son yönetici olmustu ondan sonra oyunu bıraktı sanırım göremiyorum char gittiğinden beri
Kullanıcı avatarı
AynadakiYalan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen AynadakiYalan »

CaPuRrO yazdı:
FreDDy yazdı:
kurtcuozii yazdı:
DADASORHANI yazdı:Mademki betacı dediniz ozaman sizelere yaşadıklarımı paylaşayım. Asıl betacı olarak bizler 19 lv kadar kasıp sabah baktığımızda karekterlerin 0 olduğunu gördük bizler 25 seviyeye kasıp sabah baktığımızdakarekterlerin 0 olduğunu gördük bizler beta iken mezarlıkta lab tıkladığımızda sadece yöneticiler girebilri gördük bizler DOĞA (Büyücü),GuiLe (Savaşçı) Eminönü ilk yöeneticileri olarak gördük beta sürümü bittiğinde beta oynayan hesaplara 1 er ay plus hediye edildiğini gördük.Umarım bu açıklama yeterli olmuştur betacı olarak sizleri selamlarım iyi formlar...

DADAŞORHAN
sultanorhan
Oyuna bir girdim pir grdim xD 2 lvlim yanlışlıkla 45 lvl kurtlara gitmişim(Eminönün bugünkü arz sancağı) xD FreDy nin 25 lvl iken 25 lvl kurt adamları tekme tokat dövdüğünü gördüm.Chepru ile birlikte çölde meteor pala reçetesini gördüm.Arif'in ilk oyuna başladığı günleri ben bilirim :) Fevzi beyi (o dönemde 50 lvl yönetici) kesmeye çalışan bir kız vardı adını hatırlamıyorum oyundan düştüğünü gördüm :) Arzların lodos kalesndeki muhabbetlerini gördüm. 25 lvl sınırı varken 26 lvl coşkun yöneticiyi gördüm :) 55 lvl DEV yöneticinin peşinden koşardık .Kuklacının oraya girdiğimizde lagın ne demek olduğunu çok iyi anlardık :) o görevi yapan yoktu daha o dönem. Hey gibi Turgut Reis ...
O günler güzeldi :) pek çok kişi beta dönemi yanlış hatırlıyor aslında yazıyorlar ama ne yazdıklarını gerçekmi kulaktan dolmamı onlarda bilmiyorlar okudukça gülesim geliyor :)
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
eh yani gerçekten öyle olmuş : :twisted: Hakan'cım selamını aldım bu arada.
www.anadoluakincilari.com
http://basvuru.anadoluakincilari.com/
Resim
Kullanıcı avatarı
MeNTHoLoKaLiPTuS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen MeNTHoLoKaLiPTuS »

Kinqdooom
Savaşçıayşe BunLArı unuTmuşun :D
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür, Ama insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.

MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
Kullanıcı avatarı
relaxxxeefendyy
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen relaxxxeefendyy »

Savaşcıda Lodos ZORTÜRK büyücüde Lodos eefendyy Şifacıda ARZ Eşrefpaşahospital ;)

Eminönü'ne Kolay Gelsin .. ;)
Resim

HAKSIZLIĞA SUSAN DİL ŞEYTANDIR !
FERHAT

“Genel Sohbet” sayfasına dön