ANKA OLARAK SUNUCU ARASI TAŞINMAYA KARŞIYIZ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: ANKA OLARAK SUNUCU ARASI TAŞINMAYA KARŞIYIZ

Mesaj gönderen wonka »

Ankada bi ara oynamıştım çarımı 35 levele kadar kasmıştım ama görevlere yardım eden vs yalnızlık ve sunucunun neredeyse boş olması yüzünden bırakmıştım sunucuda ruh yok benim gözlemlerime göre loncalarını kurmuş bazı grublar dışında :?
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen senhar15 »

recepivedikx yazdı:ankada ben bi ara oynadım ve bazı reelde sorunlar yüzünden bıraktım
ankadan benim gözlemleirme göre

birbinine hakaret eden veya küfür eden yok bölge ve klan dan
klan savası yok
eğer kendini kanıtlamişsan her türlü yardıma açiklar
madenler boş rahat rahat çekbiliyosun ve kolay kasıyosun
canın sıkıldığı zaman senle sohbet edicek adam var
herkes lodos klandna pm istemn yeterli ve çoğu zman da klandan şiir yazan çok gördüm çok hoş birşeydi
herkez birbirni tanır
gb karekter sınıfı ve üst gibi bı kriter aramıyolar

ama bu yeni gelen şey yüzünden bunların hepsi gidecek ben ankada oynamayı düşünmuyorum şimdilik ama orda yaşayan insanlarr var huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşiyolar

o insanların huzurunu bozmalarınıın hakları yok
çok haklısın bu çalışmayı protesto edıyorum....
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Ya ben 4 yıllık köşk oyuncusuyum. Zamanında köşk oyunun en iyi serverıydı. Herkes özenirdi. Dostluğa kardeşliğe düzene... Ama sonra önüne gelen köşke girmeye başladı sonuç ortada köşk çok kötü durumda. Bozulmalardan sonra Bi ara Ankaya geçmeye karar verdim ama Köşkteki charlarım düzenim birikimim olmadığı için 0 dan başlamak zor geldi vazgeçtim. Bunu Çok eski bi köşk sakini olarak söylüyorum ANKA sunucusunu bu olayın dışında tutsunlar. Oyunda en azından düzenli seviyeli düzgün bi kısım olsun. ANKA oyuncularını sonuna kadar destekliyorum.

Foruma baktıysanız zaten ilk yorumlar ANKA da kasalım sonra aktaralım olmuş...
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

eğer o niyetle gelecek adam varsa şimdiden söylüyorum sakın klana girmesin.
oynadığım ortamı korumak için arz ise lodos olur lodos ise arz olur keserim.
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
MannScHafT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen MannScHafT »

aynen kardesim bende keserim
Kullanıcı avatarı
Sypratan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Sypratan »

Kuklacı da veya başka bir sunucuda ankadan daha kolay şaheser üretilir doğru
ama adamlar şaheser üretmek için gelmiyor ki
Adamlar maden depolamak için geliyor
madenler boş olduğundan bunu da kolaylıkla yapıyor sonra o charı kendi sunucusuna atıyor ve daha kolay üretiyor
Oyuna girmeye korkuyorum artık çünkü dengesiz dengesiz insanlar olacağı aklıma geliyor bu yüzden girmiyorum
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

Resim

RoAnka
Kullanıcı avatarı
Usta
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Usta »

Anka sunucusuna şimdiden geçmiş olsun demek istiyorum, oraya hiç gelmedim ama forumdan '' Genel etkileşim '' bölümünüzü takip etmiştim düzgün, efendi, az ve öz kişi olduğu görülüyordu... Ama artık bu düzeni bozacaklar ve bu düzeni bozacak olanları öncüleri İKV yönetimidir... Hırsız, dolandırıcı, karaktersiz kişi/kişiler o sunucuya dadandığı zaman işte Anka sunucusuda Kuklacıdan bi farkı kalmıcak... Kendi sunucusunda herkes kimin ne olduğunu az çok bilirdi... Şimdi böyle bişeyde kalmadı hem sunucular arası transfer yaptırıyorlar bide üstüne üstün isim değiştirme veriyorlar, yani açıkça konuşmak gerekirse şunu diyorlar '' kendi sunucunda adınmı çıktı ? hiç dert etme aktar karakterini değiş isimini devam et ;) '' İşte İKV bunu diyor hırsızlara, devam edin siz böle aç gözlülüğe yönetim yakında oyununuzu oynıyacak oyuncu kalmayınca GM'ler DEV'ler kendi kendinenize vs turnuvası yaparsınız ;)
Resim
Resim
Frm28b
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Frm28b »

Bu konunun açılacağından yüzde 100 emindim genelde 99 luk oranlarda söylerdim ama bu 100 çünkü bende ankadayım ve anka oyuncuları dışardan gelenlere çok bencil artık derslerini alma vakitleri geldi ;) bi kadimi kesebiliyor diye + sadece onlarda şaheser var diye milleti madara ediyorlardı bu süper oldu ıııı ne deniyordu sanırım kapaaaaaaaaaakk.....

sadece şuna katılıyorum ankadan char gitmesin ama ankaya char gelsin :D
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Ankanın huzurunun kaçacağı aşikar. Yanlız o kadarda masum sayılmazlar. Bu güncelleme haberinden önce ekibimle Sıfırdan itemimiz olmadan yeni bir sunucu deneyelim dedik ve 5 arkadaş ankada char açtık. Aradığımız Sessiz sakin bir sunucu idi. Bizimle aynı ana denk gelen iki kişilik yine eminönünden gelen bir ekip anka sakinleri ile tartışmış sanırım. Ortada hakaretler uçuşmaya başlayınca bölgeye yavaş olun bayanlar var dedik. (biz sakinlik farklılık ararken aynı tablo şaşırtmıştı.) Adını unuttum ama kendini bilmez bir iki anka sakini baya bir canımızı sıkmıştı.Sanki anka sunucusu babalarından miras kalmış gibi davranıyorlardı. Sizinde, sunucunuzunda diyerek ayrıldık. Düşünüyorumda biz o gün sadece diğer grupla 7 kişi idik o 2 kişi yüzünden bunlar yaşandı. Bu taşıma işlerinden sora şimdi orda bir sürü char açılacak sırf madenler için. Ciddi anka kullanıcıları için zor günler kapıda gibi görünüyor. O geceki terbiyesizleri ankalı olarak görmüyorum bile. Bir elma sepetindeki çürük elmalar sadece.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
ASHABISUFFA
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ASHABISUFFA »

Gerçekten böyle bir hataya düşen yönetimi kınıyoruz .. Ankada bi 5 dk kadar takıldım herkez kendi işinde madenınde savaşında ama Baz çıkarcı kişiLikler sırf maden için güzelim sunucunun huzurunu bozucaklar.ankadan maden çek Kuklacıda itemler ucuz git ordan item diz teşkillatta iridyum sat para yap şaheser bas kendı sunucuda geç oh ne güzel iş

MiRaSDeĞiLaLınTR
>>>E F E <<<

“Genel Etkileşim” sayfasına dön