Sunucular arasındakı dengeyı bozacagı için ; gereksız, luzumsuz, sacma, kimsenın istemeyeceği,ipe sapa gelmez ,fuzuli,
boş beleş bi akce tuzağı olarak göruyorum ne yazık kı bu konu hakkında sayfalar dolusu yorum bile yazarım fakat bi önemı yok bızım görüşlerımız kımsenın umurunda degil , Ikv oyuncularının ısteklerı dogrultusunda dıyorsunuz bide kım ıstemıs bunu ?
cenberlıyı ıstıyoruz aylardır yazıyoruz o gelmıyorda bu gelıyor / alkış
Uzun süren çalışmalarından sonra...Geliyor!
Re: Uzun süren çalışmalarından sonra...Geliyor!

SPARTACUS
Gercekten cok gereksiz bir yenilik bir kac kisiden bu yonde istek gelmis olabilir yonetim bu tur isteklere gereksiz emek ve zaman harcamadan once bir anketle yeniligi belirlese daha mantikli olur diye dusunuyorum.cogumuzu hosnut etmeyen gereksiz calismalarida cok istemistiniz sonunda sizin hatiriniza yaptik gibi lutuflarda bulunmaniz cok sinir bozucu.acikcasi ilk okudugumda aklimda cokta lazimdi sanki, banane tarzinda dusunce olustu.neyse kullanacak olanlara hayirli olsun diyelim.
- HanedanLevni
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
MADEM OYUNCULARIN İSTEKLERİNE CEVAP VERMEDE BU KADAR İSTEKLİSİNİZ LONCA SİSTEMİ DİYE YILLARDIR BAĞIRAN KONU AÇAN HİÇBİR OYUNCUYA NE CEVAP VERDİNİZ NEDE LONCA SİSTEMİ İÇİN ÇALIŞMA YAPTINIZ. BU NE PERHİZ HACIIII....Lathander yazdı:Merhaba İKV,
Oyuncularımızın beklentilerine ve isteklerine her zaman yanıt verme çabasında olan Sobee Studios ekibinden İKV oyuncularına bir imkan daha çok yakında sizlere sunulacak
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Hanedanxlevni Hanedanxgauss
Hanedanxlevni Hanedanxgauss
Merhabalar,
Sunucular arası karakter transferini açıklamadan önce alt yapı çalışmalarına başlasaydınız faydalı olabilirdi. Bundan kastım tüm sunucular da ki oyuncular ile anket düzenlenseydi.. Gerçekten İKV oyuncularının böyle bir şeye ihtiyacı var mıydı ? Bunun yerine başka şeyler gelemez miydi ? Tamam. Anlıyoruz. İkv'nin maddi yönden destek alması gerekiyor. Bizlerden gelen paralar oyunun %20 sini karşılamıyor ama bunu da gerek yoktu. İptal edecek haliniz yok yalnız bu tür karakter işlerimlerinin faturası ucuz olmamalı.
Teşekkürler
Sunucular arası karakter transferini açıklamadan önce alt yapı çalışmalarına başlasaydınız faydalı olabilirdi. Bundan kastım tüm sunucular da ki oyuncular ile anket düzenlenseydi.. Gerçekten İKV oyuncularının böyle bir şeye ihtiyacı var mıydı ? Bunun yerine başka şeyler gelemez miydi ? Tamam. Anlıyoruz. İkv'nin maddi yönden destek alması gerekiyor. Bizlerden gelen paralar oyunun %20 sini karşılamıyor ama bunu da gerek yoktu. İptal edecek haliniz yok yalnız bu tür karakter işlerimlerinin faturası ucuz olmamalı.
Teşekkürler
KaraGumruK - IKGumruKI
ISTANBULFATIHI yazdı: Seviniyormusunuz ?
Oluşabilecek olumsuzlukları hangileriniz düşündü. ?
- En gözde sunucu olan Eminönü Sunucusuna rağbet artacak , sunucu çok kalabalık olup plussuz arkadaşlarımızın oyuna girişi imkansız olacaktır.
- Madenlerin fiyatı yüksek olacak , sunucular arasındaki piyasa'da inanılmaz fark olacak. Her madende birileri mutlaka olacak ve bu isyanların göstergesi neticesinde forumdan konular açılacak.
- Daha önce oyun içerisinde hırsızlık yapan kullanıcılara 2. Bir ŞANS daha doğacaktır. Hırsızlara yapılan bu avantaj yerine plussuzların oyuna girebileceği rahat bir ortam yapılması daha mantıklı.
Size şimdiden söyleyebilirim ki ; 5.000 Akçe'nin altında bir akçe fiyatı olmayacağı görüşündeyim.xxxTaTaNgAxxx yazdı:İlk sorulan soru bu olmalıydı:
"Kaç akçe?"
Neyse bravo, yine para tuzağı buldunuz, hırsızlara da gün doğdu.
Yapılacak o kadar iş beklerken , bu güncellemenin yapıLması ne kadar sevindirici , ne kadar mecbuRi orası muamma !...
İyiForumlar, İyi Eğlenceler
ISTANBULFATİHİ
Ne oldu kardeş ? Düne kadar yalakalık yapıyordun yönetime, çakma forum denetmenliğine soyunmuştun, sanırım çıkar çatışmasına maruz kaldın beklediğin rütbeyi vermediler ve birden çark ettin...
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Anlamadığım bir nokta var her kes ikv nin paraya ihtiyacı var diyor dukkan gelmeden önce yokmuydu paraya ihtiyaçi veya türkiyenin en büyük şirketlerinden biri (ttnet) sobee ye ortak olmadan önce paraya ihtiyacı yokmuydu ikv nın!!! tabiki vardı. ttnet le ortak olduğunda oyunumuz hepimiz sevinmiştik oyunumuza büyük bir sponsor bulduk diye ama bence ne olduysa bu ortaklıktan sonra oldu, iş bir andan büyük ölçüde maddiyata dönüştü kanatimce bundada ttnet in büyük bir parmaği olduğu görüşündeyim belki yanılıyor olabilirim ama şimdiye kadar benim gördüğüm bir desteği olmadi ttnetin oyunumuza aksine bu ortaklıktan bu yana oyunumuz git gide albenisini kaybetmekte...erdinc yazdı:Merhabalar,
Teşekkürler

"Bir Gece Ansızın Geliriz Krallığınızı İmparatorluğumuza Katarız!"

çok begendım tsk :lol:
- xrtoo
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
SEVGILI LETHANDER
allah askına bana mantıklı bı cevap verırmısın,2 hafta once plus aldım 3 aylık ama oynadıgım sunucudan nefret edıyorum en cok bekledıgım sey se bu aktarım olayıydı ee sonunda geldı ama aynı uyelık arasında transfer olmuyormus sımdı 3 aylık plusumdan vazmı gecmem gerekıyor yada bı yolu varsa soyleyın akçemıde aldım beklıyorum.
allah askına bana mantıklı bı cevap verırmısın,2 hafta once plus aldım 3 aylık ama oynadıgım sunucudan nefret edıyorum en cok bekledıgım sey se bu aktarım olayıydı ee sonunda geldı ama aynı uyelık arasında transfer olmuyormus sımdı 3 aylık plusumdan vazmı gecmem gerekıyor yada bı yolu varsa soyleyın akçemıde aldım beklıyorum.
Benim Gözümde Adam Gibi Adam Olanlar Yazsın Diğerleri Vaktimi Çalmasın
Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
İKV yetkilileri eğer bu konuya yapılar yorumları okuduysanız oyuncuların %99.9 bu yeni gelen sunucular arası karakter transferini istemiyor... Ben İKV ye şöyle bişey öneriyorum referandum yapaım
Oyunlcuların isteğine göre yönetiyoruz diyorsunuz ya oyunu... Gelin tüm İKV oyuncularına sorun beğeniyorlarmıymış... Tabikide bunu yapmazsınız, nede olsa o yaptığınız saçma işden bir sürü para kazanıcaksınız... Akçe sisteminin gelişi İKV nin çivisini tamamen çıkarttı, gözünüzü paradan başka bişey görmez oldu... Yakında şununda geliceğine eminim, belli bir akçe karşılığı oyunda yönetici yaparsınız milleti sonuçta para vermiceklermi ?
Tüm İKV hırsızlarına hayırlı olsun diyorum bu karakter transferi, en üzüldüğüm nokta '' ANKA '' sunucusu gibi efendi, saygılı insanların oynadığı bir sunucuyu en fazla 1 2 hafta içinde hırsızlar, üçkağıtçılar, dolandırıcılar basıcak... Ordan maden, item vb. şeyler toplıyıp kendi sunucularında '' king '' olucaklar... İşte İKV nin adaleti bu kadar, hırsıza dost namusluya düşmanlık ediyorlar... :!:

Titxreis yazdı:ISTANBULFATIHI yazdı: Seviniyormusunuz ?
Oluşabilecek olumsuzlukları hangileriniz düşündü. ?
- En gözde sunucu olan Eminönü Sunucusuna rağbet artacak , sunucu çok kalabalık olup plussuz arkadaşlarımızın oyuna girişi imkansız olacaktır.
- Madenlerin fiyatı yüksek olacak , sunucular arasındaki piyasa'da inanılmaz fark olacak. Her madende birileri mutlaka olacak ve bu isyanların göstergesi neticesinde forumdan konular açılacak.
- Daha önce oyun içerisinde hırsızlık yapan kullanıcılara 2. Bir ŞANS daha doğacaktır. Hırsızlara yapılan bu avantaj yerine plussuzların oyuna girebileceği rahat bir ortam yapılması daha mantıklı.
Size şimdiden söyleyebilirim ki ; 5.000 Akçe'nin altında bir akçe fiyatı olmayacağı görüşündeyim.xxxTaTaNgAxxx yazdı:İlk sorulan soru bu olmalıydı:
"Kaç akçe?"
Neyse bravo, yine para tuzağı buldunuz, hırsızlara da gün doğdu.
Yapılacak o kadar iş beklerken , bu güncellemenin yapıLması ne kadar sevindirici , ne kadar mecbuRi orası muamma !...
İyiForumlar, İyi Eğlenceler
ISTANBULFATİHİ
Ne oldu kardeş ? Düne kadar yalakalık yapıyordun yönetime, çakma forum denetmenliğine soyunmuştun, sanırım çıkar çatışmasına maruz kaldın beklediğin rütbeyi vermediler ve birden çark ettin...
Şuana kadar yaptığımız yorumlar,düşüncelerimiz ve fikirlerimiz hep kendimizin eseriydi.Elbetteki bildiklerimiz akıl mekanizmasının onaylaması niteliğinde hertürlü görüşü savunup veya reddedebilme hakkına sahibiz.
Birtürlü anlatamadığımız husus şu : Geçmiş konulara bakabilirsiniz hep haklının yanında , hep doğrunun yanında ve hep daha iyi bir İKV adına hareket ettik,etmeyede devam edeceğiz.
Bu yeni gelicek uygulama emek üzerine çok çalışılmış ,güzel iş çıkarılmış ellerinize sağlık fakat oyunun düzeni ve işleyişi bakımından pek iç açıcı bakmıyorum.İKV oyuncularının istek ve önerileriyle şekillenen bir yapım.Umarım sadece İKV ilerleyişini zedeleyeceğinden bahsettiğim konular hakkında yaptığım istek ve öneri dikkate alınır.
iyi forumlar.