oyunda bıldıgınız gıbı artık grup a alırken saheser e gore alıyolar
oyunda calısanlar ve ogrencıler fazla zaman ayıramadıkları ıcın sıgınak ve mıgrata pek fazla gıremıyorlar
bence kıralık saheser ler gelsın takım tek olarak satılsın
Kıralık Saheser
Kıralık Saheser
Birisi Mevlana'ya:
-"Sen ne biçim Müslümansın, dinin de bir izzeti var.
Müslüman'a gel, Yahudi'ye gel, Mecusi'ye gel,
Tövbeni bozsan yine gel.. Olur mu öyle şey!!".
Mektubu okuyan Mevlana şu cevabı göndermiş;
-"Sen de gel..".
-"Sen de gel..".
- Kralxkerem
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Kıralık Saheser
arkadasım saat 6-8 arası ısten gelıyorsun yemek yıyıp oturuyorsun pc basına ıkv yı actın
carda sahser yok bısı yok sımdı ben 2-3 saat boyunca neden para kasmaya calısıyımkı
yanı calısan ınsanları da dusunmek lazım 2 saat para kasıp ıkv oynamaktansa ınternette dolasırım daha ıyı
bu neden le oynamayan cok arkadasım var
carda sahser yok bısı yok sımdı ben 2-3 saat boyunca neden para kasmaya calısıyımkı
yanı calısan ınsanları da dusunmek lazım 2 saat para kasıp ıkv oynamaktansa ınternette dolasırım daha ıyı
Birisi Mevlana'ya:
-"Sen de gel..".
-"Sen de gel..".
arkadasım saat 6-8 arası ısten gelıyorsun yemek yıyıp oturuyorsun pc basına ıkv yı actın
Birisi Mevlana'ya:
-"Sen de gel..".
-"Sen de gel..".
- lSuSTuRunl
- Işık Hanım'ın Elemanı

Senı de anlıyorum da oyunda herkeste saheser oldugunu dusunsene.Gerçi var %50'sin de var da %100 ünde oldugunda ne olcagını tahmın edemıyo musun?vs yapcaksın saheser kırala yap.zaman harcamadan zevk almak ıstıosan metın2nın pvp serverlarını deneyebilirsin
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKV
M2
DeaTH..SusTuRun
İKV

M2

- kaan679050
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
lSuSTuRunl yazdı:Senı de anlıyorum da oyunda herkeste saheser oldugunu dusunsene.Gerçi var %50'sin de var da %100 ünde oldugunda ne olcagını tahmın edemıyo musun?vs yapcaksın saheser kırala yap.zaman harcamadan zevk almak ıstıosan metın2nın pvp serverlarını deneyebilirsin
emek emek lan paran çok diye biz bişey alamıyacakmıyız şaheserin yoksa konuş varsa sus üretemiyorsanda eziklik yapma
arkadaş senin fikrine katılıyorum
almışınız şunu koyuyonuz her yere işte o beyin bedava ama onu alcak beyin bile yok sendeKralxkerem yazdı:<span>[img]<a%20class="smarterwiki-linkify"%20href="http://i1105.hizliresim.com/2011/5/3/13819.jpg[/img]">http://i1105.hizliresim.com/2011/5/3/13819.jpg[/img]</a></span>
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Gizlenmiş İçerikGöster
SEN YOKMUSUN MERAKINI YENEMEDİN DİMİ 
aynı durumu bende yaşıyorum
okuldan sonra oyun için bir yada bir buçuk saatim oluyor onuda maden de geçirmek istemiyorum
istiyorum ki günde 1 sığınak -yada miğrat atıyım kapatıyım ama olmuyor işte
kiralık Şaheser değilde Öğrenciler burs gibi birşey olsa Saheşer üretiminde bizlere destek çıksalar hiç fena olmaz
okuldan sonra oyun için bir yada bir buçuk saatim oluyor onuda maden de geçirmek istemiyorum
istiyorum ki günde 1 sığınak -yada miğrat atıyım kapatıyım ama olmuyor işte
kiralık Şaheser değilde Öğrenciler burs gibi birşey olsa Saheşer üretiminde bizlere destek çıksalar hiç fena olmaz
ıyıde oyunun dengesını ıyıce bozdular bırak calısanları yenı baslayan bırısı bıle olsa
baktı her yerde saheser ıstıyolar saheser uretmekte cok pahalı ıtem olmadan da pek bıse olmuyo oyunda baslamadan bırakır
ıkv her guncellemede dahada kotuye gıdıyor zaten artık saheserı olanlar oynuyor olmayanlar yavas yavas bırakıyolar
baktı her yerde saheser ıstıyolar saheser uretmekte cok pahalı ıtem olmadan da pek bıse olmuyo oyunda baslamadan bırakır
ıkv her guncellemede dahada kotuye gıdıyor zaten artık saheserı olanlar oynuyor olmayanlar yavas yavas bırakıyolar
Birisi Mevlana'ya:
-"Sen de gel..".
-"Sen de gel..".
- lSuSTuRunl
- Işık Hanım'ın Elemanı

Edebını madem bozdun eyvallah!Ulan bız o kadar saheserı parayı satın alarka mı kastık?O kadar saat madeni, itemi,şunu bunu satın alarak mı kastık?Glemiş şimdi karşımda laklak ediyosun.5 kuruşluk paranla item mi alıcan?iyi lan 150 lıradan satısa sunulsa bu sefer laklak edıcen fıyatı pahalı dıye e hanı paralı ıstıodun?Madem saga sola para yatırmayı sevıyosun gıt SRO,metın2,WOW şunu bunu oyna.Senin verecegin 20 lira için kimse zevkınden mahrum bırakılmaz emin ol.Şimdi yok olkaan679050 yazdı:lSuSTuRunl yazdı:Senı de anlıyorum da oyunda herkeste saheser oldugunu dusunsene.Gerçi var %50'sin de var da %100 ünde oldugunda ne olcagını tahmın edemıyo musun?vs yapcaksın saheser kırala yap.zaman harcamadan zevk almak ıstıosan metın2nın pvp serverlarını deneyebilirsin
emek emek lan paran çok diye biz bişey alamıyacakmıyız şaheserin yoksa konuş varsa sus üretemiyorsanda eziklik yapma
arkadaş senin fikrine katılıyorumalmışınız şunu koyuyonuz her yere işte o beyin bedava ama onu alcak beyin bile yok sendeKralxkerem yazdı:<span>[img]<a%20class="smarterwiki-linkify"%20href="http://i1105.hizliresim.com/2011/5/3/13819.jpg[/img]">http://i1105.hizliresim.com/2011/5/3/13819.jpg[/img]</a></span>
Bu konuda birşey demem saheser gercekten degerlı ama ya emek verıceksın üşeniyorsanda oyun bol hepsi de ikvden iyi orada birşeyler yapılır ve karsılıgını daha ıyı alırsınplayer yazdı:ıyıde oyunun dengesını ıyıce bozdular bırak calısanları yenı baslayan bırısı bıle olsa
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKV
M2
DeaTH..SusTuRun
İKV

M2

usenmek degıl kardes %60 sans artırıcı alsamda vaktım yok 2 - 3 saatte cıkmıyor bu madenler
oyun artık eskısı gıbı degıl parayı bulan zamanında buldu bulamayan da sımdı bırak saheser uretmeyı ıtem bıle alamıyolar
kıralık saheser degıl oyunun dengesı yerıne gelsın yıne guzel olur
amac baska oyun oynamak degıl
turk oyunu dıye destek verelım dedık onlarda oyunu ıyıce bozdular
oyun artık eskısı gıbı degıl parayı bulan zamanında buldu bulamayan da sımdı bırak saheser uretmeyı ıtem bıle alamıyolar
kıralık saheser degıl oyunun dengesı yerıne gelsın yıne guzel olur
amac baska oyun oynamak degıl
turk oyunu dıye destek verelım dedık onlarda oyunu ıyıce bozdular
Birisi Mevlana'ya:
-"Sen de gel..".
-"Sen de gel..".