ANKA OLARAK SUNUCU ARASI TAŞINMAYA KARŞIYIZ
- MannScHafT
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
ANKA OLARAK SUNUCU ARASI TAŞINMAYA KARŞIYIZ
YÖNETİCİLERE SELENİYORUM ANKAYA KARAKTER AKTARIMI YAPILMAMALI LÜTFEN DAHA BU SAATE 10 KİŞİ YENİ BAŞLADI KLANDAN ARTİSLİK YAPIYORLAR HEPSİ MADEN ÇEKMEYE ÇALIŞIYOR ANKANIN HUZUR BOZULURYOR ŞİMDİ YAPTIĞINIZ ÇOKMU DOĞRU SUNUCUMUZ BOŞ DİYE ADAMLARIN HEPSİ YÜKLENECEKLER ALIP GİDECEKELR DİĞER SUNUCULARDA ZENGİN OLACAKLAR AYIPTIR YA YAPMAYIN
Re: ANKA OLARAK SUNUCU ARASI TAŞINMAYA KARŞIYIZ
yahu sizin beyniniz nekadar çalışıyorMannScHafT yazdı:YÖNETİCİLERE SELENİYORUM ANKAYA KARAKTER AKTARIMI YAPILMAMALI LÜTFEN DAHA BU SAATE 10 KİŞİ YENİ BAŞLADI KLANDAN ARTİSLİK YAPIYORLAR HEPSİ MADEN ÇEKMEYE ÇALIŞIYOR ANKANIN HUZUR BOZULURYOR ŞİMDİ YAPTIĞINIZ ÇOKMU DOĞRU SUNUCUMUZ BOŞ DİYE ADAMLARIN HEPSİ YÜKLENECEKLER ALIP GİDECEKELR DİĞER SUNUCULARDA ZENGİN OLACAKLAR AYIPTIR YA YAPMAYIN

" Genç Bilgililer"
- BEYAZATLI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Beyaz Köşk'te oynamama rağmen Anka'daki arkadaşlarıma destek veriyorum. Bunun ücretlendirilmesi caydırıcı olmalı !
BEYAZATLI
SINCE BETA
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Onların da istediği bu değil mi sence ?MannScHafT yazdı:YÖNETİCİLERE SELENİYORUM ANKAYA KARAKTER AKTARIMI YAPILMAMALI LÜTFEN DAHA BU SAATE 10 KİŞİ YENİ BAŞLADI KLANDAN ARTİSLİK YAPIYORLAR HEPSİ MADEN ÇEKMEYE ÇALIŞIYOR ANKANIN HUZUR BOZULURYOR ŞİMDİ YAPTIĞINIZ ÇOKMU DOĞRU SUNUCUMUZ BOŞ DİYE ADAMLARIN HEPSİ YÜKLENECEKLER ALIP GİDECEKELR DİĞER SUNUCULARDA ZENGİN OLACAKLAR AYIPTIR YA YAPMAYIN
Her ay pluslar şans arttırıcılar
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Bırak gelsinler..Ankayı basit bir yer sanıyorlar gelsinler gelecekleri varsa bizleri de görecekler 
- MannScHafT
- İri Fare Avcısı
destek verirsek gelir ankadan çar aktarılamaz olur biternuriali68 yazdı:İşe yarar bişey gelecek değil ya !!!!
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Özgürlük için savas
bencede ankadan çar aktarılmasın eğer ankada doğru düzgün oynuyacak adam varsa açsin çarını kassin sonrada dizsin üstünu ankadan başka sunucuya gitmek isteyen olmaz diye düşünuyorum :roll:MannScHafT yazdı:destek verirsek gelir ankadan çar aktarılamaz olur biternuriali68 yazdı:İşe yarar bişey gelecek değil ya !!!!
- MannScHafT
- İri Fare Avcısı
yani kurulu bir düzenimiz var ama istiyen örnek eminönünden gelsin ama ankadan gitmesin.recepivedikx yazdı:bencede ankadan çar aktarılmasın eğer ankada doğru düzgün oynuyacak adam varsa açsin çarını kassin sonrada dizsin üstünu ankadan başka sunucuya gitmek isteyen olmaz diye düşünuyorum :roll:MannScHafT yazdı:destek verirsek gelir ankadan çar aktarılamaz olur biternuriali68 yazdı:İşe yarar bişey gelecek değil ya !!!!
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Özgürlük için savas
ankada ben bi ara oynadım ve bazı reelde sorunlar yüzünden bıraktım
ankadan benim gözlemleirme göre
birbinine hakaret eden veya küfür eden yok bölge ve klan dan
klan savası yok
eğer kendini kanıtlamişsan her türlü yardıma açiklar
madenler boş rahat rahat çekbiliyosun ve kolay kasıyosun
canın sıkıldığı zaman senle sohbet edicek adam var
herkes lodos klandna pm istemn yeterli ve çoğu zman da klandan şiir yazan çok gördüm çok hoş birşeydi
herkez birbirni tanır
gb karekter sınıfı ve üst gibi bı kriter aramıyolar
ama bu yeni gelen şey yüzünden bunların hepsi gidecek ben ankada oynamayı düşünmuyorum şimdilik ama orda yaşayan insanlarr var huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşiyolar
o insanların huzurunu bozmalarınıın hakları yok
ankadan benim gözlemleirme göre
birbinine hakaret eden veya küfür eden yok bölge ve klan dan
klan savası yok
eğer kendini kanıtlamişsan her türlü yardıma açiklar
madenler boş rahat rahat çekbiliyosun ve kolay kasıyosun
canın sıkıldığı zaman senle sohbet edicek adam var
herkes lodos klandna pm istemn yeterli ve çoğu zman da klandan şiir yazan çok gördüm çok hoş birşeydi
herkez birbirni tanır
gb karekter sınıfı ve üst gibi bı kriter aramıyolar
ama bu yeni gelen şey yüzünden bunların hepsi gidecek ben ankada oynamayı düşünmuyorum şimdilik ama orda yaşayan insanlarr var huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşiyolar
o insanların huzurunu bozmalarınıın hakları yok