Oyuncularımızın beklentilerine ve isteklerine her zaman yanıt verme çabasında olan Sobee Studios ekibinden İKV oyuncularına bir imkan daha çok yakında sizlere sunulacak :
"Sunucular Arası Karakter Transfer Sistemi"
Sunucular birbirinden bağımsız olduğu için, aralarındaki karakter transferi oldukça dikkat ve çaba gerektiren ve her bir talep için de özenli takip isteyen bir işlemdir.
Unutmayınız ki talebinize tam bir karşılık olması için, bu transfer işleminde karakterinizin sahip olduğu eşyalar, bitirdiği veya aldığı görevler, şanı, klan parası, seviyesi, kasası, parası gibi (arkadaş/yasaklı listesi hariç) bütün karakter özellikleri yeni sunucusuna aktarılmaktadır!
Ayrıca oyuncularımızın yeni sunucularına aktarılırken Karakter Adlarını Değiştirmelerine de imkan verilecektir.
Tüm bu meşakkatli işlemlerden dolayı bu hizmetin ödemeli olacağını şimdiden belirtelim.
İyi oyunlar dileriz.
------------------------------------------------
Sadece gülüyorum çünkü söylenecek başka söz yok
Adam geçicek ankada yapıcak charını sonra hadi kendi sunucusuna
Bakın söylüyorum bundan sonra anka manka kalmaz
Anka Sunucusunu seller alır
götürür geride getirmez
Ankada 16 tane menekşe madeninin öğlen 12.00 civarlarında 10 - 12 si boştur
Genelde boş olduğundan gezinerek çekilir maden
Şimdi /nah 12 tane boş olur 1 tane boş bul şükret
Ankada bir kural vardır
Bir adamın oturduğu madenden çekme diye
Bu kuralada bir
[İçerik Silinmiştir.]
HellRiDerS
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür,argo kullanımından dolayı hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
azmış be insan en az 1 ay verir
valla inanır mısın oturdum ağlıyorum şuan
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
Bu aktarım sizin düşündüğünüz kadar kolay olmayacağını düşünmüyorum adam lar ism dğeiştrme de vericekler ki ism değiştirme 3 aylık plus paket ile beraber 30 tl siz bu aktarımın çok cüzi bir fiyatta olacağını mı düşünüyorsunz kı zırp pırt karkter transferi yapılsın. :ugeek:
Bu tip bir aktarımın en az 50 TL gibi bir fiyattan sunulması lazım ki ; sunucular arası dengeler ve sunuculardaki maden piyasaları bozulmasın...
Bu işte zamanında 1 aylık plus alıp Anka sunucusuna bi deneme turu yapıp , maden başlarını boş görüp sülük gibi madene yapışanlar oldukça karlı çıkar !!!
Ankada 50mlik maden çek 10 TL ve Teşkilata taşın , 50m lik madeni teşkilatta 500m den sat 10 TL ver tekrar Ankaya.. Hooooppp Ankadaki para piyasası oyun dengesi değişti , Teşkilattaki maden piyasası düştü...
Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!