haberde geçen oyuncularımızın isteği doğrultusunda yapıldığı söylenen bu saçmasapan yeniliği isteyen oyuncular kim acaba merak ettim bunu isteyenlerin %99.9 u hırsız değilse bende bişe bilmiyorum bi anket yapılsada böyle önemli kararları ne kadar kişinin katıldığına bakarak yapsanız olmazmıydı 3 5 çapulcu istedi diye sırf para kazanmak için böyle şeyler yapılıyor İKV oyuncu kaybediyor hızla.
artık oyunu arkadaşlarıma önermiyorum onlar bana söyleyince sakın ama sakın bulaşmayın diyorum neden acaba bilemiyorum doğrusu....ne desek boş biliyorum ne kadar tepki versek te boş 3 5 kişinin sunucu aktarımı fikri yüzlerce binlerce kişinin istememesine karşı çıkmasına rağmen yapılacak ucunda para var tamam para kazanında bizide düşünün arada bir olmaz mı ?
bu 1 2 ay sonra gelir hırsızlar toplanır x sunucusunu soyar sonra geçerler y sunucusuna orayıda ordan z q g giderler
bu başlığa daha fazla yazarak moralimi sıfırın altına düşürmek istemiyorum...
KINIYORUM
EYYY MEVLÜT DİNÇ DUY SESİMİZİ YALNIZ BIRAKMA BİZİ YALNIZ SANA GÜVENİYORUZ GEL KURTAR BİZİ
En son kalearkasi tarafından 04 May 2011 18:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Oyundaki acıkları kapatmıyorlar. Böyle sacma bişey öneriyolar böyle bişey olurmu ya :? Emden iksir icen birbirine parasına ws atalım diyor. İlk önce hataları düzeltin siz. Kac defa yazdık ilgilenen yok...
Hırsızlığa yol açacağı ile ilgili yorumlara cevaben hemen şu bilgiyi verelim çünkü çok net belitrmemişiz.
Sunucular Arası karakter transferi yalnızca aynı üyelik içinde yapılabilecektir!
Önemli Not:
Bu çalışma Çemberlitaş Eklenti Paketi hazırlıklarına tamamen bağımsız bir şekilde paralel yürütülmüş olup kesinlikle Çemberlitaş Eklentisine kavuşmanızı geciktirmemektedir.
''Bu güncelleme hırsızlara yaradı'' gibi cümleler görüyorum.Bu konuda çok yanlış düşünülüyor.Bir kişi sanal alemde her ne olursa olsun bir başka kişiye kullanıcı bilgilerini verme zorunluluğunda DEĞİLDİR.Kullanıcı bilgilerini verdiği takdirde sorumluluk ona aittir.!!
Yaklaşık olarak 3-3,5 yılımı verdiğim İKV'de hiç bir zaman bu durumla karşı karşıya gelmedim.Kullanıcı bilgilerini bir başka kişiye vermeyen arkadaşlarda benimle aynı düşünüyodur.Ve hiç bir zaman bu kişilerin karakterleri ÇALINMAZ.!
Bu güncelleme İKV adına büyük bir başarı, çoğu oyunda yapılamayan bu güncelleme Sobee tarafından İstanbul Kıyamet Vaktinde YAPILDI.!