Beğenin..
Beğenin de .. 30bini aşan bir oyuncu kitlesinin oluşumuna temel olan şimdiki oyuncuları ilerde sindirebilmek daha kolay olsun .. 3-5 eksik yada fazla sallamaz..
Çok kazanacaksın ikv oyuncusu. beğen ve paylaş ..
herşey ikv oyuncusu için.. tek kazanan ikv oyuncusu..
beğenin.. beğenin.. ve yine beğenin.. akçe alın bol bol .. kangal ve boz ayı , gözcü alın , plus alın , para dökülen her şeyi alın..
ikv oyna..! oyna ki sosyal hayatın yok olsun, oyna ki beyinin körpeleşip pasif kalsın zamanla.. iletişim sıfırın altına insin..
ikv oyna Türk genci.. oyna ve oyunda kazan.. oyna ve hayatını kaybet..
amacım tahrik veya azmettirmek değil..
sadece bana hak tanınmış ifade özgürlüğümü kullanıyorum..
ikv oyuncusunu seven bir yönetim varsa eğer bu yorum müdahale görmez..
ve yorumuma her hangi bir ikv oyuncusundan karşı misilleme gelirse şayet..
düşüneceğim tek şey ; bazı kesimlere yaranmak ve yalakalık yaptığı olur..
Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
Bazı oyunlara facebooktan beğenme oranlarına baktım . Baktımlarımdan en azı 78 bindi , 100 bin , 178 bin vardı yabancı şirketlerin yaptığı oyunlar daha çok beğeniliyor sanki .
BLooDJuNKie yazdı:eet aferim size siz gaza gelmeye devam edin ..... adamlar sizin üstünüzden Kazanıyor ....
İşte onlarda böyle şey yok. Adamlar milyarlar döküyor beğeniyor seviliyor bizde 20tllik bir şey geliyor adam hemen karşı çıkıyor sanki babası ödüyor parayı.
Urukhai yazdı:Beğenin..
Beğenin de .. 30bini aşan bir oyuncu kitlesinin oluşumuna temel olan şimdiki oyuncuları ilerde sindirebilmek daha kolay olsun .. 3-5 eksik yada fazla sallamaz..
Çok kazanacaksın ikv oyuncusu. beğen ve paylaş ..
herşey ikv oyuncusu için.. tek kazanan ikv oyuncusu..
beğenin.. beğenin.. ve yine beğenin.. akçe alın bol bol .. kangal ve boz ayı , gözcü alın , plus alın , para dökülen her şeyi alın..
ikv oyna..! oyna ki sosyal hayatın yok olsun, oyna ki beyinin körpeleşip pasif kalsın zamanla.. iletişim sıfırın altına insin..
ikv oyna Türk genci.. oyna ve oyunda kazan.. oyna ve hayatını kaybet..
amacım tahrik veya azmettirmek değil..
sadece bana hak tanınmış ifade özgürlüğümü kullanıyorum..
ikv oyuncusunu seven bir yönetim varsa eğer bu yorum müdahale görmez..
ve yorumuma her hangi bir ikv oyuncusundan karşı misilleme gelirse şayet..
düşüneceğim tek şey ; bazı kesimlere yaranmak ve yalakalık yaptığı olur..
İLAVE :
Tabiki, Sobee Şirketi ticaret yapıyor ve oyunu bizlere bedava sunma lüksü yok, lakin kazandıkları paranın hakkını vermeleri gerekmekte, bu onların vazifesi, oyunda amatör yöneticiler / ücret ödemeden istifade ettikleri denetmenler ile karlarına kar katmakta ve oyuncuların ödedikleri ücretin hakkını verememekteler...
Tarafsız ve güvenilir bir yönetim tüm camianın hakkı, unutmasınlar ki bizlerin ödediği ücretlerle evlerine ekmek götürüyorlar...
Titxreis-Titxatasagun Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.