Kurtlarxnefrett kim... adam 41 lvl olmuş klanda deil geziniyor sen kimsin diyorum sanane diyor... astını üstünü bilmeyen.. bizimle bir bağı olmayan loncaya üye alımı durdurulduğu halde durumu önemsemeden birinin hadi gel loncaya gir die alınması fikrini ortaya atan yönetici oyunda bana ulaşsın....
bu yaştan sonra kime saygı göstereceğimi kime saygı göstermeyeceğimi öğrenecek yaşta deilim....
kafanıza göre üye alamazsınız... heleki reis yokken.. hele ki üye alımı yapılmıyorken... heleki alacağınız kişinin saygısız konuşmayı bilmeyen biri olduğunu bile bile... bugün saygısız denk gelir yartın hırsız.... kafanıza göre loncaya adam alın deseydik bu loncanın hırsızlardan başka üyesi olmazdı...
siz kendinizi özel hissedin bu loncada olduğunuz için..
o sebeple de lonca için uygun gördüğünüz kişileri kendiniz kadar özel olanlarını bize bildirin biz onay verelim...
loncaya adam alıpda oyuna girince bütün irtibat kanallarını kapatarak iletişimini engelleyenlerle yönetici olunmuyor malesef...
Merhaba öncelikle Lonca sayfanızı Kirtlettiğim için özür dilerim. 03 05 2011 TArihinde StylxASİUSTA & Asiustax Charları çalınmıştır. Charların sahibi Şükrü abi Tarafından Savcılığa Suç duyurunda bulunulmustur. Siz lonca uyelerınızden de herhangi bir hırsızlık durumunda aynı hassasiyeti gösterip YASAL yollara baş vurmanızı beklemekteyiz. Oynamış olduğumuz oyunda yapmış olduğumuz hareket'in Heveslilerine ibret olacağını ve bu durumların Sunucumuzda daha az yaşanacağını düşünmekteyiz.
TEŞEKKÜRLER.
sa ıyı oyunlar öncelıkle kadrıye berkay bız nasıl dost loncayız ben hala anlamıs degılım adamlarınız ısı var yok ıhtara ragmen godrugu an dalıyo kesemıcemden degıl adamı zıhınlıhım dur dıyom hala gelıp dalıyo ya sız bunlara sozunuz gecmıyo ya bunlar sızı umursamıyo en basta bır ısmı kadrıye senın ozelıne atıyorum ılgılenmenı rıca edıyorum saygı ve sevgılerle dosca kalın
lodosxpehivan yazdı:sa ıyı oyunlar öncelıkle kadrıye berkay bız nasıl dost loncayız ben hala anlamıs degılım adamlarınız ısı var yok ıhtara ragmen godrugu an dalıyo kesemıcemden degıl adamı zıhınlıhım dur dıyom hala gelıp dalıyo ya sız bunlara sozunuz gecmıyo ya bunlar sızı umursamıyo en basta bır ısmı kadrıye senın ozelıne atıyorum ılgılenmenı rıca edıyorum saygı ve sevgılerle dosca kalın
Bu konu ile özel olarak ilgileneceğim.. arkadaş adına ben özür dilerim
Karşı Klandan işi olan karizması olmayan size karşı orantısız güçte olan... kişilere uyarıldığı halde (yapma işim var v.b.) öldürmeniz dahilinde karşı taraftan bunu fotoğrafla ispat eden olursa bu konu ile ilgili kişi hakkında işlem başlatırım...
lodosxpehivan yazdı:sa ıyı oyunlar öncelıkle kadrıye berkay bız nasıl dost loncayız ben hala anlamıs degılım adamlarınız ısı var yok ıhtara ragmen godrugu an dalıyo kesemıcemden degıl adamı zıhınlıhım dur dıyom hala gelıp dalıyo ya sız bunlara sozunuz gecmıyo ya bunlar sızı umursamıyo en basta bır ısmı kadrıye senın ozelıne atıyorum ılgılenmenı rıca edıyorum saygı ve sevgılerle dosca kalın
Bu konu ile özel olarak ilgileneceğim.. arkadaş adına ben özür dilerim
senın ozur dılemene gerek yom kardesım benım ama ılgelenecek olmana sevındım sımdıden tsk ederım ıyı oyunlar dılerım