Bügün e-posta adresıme "22.01.2010 05:10:55' tarihinde 'beyazkosk' Sunucusu'nda üyeliğiniz hakkında yapılan şikayetin incelenmesi neticesine diğer kullanıcıların üyeliklerine yasadışı müdahale girişimleri tespit edilmiştir" Yasal işlem başlatma haklarımızı saklı tutmak üzere üyeliğinize '24.01.2010 05:10:55' tarihine kadar 'Susturma' cezasısı verilmiştir.
böle bir ceza bildirimi gönderilmiş.Belirtilen saatten 2 saat önce ben oyundan cıkmıstım.Ben kimsenin emegine göz dikmem okadr düşmedim.Büyük bi ihtimal carımın kopyasını acmıs birisi we milletten sifre istio bunn bedelini ben susturularak ödüyorum.Lütfen yardımcı olunuz.
GM LER LÜTFEN YARDIM
GM LER LÜTFEN YARDIM
HAYAT 3.5 İLE 4 ARASI YAŞANIR.YA 3.5 ATARSIN YA 4-4 LÜK YAŞARSIN
Re: GM LER LÜTFEN YARDIM
İKV Destek'e bu söylediklerini mail at. Yanıtlanacaktır.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Charının benzerini cıkarsalarda o benzerin alındığı maile giderdi E-posta demekki bir sebebi var ki sana gelmiş bir hata varsada acilen şikayet itirazına yaz durum bu kdr ciddiyse bilişim suclarının cezası agırdır söyliyim.
Ne yani suçsuz yere banlanabileceğimimi ima ediosunGargoyle35 yazdı:Charının benzerini cıkarsalarda o benzerin alındığı maile giderdi E-posta demekki bir sebebi var ki sana gelmiş bir hata varsada acilen şikayet itirazına yaz durum bu kdr ciddiyse bilişim suclarının cezası agırdır söyliyim.
HAYAT 3.5 İLE 4 ARASI YAŞANIR.YA 3.5 ATARSIN YA 4-4 LÜK YAŞARSIN
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Eğer sucsuzsan acilen şikayeti itiraz et diyorum.Bir şey ima etmiyorum ama benzer ad açsalarda ceza bildirimi sana değil o charın kayıtlı olduğu maile gider.
-
- Kadim 999
Merhaba,
Konuya yorum yapan oyuncularımızında dile getirdiği gibi konu ile ilgili itiraz hakkınızı kullanabilirsiniz. Fakat eklemek isterimki şikayet sisteminde nickinize sağ tıklanarak şikayet edildiği için taklitiniz olsa bile ceza size gelmeyecektir bilginize...
Konuya yorum yapan oyuncularımızında dile getirdiği gibi konu ile ilgili itiraz hakkınızı kullanabilirsiniz. Fakat eklemek isterimki şikayet sisteminde nickinize sağ tıklanarak şikayet edildiği için taklitiniz olsa bile ceza size gelmeyecektir bilginize...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/