Sobee Game Card'ı nasıl kullanacaksın? Aldığın Sobee Game Card'ın arka yüzündeki E-PIN alanını kazıyarak, E-PIN ve Şifreyi Dükkan'da Akçe Al/Yükle sayfasındaki E-PIN Aktivasyonu alanına girerek hesabına yükleyebilirsin.
Sobee Game Card Çeşitleri ve Fiyatları İKV 1.000 Akçe + 100 Akçe Hediye= 10 TL (KDV Dahil)
Neden Sobee Game Card Almalıyım, avantajları Nelerdir? - Aynı fiyata %10 daha fazla Akçe yüklersin.
- Cep telefonu ya da kredi kartı kullanmak zorunda kalmazsın.
- Mobil Ödeme ile Akçe alırken ödediğin ekstra SMS parasını ödemezsin
- Birden fazla Sobee Game Card alarak stoklayabilirsin. Stokladığın Akçeler her an çekmecen kadar sana yakındır.
- Kullandığın Sobee Game Card’ları hatıra amaçlı biriktirebilirsin.
- Sobee Game Card Sobee’nin şuanda yayında olan ve gelecekte yayınlanacak diğer oyunları için de kullanılabilir.
Notlar: - Hesabında en fazla 7.500 Akçe bulunabilir.
- 1 hafta içerisinde hesabına en fazla 7.500 Akçe yükleyebilirsin.
İyide Arif bey 3pay ile alamıyorum banka hata veriyor fakat üyelikal ile gayet güzel laış veriş yapmaktayım bu kartlardan neden bir tane satılmıyor 20 tane birden satılıyor üyelikal.com da bunun için tek satılması gerek ki bilgisayr başından da kart alabilelim ilginiz için Teşekkürler .
YasinKocamanca yazdı:İyide Arif bey 3pay ile alamıyorum banka hata veriyor fakat üyelikal ile gayet güzel laış veriş yapmaktayım bu kartlardan neden bir tane satılmıyor 20 tane birden satılıyor üyelikal.com da bunun için tek satılması gerek ki bilgisayr başından da kart alabilelim ilginiz için Teşekkürler .
YasinKocamanca yazdı:İyide Arif bey 3pay ile alamıyorum banka hata veriyor fakat üyelikal ile gayet güzel laış veriş yapmaktayım bu kartlardan neden bir tane satılmıyor 20 tane birden satılıyor üyelikal.com da bunun için tek satılması gerek ki bilgisayr başından da kart alabilelim ilginiz için Teşekkürler .
Dipnot ; Arif bey değil , Nerull Nihat beydir
Pardon neyse ikiside aynı yere gidiyor önemli olan derdimizi anlatmak Nihat abide bizim arif abide bizim
game cardlar üyelikal.com da 10 lu yada 25 li paketler haline satılıyor ben tek kart almak istiyorum üyelikal dan
üyelikal.com a yani tekli game cardlar koyarsanız sevinirim
Bu akçeler hakkında bu kadar iyi çalışıyorsunuz iyi işler yapıyorsunuz ama bana göre zaman açısından ''Karakter Adı Değiştirme'' eklentisini Dükkan'a eklemekte sınıfta kaldınız belki sizin elinizde olmayan sebepler vardır ama ne olursa olsun bu sorun çözülmeli bu oyunun %99'u bu kolaylığın Dükkan'a gelmesini istiyorsa bunu yapacaksın yönetim!
Çok güzel bir çalışma diye düşünüyorum ama 20. 30. 10. yerine 1 adete stokta bulunursa daha çok akçe alımının gerçekleşeceğini düşünüyorum inş. İKV topluluğu olarak oyunumuza sıkıca savunuruz ve daha büyük yerlere kadar getiririz.
PAŞAXVARYEMEZ
Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. ´´HZ.MEVLANA´´