***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)

Mesaj gönderen eseslisemi »

Moreblood yazdı:
eseslisemi yazdı:
Moreblood yazdı:
eseslisemi yazdı:
serserixemre yazdı:bu arada ihsan bu çatlıxdevil in benle ne sorunu varmıs kardeşim loncamızdan ama bana karsı bi tutum sergiliyor arkadaşını çarından fear adlı kişi ile bir olmuslar bana laf yetiştirmeye kalkışıyor bilgin olsun
Kardeş O Çatlıxdevil velediyle hiç muhatap olma muhtemelen sana 17 yasındayımdır demiştir ama gerçek yaşı 13 tür genellikle bızım loncadan adamlarla çok tartışo senle muhatap olursa yasakla gıtısn bnm butun çarlarımda yasaklı o :D suan oyundakı en sevmedıgım karaketrsız kişidr
Ne yaptığı belli değil. Bi çarları arkadaşa verdim diyor bir başka çarla bu benim çar arkadaşdan aldım diyor. Çatlıxdevil de Onur'mu var oda belli değil. Yasakla gitsin :D

+++ rep :D :D :D
Şukuladım panpa :D

nihahahaha :D
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen Mertkan »

S.a kolay gelsin
Resim
Resim

Resim

[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen eseslisemi »

Mertkan yazdı:S.a kolay gelsin

a.s mertkan abı sanada kolay elsin
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
serserixemre
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen serserixemre »

Merhaba öncelikle Lonca sayfanızı Kirtlettiğim için özür dilerim. 03 05 2011 TArihinde StylxASİUSTA & Asiustax Charları çalınmıştır. Charların sahibi Şükrü abi Tarafından Savcılığa Suç duyurunda bulunulmustur. Siz lonca uyelerınızden de herhangi bir hırsızlık durumunda aynı hassasiyeti gösterip YASAL yollara baş vurmanızı beklemekteyiz. Oynamış olduğumuz oyunda yapmış olduğumuz hareket'in Heveslilerine ibret olacağını ve bu durumların Sunucumuzda daha az yaşanacağını düşünmekteyiz.
TEŞEKKÜRLER.

Resim
BöRTeÇİNexSeRSrİ

Dostxemre

Resim
HERKES ADAMLIGI ÖGRETMEYE KALKISIR AMA BİLMEZKİ KENDİSİ ADAM DEGİLDİR
Kullanıcı avatarı
serserixemre
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

lonca kardeşlerim abimdir deger verdiğim biridir bilginiz olsun
BöRTeÇİNexSeRSrİ

Dostxemre

Resim
Kullanıcı avatarı
Moreblood
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Moreblood »

serserixemre yazdı:Merhaba öncelikle Lonca sayfanızı Kirtlettiğim için özür dilerim. 03 05 2011 TArihinde StylxASİUSTA & Asiustax Charları çalınmıştır. Charların sahibi Şükrü abi Tarafından Savcılığa Suç duyurunda bulunulmustur. Siz lonca uyelerınızden de herhangi bir hırsızlık durumunda aynı hassasiyeti gösterip YASAL yollara baş vurmanızı beklemekteyiz. Oynamış olduğumuz oyunda yapmış olduğumuz hareket'in Heveslilerine ibret olacağını ve bu durumların Sunucumuzda daha az yaşanacağını düşünmekteyiz.
TEŞEKKÜRLER.

Resim
Abi şu kişisel bilgileri keşke silseydin. Telefon numarasına kadar her şey yazıyor
Mustafa OKTAR

BÖRTEÇİNEXMERLİN

TicTacToe
Kullanıcı avatarı
serserixemre
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

ondan yana sıkıntı olmaz kardeşim
BöRTeÇİNexSeRSrİ

Dostxemre

Resim
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen ustax66 »

İhsan kardeşim. Bu güzel yazı için eyvallah, da illa özel günmü gerekir böyle yazılar için. :?:
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi

Mesaj gönderen ustax66 »

serserixemre yazdı:ARİF ağabey nasılsın ihsan kardeşim sewn nasılsın sizleri özledim bu sıralar görüşemıyoruz bende işler dolayısı ile yogunum oyunda genelde abim oluyo bilginize tüm Börteçinex ailem sizleri seviyorum...
Eyvallah emre krdeşim. ALLAH C.C. bu günlerimizi aratmasın. Şükür halimize, Abin ile tanıştıkmı farkında değ-ilim ama tanışmamış olsakda tanışırız inşaallah. Börteçine ailesinde sevgi yumak gibidir, bizlerde seni seviyoruz.
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi

Mesaj gönderen ustax66 »

serserixemre yazdı:OYUNDA ÇOK DEGER VERDİĞİM ABİMİN ÇARLARI ŞAHSİYETİ BOZUK ALLLAH KORKUSU EMEGE SAYGISI OLMAYAN AŞAĞILIK İNSANLAR TARAFINDAN CALINMISTIR....

ÖNCELİKLE ABİME EN İÇTEN DİLEKLERİMLE GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM SONRA ELİMİZDEN NE GELIYORSA YAPACAGIMI BİLDİRİYORUM...

BU ARADA STYLXASİUSTAVE ASİUSTAX CARLARI İLE HERHANGİBİR ALIŞVERİŞ YAPMAYINIZ...

stylx loncası ne kadar düşmanımız daolsa bi gecmiş olsun dileğinde bulunmanızı öneriyorumn kardeşim tabiki karar sizin ama

Emre, bu çar hırsızlığı beni hem şaşırtır hemde çok üzer bunun nasıl olduğunu bir türlü anlayamadım. Bu günkü iletilerde çarların bulunduğunu okudum, geçmiş olsun. İnşaallah zarar azdır yada hiç yoktur.

Emre kardeşim stylx loncsı ile düşmanlığımız bireylerin kavgası değildir. Olayı ne kadar bilmem ama, birilerine tuzak kurarak görevlerine engel olmak ve küfür ettirmek için alay ederek provakasyon yapmak istedikleri olupta karşılarındaki gurup tuzağa düşüp küfür etmeye başlayınca aynı şekilde küfürle karşılık vermek. Amma karşılık kişilere değil tamamen Börteçine kelimesinin manasına ve Börteçine isminin taşınmasına yapıldı. Onun için bu düşmanlık bitemez en azından bu kişiler yaptıklarının yanlışlığını anlayıp özür dileyene kadar.

Bu oyunda kişisel düşmanlık ta oyun gibi sanaldır bakmışsın az bir menfaat beraberliğinde yine sanal bir dostluğu döner.
Resim
Resim

“Lonca İletişim” sayfasına dön